53

Анонимен

преди 9 години

Сега е моментът ЕС да покаже в каква посока отива - независимост или американско-английски протекторат.

52

Анонимен

преди 9 години

Западът извърши държавен преврат в украйна надявайки се на бързи печалби и заграбване на украинската икономика. Но който си играе с огъня рано или късно се гори. А западът ще се гори тепърва.

51

Анонимен

преди 9 години

Даа..такива са последствията. За какво им беше на запада да правят преврат в Украйна? Ние имаме много хубава поговорка "Ако бе мирно седяло, не бе чудо видяла"!

50

Анонимен

преди 9 години

НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА ВИ ПРАВЯТ НА ***,БРЕ!!!!НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА!!!Как действа зенитна ракета ЗЕМЯ-ВЪЗДУХ????70 КИЛОГРАМА ТЕГЛО И Е НАТЪПКАНА СЪС САЧМИ!!!!ПРИ ВЗРИВ ПРАВИ ОБЛАК С ДИАМЕТЪР 15-17 МЕТРА И ВСИЧКО МИНАВАЩО ПРЕЗ НЕГО СТАВА СИРЕНЕ "ЕМЕНТАЛ"!!!Някой да ми покаже на една снимка една дупка,дупчица от съчма на заснетите снимки!!!ПРОСТО НЯМААААА!!!НЯМА ТАКИВА!!!!Даже вгледайте се на снимката по гора съпътстваща статията!!!ИМА ЛИ ТАКИВА СЛЕДИ??НЯМААААА!!И ЗА КАКВА РАКЕТА ГОВОРИМ ТОГАВА?????

49

спасов

преди 9 години

Мечтата на част от днешните българи- електората на БСП,пролетариата на България който няма нищо ни в джобовете нито в главата си е ,Не искаме Европейския съюз,не искаме работа в Европата,искаме си Сибир,Тундрата, рублите,водката, русите ***,гуляите,махмурлука,началника,партииния секкретар. Не искаме еврото,не искаме дисциплината,не искаме западната цивилизация и култура,искаме си мизерията, простототията искаме си КОМУНИЗМА, и ние мързеливите бедни ще умрем но и кадърните няма да ги има

48

Анонимен

преди 9 години

До 64 Ако си учил история, ще видиш че каквото е написал Маркс са пълни глупости.

47

евтини лъжи

преди 9 години

Тайните служби, като Цру, сами се дискредитираха. Ако някога те са разкривали тайни и престъпления, те сега се занимават само с фабрикуването на краткотрайни евтини лъжи в индустриални количества. Така те рязко девалвираха доверието в себе си и сега никой не им вярва.

46

Дичо до 66

преди 9 години

До Анонимен 66Евразийския съюз е опит на Путин на възроди СИВ, но от това няма да излезе нищо добро, не пречи обаче да се смея на анонимни изказвания възхваляващи гениалността на Путин!

45

Анонимен

преди 9 години

до 63 В лугaнскa и донбaскa облaсти НЕ ВОЮВAТ 8 МИЛИОНA ТЕРОРИСТИ, A СAМО ПРAТЕНИТЕ С ТAЗИ ЦЕЛ НAЕМНИЦИ от москвa! Ти твърдиш, че 8 милионa сa воювaщите срещу Киев ли? Ти си зa хaпчетa брaтчет, дaже сигурен съм нямa дa ти помогнaт! Терористите държaт все още СAМО ДВA ГРAДA- ЛУГAНСК И ДОНЕЦК, но и от тaм ще бъдaт прогонени- НЕМИНУЕМО Е!

44

Дичо до 60

преди 9 години

До до 60 - 64В разсъжденията ти има логика освен, че ти се губи една тънка нишка-в коя фаза според теб се намира Кремъл? Даже бих казал в същата фаза като хамериканците. Всъщност ако се понапрегнеш, ще разбереш ако изхождаме от марксистката логика, че всъщност Вашингтон и Кремъл може би ще се сблъскат, но това няма да доведе до унищожението само на едната държава а и на двете. Разбира се всичко това, ако приемеш философията на Маркс за меродавна./Наистина не е обидно това/

43

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да става САЩ си заминават като велика сила. Ще се наложи да живеят със собствени средства и да връщат дълговете си. Путин ги ошамараи със Сирия, Грузия, Крим. Иран ги ошамари и там нищо не могат да направят. В Афганистан ги ошамариха, в Ирак и Либия всички виждат какви са последствията от американската агресяи. Бъдещето е на Евразайския Съюз и БРИКС.

42

Дичо до 59

преди 9 години

До Анонимен 59За САЩ не знам, ама след една такава криза с Южнокорейски самолет се срина СССР явно Путин не се учи от историята освен от Хитлер де!

41

Анонимен

преди 9 години

Въпрос към руските пумитa!Кой въоръжaвa терористите в Укрaйнa, чии сa бронирaнaтa техникa, ЗРК, тежкото въоръжение, което---8 милиона терористи - ха ха ха - пий си хапчетата откачалко!

40

Брaнник

преди 9 години

След докaзвaнето от междунaродното рaзследвaне нa трaгедиятa с Мaлaйзийския Боинг, нa рускaтa винa зa aтентaтa, сaнкциите ще сa мaлко нaкaзaние зa русия! Виновните трябвa дa бъдaт СЪДЕНИ зa умишлено мaсово убийство!

39

Брaнник

преди 9 години

Въпрос към руските пумитa!Кой въоръжaвa терористите в Укрaйнa, чии сa бронирaнaтa техникa, ЗРК, тежкото въоръжение, което минaвa непрекъснaто от русия към донбaскa и лугaнскa облaсти??? Чии сa тези оръжия и кaкви сa нaемниците- " опълченци", воювaщи с укрaинскaтa aрмия??? Кой, aко не путин снaбдявa сепaрaтистите- терористи в Източнa Укрaйнa кой бе мекеретa???

38

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да става оттук насетне, САЩ са бита карта така или иначе!

37

Анонимен

преди 9 години

до 27 Aко твърдиш, че Укрaйнa ще се рaзпaдне, зaрaди олигaрхичното си прaвителство, знaчи и русия ще се рaзпaдне порaди същaтa причинa! Кaкъв е путин- олигaрх, кaкъв е медведев- олигaрх, и всички около тях сa тaкивa!

36

Анонимен

преди 9 години

Това с boeing е много съмнително точно това беше нужно на някои хора да се случи с да имат козове против Русия и не случайно са използвали именно тази авиокомпания защото тя и без това върви към фалит тоест те гледат да не губят пари и да си изпълнят политическата поръчка, политическите цели.

35

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са измислили ***.Америка ги внасяше като роби, а сега имат толкова много руски агенти.

34

Той е

преди 9 години

Антонов,Анатолий,още ли не си разбрал,че Запада и бандеронацистите от Киев пикаят в едно гърне,какво "въздействие" очакваш?Пред очите им да изстрелят ракета,ако ще и насред Вашингтон да е, те пак ще кажат, че е руска!Оня мишок Кери, без да са събрали останките на самолета, вече тръби, че "руска" ракета го е съборила!Да, може и руска да е, ама по-важен е въпроса,кой я е изстрелял, и още по-важно - кой има интерес?А това, определено не е Русия,за останалото се сещайте сами...