195

Гошо

преди 9 години

Как пък един от "водещите" ни политици не се обявил за една независима България? Защо все към САЩ, ЕС или Русия? А како не може да сме независими, то най-разумно е да градим мостове към всички, но да не се забравят интересите на България. Политиката ни за съжаление до голяма степен се ръководи от посланиците на Запада и Русия. Г-н Сидеров явно е по-гъст с руския посланик.

194

до № 238

преди 9 години

НЕ,ТОЙ Е В МНОГО ДЪЛБОКА шизофренична ДЕПРЕСИЯ! Трябва му спешна медицинска помощ и усмирителна ризка....

193

Анонимен

преди 9 години

ето го и тоя гаврош :)платено му е от жужетата да дрънка глупости

192

Анонимен

преди 9 години

До ПОЛИТИЦИ БГта"ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ЗА НАПУСКАНЕ НА ЕС И НАТО ,НИМА НЕ ЗНАЕШ ТОВА?????"НЕ НЕ ЗНАМ ТОВА, ЗАЩОТО НЯМА ТАКОВА НЕЩО. Колкото и атакистите са против турските сериали, ама иначе 85% от тях ги гледат като луди.

191

Анонимен

преди 9 години

До ПОЛИТИЦИ БГтаКои вие бе? Трима формуни *** с 20 различни регистрации и никнейма? 85% от българите ИСКАТ ДА ЕМИГРИРАТ от тази комунистичска *** и да отидат НА ЗАПАД Е ЕВРОПА, не да излизат от ЕС и НАТО.Не съм чул някой да се е засилил към Путинският рай.

190

Lidia

преди 9 години

Niamam dumi za takiva nadejdi !!!!!!

189

Анонимен

преди 9 години

До ПОЛИТИЦИ БГтаЕвразия а? Ама 5-звездните хотели дето прави по 16 хиляди евро на вечер с нашите пари са в Европа не в Азия май, а?Викаш Европа за него, Азия за нас?И от къде на къде един туркофил с 2% електорална подкрепа ще задава курса на държавата?

188

Анонимен

преди 9 години

А защо да не станем колония на някой парижки 5-звезден хотел, а *** мръсен?!?!Човешки *** си Болене, ти и шайката отпадъци и еничари около теб - Десо Орангутата, Мустака, Денито ***, ...

187

Анонимен

преди 9 години

Доган и Мултигруп създадоха Атака за да бъде "скачен съд" на ДПС и да има кой да им "затяга редиците" и да плаши турците. Болен смени позициите си десет пъти за 15 години.Беше за НАТО и ЕС, после видя че тази "вълна" е изчерпана и стана фашизоид.После стана соц, обещаваше да се разправи с капиталисти и експлоататори.После крепеше Олигархски и ДПС.Сега е станал ***.Утре може да поиска да станем турски вилает.Осребрител на човешката глупост.

186

Анонимен

преди 9 години

И аз се надявам!

185

БГ

преди 9 години

СИДЕТЕ ,СИДЕРАСЕ,*** СЕ НАЯДЕ СЕ ДОВОЛНО..ВЪРВИ И ОСТАНИ В ОО..............

184

анонимен

преди 9 години

221,не зная дали говори глупости или *** задават глупави въпроси но помни какво ти казвам.СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ БЪДАТ КОАЛОЦИЯ МЕЖДУ ГЕРБ и БСП.

183

дим

преди 9 години

всеки от вас има познат,приятел или роднина коѝто работи в чужбина колко работят на запад и колко в русия,има американска мечта и понякога се случва ,за руска не съм чувал,

182

Blue_sky

преди 9 години

Отново глупости от другаря Сидеров

181

Бай Ганьо е прост

преди 9 години

Айде гласувайте за тоя че вече одъртя бе нещастници. Пак ще е след дъжд качулка вашата работа накрая.

180

Друг боклук

преди 9 години

Повече са ти "думите" критичния !

179

Анонимен

преди 9 години

С ЕДНА ДУМА БЕЗРОДЕН, БЕЗЦВЕТЕН *** !

178

защо

преди 9 години

dnesBG защо лъжете хората ?

177

антиМанипулация

преди 9 години

леле как ни манипулира този сайт. нищо общо с реалното изказване. смешници сте! кой говори за СССР? вие друго предаване ли сте гледали? трябва медийните манипулации да са подсъдни!Александър Попов получи ли си хонорарчето?

176

Гого

преди 9 години

Национален предател, руска ***, парламентарен клоун, хулиганстващ депутат, психясал политик и т.н..... всичко това е СидероФ.