66

Софиянец

преди 9 години

Това момче пролича досущ на Българин , никакво арабско нема в това лице на снимката

65

до 96

преди 9 години

който извади 5 лв той може да те ОБИДИ

64

Анонимен

преди 9 години

Златко, къв турчин си ти бе, даже не си обрязан...язък ти за образованието.

63

Shark

преди 9 години

И как ще ме убедите че исляма е миролюбива религия. КАК??? Щом може така да промие мозъка на едно 25 годишно момче, че то да отиде да убива, че и да жертва живота си. Кой нормален 25 годишен младеж, с бъдеще и живот пред него, ще иде да направи такава изродщина, защото това само един зомбиран и психически натоварен човек може да го направи. И ми казвате че релия, която праща децата си на смърт е миролюбива.Това е античовешка религия, проповядваща убийства.Хората още в средновековието са разбрали

62

Анонимен

преди 9 години

До туркинятамного си смела във вашия "сайт"

61

До Турчин

преди 9 години

Не се връзвай на платените червени ***! Обикновените турци, както и обикновените българи не сме виновни за алчните си за пари и власт събратя, даже те не са ни събратя, а врагове, които докараха страната ни до бедност и мизерия, незапомнена от години!

60

Анонимен

преди 9 години

От това наглед хубаво момче ислямистите са успели да направят жесток убиец, промили са му мозъка с дитирамбите от Корана, които обещават на всеки убил неверник тоест немюсулманин, че ще отиде директно в Рая и там ще го чакат девици с големи цици! И нали момчето младичко се вързало на глупостите от Хиляда и една нощ с които е пълен Корана! Семейството му и то е щастливо, че ще * девици без пари, абе ненормална история и това си е!

59

Анонимен

преди 9 години

Аз му пиша за мир, братсво, то иска да ме бие... Е как да жинеем заедно с ислямистите, КАК?

58

Анонимен

преди 9 години

До ТУРЧИНТИ МАЙ НИКОГА НЕ СИ БИЛ В турция бре

57

до 85

преди 9 години

ЧЕ ТО КОЙ ВИ УВАЖАВА ВАС БЕ ХА ХА ХА ОСВЕН ОТЗАД ДЕ

56

Анонимен

преди 9 години

Изпълнителят не е от значение. Да се каже кой стои зад атентата. Или пак ще се свиваме като мишоци, не дай боже да обидим някого.

55

Анонимен

преди 9 години

днес."бг" ПОСТОЯННО подкрепя антиБЪЛГАРСКИТЕ "коментари"

54

Анонимен

преди 9 години

Аз уважавам турците и не обиждам никого, но Истината е такава, понякога е болезнена. Ако убиеш човек заминаваш директно в Джендема, за Рая и дума не може да става! Нарушил си пряката заповед- НЕ УБИВАЙ! Точка по въпроса!

53

Анонимен

преди 9 години

Йудаизма е прякото учение на Твореца, без Тора, Евангелията и Беседите остават неразбрани. Това са части на Едно Учение от Един Учител. Ще го откриете в живота, в мира, лябовта и братството, а не в джихади и подобни злодейства!

52

Анонимен

преди 9 години

До ТУРЧИНА КАК ти викат в турция бе "турчино" АКО НЕ ТЕ Е СРАМ СИ ПРИЗНАЙ БЕ

51

АМАН БЕ ДАНС

преди 9 години

ДА НЕ СТАНЕ КАТО ПРЕДНИЯ ПЪТ КОГАТО ДАНС ПАК ГО БЯХА УСТАНОВИЛИ-МЮСЛИТО ОТ ШВЕЦИЯ, ПА ТОЙ СЕ ПОКАЗА ЖИВ НА СКАЙПА...ЕЕЕЕЙ НЕ ЗНАМ ЩО НЕ ВИ ЗАКРИЯТ .БОМБИТЕ НА МАРАТОНА В САЩ НА ВТОРИЯ ДЕН ГИ РАЗКРИХА НА ТРЕТИЯ ГИ ИЗБИХА

50

чикотка и чибурашка

преди 9 години

Какъв ще да е този нещастен бог,който не може да избие своите врагове,та се нуждае от вашата помощ да избиете неговите врагове,като се самоубиете и убиете хиляди неверници,вижте в какви идиотии вярват джихадистите-мюсюлмани.А бе *** дори в тъпия коран пише,че бог вашия бог мюсюлмани е всемогъщ,е как може един всемогъщ бог да не може да избие своите врагове,значи той не е никакъв бог,а жив дявол-сатана,които не може да убива и затова ви кара вие да се самоубивате и убивате хиляди невинни!!!

49

Анонимен

преди 9 години

NA NAI GOLEMITE TERORISTI KOMUNISTI I EVREI TRESKA GI TRESE KATO 4UQT ZA TERORIZAM . S TEROR I PODLOST IDVAT NA VLAST , S TEROR I PODLOST TRQBVA DA BADAT UNI6TOJENI . TOVA MOM4E E KATO NA6IA BOTEV I LEVSKI , A TE POKRAI NEGO GADOVETE 6TE OBQVQT I BOTEV I LEVSKI ZA TERORISTI . SRE6TU EVREISKO KOMUNISTI4ESKATA DIKTATURA NQMA FRONT , NQMA GRANICI . ALAGER KOM ALAGER

48

Анонимен

преди 9 години

Спирам да им ям мазните дюнери, току виж някой часовников механизъм захапе човек.

47

Анонимен

преди 9 години

ABE INTERESNO ZA6TO TOVA MOM4E NE SE E SPRQLO DO NQKOI AVTOBUS SAS BALGARI ???? AMI BA6 PRI EVREITE E OTI6AL ???? SIGUR MNOGO GI E OBI4AL I E ISKAL DA GI POSTRE6NE SAS FOERVERKI OT RADOST 4E GI VIJDA , AMA TO NAPRAVO E GRAMNAL OT RADOST . PA GLEDAM NA VSQKADE PO SVETA TAKA GI POSTRE6TAT EVREITE S BOMBI I FOERVERKI . MNOGO GI OBI4AT BREI , MNOGO OBI4 MNOGO NE6TO .