36

Анонимен

преди 9 години

deka se turi gyavuro v evropata ...prosti tatari

35

Чепа

преди 9 години

ГРОЗНА ТьПА ЗАВИСЛИВА-НОРМАЛНО НАЛИ Е ОТ БСП

34

akud

преди 9 години

бурдживва е *** завистлива *** . ефтина

33

Анонимен

преди 9 години

На вас, простите, червени, боклучави кратуни, никой никакъв пост няма да ви даде! И точно заради това блокирате Кристалина Георгиева, защото тя не беше ваша номинация. ***! Ще лишите България от този пост, само и само да не дадете кокъла на друг. Типично по комунистически маниер! В Европа се борят за да и дадат този пост и се обръщат към другите държави за да съберат квота, а собсвената и държава не я подкрепя. НАПРАВО СЪМ ГОРД, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН! Жалки червени плужаци!

32

gost123

преди 9 години

Каква е тази калинка.Политолог била МАЛЕ МАЛЕ.

31

до 45

преди 9 години

Виж какво момченце,дето сигурно и граматиката не знаеш.Не ми давай акъл за кого да гласувам,малко повече съм поживяла от тебе и видяла разбира се.И не ми казвай кой какъв е ,аз добре си знам,видяла и преживяла съм ги всичките и акъл от тебе недорасло и недообразовано момченце не искам.Като станеш на моите години тогава ще си поговорим,дано акъла ти е дошъл дотогава.А между впрочем къде виждаш комунисти??????

30

Анонимен

преди 9 години

Няма как да ни дадат този пост след като в България мафията управлява цяла година. Заради такива *** като тая нямаме шанс.

29

Анонимен

преди 9 години

До БългаринНие сме тези които можем да ги "изметем". Да се седи у дома и да се роптае че няма за кого да гласуваш, е идеален вариант за такива плазмодии. И да , ще гласувам за по малкото зло, на принципа на естественият подбор. Докато *** изчезнат. Гласуване му е изхода. Всички за благото на страната.

28

Анонимен

преди 9 години

Кой плаща на нашите драскачи-журналисти, които ни съобщаваха , че е абсолютно сигурно и въпрос на дни г-жа СТАЛИНКА Георгиева да бъде назначена на този престижен пост.Тези хора от ЕС да не са правени в г.з и да не знаят какъв червен таралеж си слагат в гащите?Това племе от продажници, подкупните драскачи са готови и майка си да продадат за пет "сребърника"!

27

анонимен

преди 9 години

Злобейте срещу Станишев.А какъв е вожда ви Борисов-преминал през Симеоново-ковачницата на комунистическите кадри.Който е учил там си остава комунист до края на живота си-така ги зомбираха.Ама ще кажете учил за пожарникар/учил за такъв защото е нямал добър успех за другите специалности/но по политическата пропаганда всички учеха едно и също,и всички ги обработваха яко и им промиваха мозъците-ето сега имате си го,халал да ви е.

26

Анонимен

преди 9 години

Бабо, Бабичко, ако мислиш за мен, твоя внук, не гласувай за комунистите. Това не са същите, с онези идеали. Само името им е такова. Бабичко, никога няма да се върне онова време. Ако ме обичаш гласувай за страната си, за този който не я граби. А аз ще ти пращам парички от чужбина. Докато съм сигурен че се връщам в нормална държава.

25

ШР

преди 9 години

Гнус ме е от БСП-арски рутинирани мнения, гнус ме е и от ГЕРБ-арски тъпизми. Подават си топката един на друг а народа блее. Кристалина може да поеме този пост напук на батака в БГ. Дано не и се налага да се обвързва с БГ политическата диария.

24

Българин

преди 9 години

Гнусно е това, което правят на атзи етма БСП функционерите! Започвам да си мисля. Че ако хора като тях се "изметат" от България , тя автоматично ще стане по-добро място за живеене .....

23

Иван

преди 9 години

Ето заради такива политолози (подлози) политиката ни е кална, *** и непочтенна. Тая скоро не е ходила на лекар. Ами госпожо, бъдете така добра да подържате която и да е кандидатура на БЪЛГАРИЯ. Вие политическите партии сте ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. Пак да го кажем АМА АБСОЛЮТНО НИЩО СТЕ. Дреме ми дали ГЕРБ или БСП (БКПб) са я издигнали. Човек или е кадърен или не на запад. Ама идат избори.

22

Анонимен

преди 9 години

Мамка ви болшевишка червена *** такава...Срам ме е че има хора които намират нещо във вас...Вярна е поговорката за казана с Българите в него,ама е вярно заради такава СМРАД като вас!

21

Анонимен

преди 9 години

СТИГА БЕ, ПРАВИ СА ХОРАТА ЗА ВЪНШЕН МИНИСТЪР СПОРЕД КВОТИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕНАЗНАЧЕНА ЖЕНА С ЛЯВ УКЛОН, ЗА ТОВА БСП ЩЕ ПРЕДЛОЖАТ ВАДЖАИНИН, ТОЙ ЩЕ ПОКРИЕ НАПЪЛНО КРИТЕРИЙТЕ И ЩЕ СЕ СЛЕЕ С *** ЦЕННОСТИ! ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ПРИДОБИВКА И ДА СИ ГО ПОЛЗВАТ СЪС ЗДРАВЕ В ЕВРОГЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ (ОТЗАД И ОТПРЕД НА ДВУКАНАЛНА ПРОГРАМА)!

20

Анонимен

преди 9 години

Другарко Буруджиева, ти си нелепо недоразумение!

19

чугунена глава

преди 9 години

гадина долна *** ...киро бандито да вършее пода с нея...завистлива *** долна

18

Анонимен

преди 9 години

гарга

17

до 27

преди 9 години

Не съм комунист бе ограничен, неграмотен ***, демографската криза е общонационална, а не политическа, куха лейка.П.П. И научи ш*бания првопис.