182

hdhff

преди 9 години

До 225: няма да е затвор, а напрово на кариерата да копаш.

181

aaaa

преди 9 години

Това ли е експертното решение на проблема? Нали все пак в парламента са експерт до професионалист, експерт до професионалист ....... та чак свят да ти се завие. Не им е лесно на родните политици, никак даже не им е лесно. Железен закон с който всички можем да спим спокойно че и парите ни в банките. Проблема най-сетне е решен. Какво облекчение само ааа...

180

Анонимен

преди 9 години

Имате ли повече демокрация,права,свобода..Или има повече камери навсякъде,повече отнемащи свободата закони,виртуални кредити за заробване,повече унижаващи човешкото ни достойнство институции..даже една новоизлюпена за закрила на детето,което ще казва как да възпитаваме децата си..да ама не..ее стъпка по-стъпка ни докарват демокрация,разни "прайдове'..демократизираме се..

179

Анонимен

преди 9 години

Еха сега по петичка на кутев и борисов честито

178

дедо

преди 9 години

А кога ще реши продажните ,крадливи и лъжливи политици да влизат в затвора ?

177

ПОЗОРНО и ДОЛНО!

преди 9 години

ДОТУК БЕШЕ ТЪРПЕНИЕТО.ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДА С СОПИТЕ,НИЕ ДА НЕ СМЕ ЗАТВОРНИЦИ ТА ЩЕ НИ ЗАБРАНЯВАТ ДА ГОВОРИМ И ПИШЕМ!!

176

Анонимен

преди 9 години

До LНе би трябвало.Ще ставаме като Радой Ралин лека му пръст.Ще се наложи да се пише ''за'' а не ''против''!

175

Анонимен

преди 9 години

До ф-1Даааа.Повече от трима наредят ли се пред банка,значи някой им е казал нещо.Ще има арести!

174

Анонимен

преди 9 години

До Уникално ?Не казвай на жена ти,защото и тя може да иде при прокурора,нищо,че сте семейство!Така беше през комунизма!

173

ф-1

преди 9 години

Комунистите вече са подготвили и утре ще внесат за гласуване в парламента проектозакон, според който гражданите имат право САМО да внасят пари в банките, а опитите да си изтеглиш парите ще се наказват със затвор до 5 год.

172

гамена

преди 9 години

тука е пълно с платени фашистки ***.

171

L

преди 9 години

А за обратното ще има ли затвор? Ако служебни лица твърдят че няма проблеми, а в същото време се оказва че има и то големи.

170

Анонимен

преди 9 години

Комунизма се завръща,ама тогава поне работа имаше за всички,че и виетнамци внасяхме да помагат.А днес хем няма работа,хем няма и свобода на словото!ЧСЕТИТО ДЕЦА!

169

Анонимен

преди 9 години

Трайте си трайте и утре като ви гласуват и закон:''Който говори против политическа партия 5 годинки'' пак си трайте....

168

Гневен българин

преди 9 години

До 5 години за слухове?А колко трябва да дадат на онези,които изпокрадоха същите тези банки?То те трябва да получат доживотен,че и децата им!

167

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАМИ щОМ КАТО ЕДИН СЛУХ МОЖЕ ДА ДЕСТАБИЛИЗИРА ЗА КВА СТАБИЛНОСТ МИ ГОВОРИТЕ БЕ....

166

Idealist

преди 9 години

Хора, излизайте на протести, защото с този закон спират всякаква информация за финансовата система. Кражбите ще са безконтролни! Даже няма да може да споделиш, че някой собственик е мошеник! Второто е да не се компенсират депозити със сума по-голяма от 200000 лв. Погледнете на снимката този, човек - бившо крупие с прякор Ментрата!

165

Анонимен

преди 9 години

БАНКИТЕ СА МЪРТВИ - ЗА ТЯХ ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО - правете си сметката граждани....

164

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНе бунт,а е сега на момента както го гласуваха ако сме народ трябва да се наредим пред банките и да си изтеглим парите дори и най-дребните!Така се пазят демократичните извоювани права за свобода на словото!Да видите как бързо ще го отхвърлят тоя закон!

163

анонимен

преди 9 години

БОЙКО,ЩО МЪЛЧИШ БЕ? ОТ ЦРУ ЛИ ТЕ УЧАТ ТАКА? ВСЕ ТАМ БЯГАШ ЗА СЪВЕТ В ЦЕНТРАЛАТА.ДА НЕ БИ ВАШИЯ КЛОН ДА ИМА СЕДАЛИЩЕ И В ЕС? ДА ТИ КАЖА БОЙКО ПИСНА МИ ОТ ПРОДАЖНИЦИ И КАТО ТЕ ГЛЕДАМ МЕ Е ЯД,ЧЕ СЛУГУВАШ НА ХОРА КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА БЪЛГАРИНА.МОЖЕ ДА ТИ СЕ ВИЖДА СТРАННО НО КАТО ВИЖДАМ ИЗСТРАДАЛИЯ НИ НАРОД МИ Е БОЛНО И НЕ МЕ Е СПОКОЙНО.МОЖЕ БИ СЪМ ТАКЪВ *** ДИВАК,НО ТОВА СЪМ АЗ.ВЪРВЯЛ СЪМ И СЪМ РЕВАЛ ПО ЖИТЕЙСКИЯ СИ ПЪТ ЗА МНОГО БЕДНИ И БОЛНИ ХОРА.И МИ Е МЕЧТА ДА ВИДЯ ЕДНА ПО-ДОБРА БЪЛГАРИЯ