96

xxx

преди 9 години

До АнонименОсвен за 1989 г., всички други дати са били стократно върнати на противника. Така че не, не си оставят магарето в калта.

95

ODESSA

преди 9 години

Хах, днес бегето винаги ще си останете *** които провокират, за посещения:)

94

ТуТМаник

преди 9 години

До 136Тъпако ХАНС , има и РУСКИ град със същото име . Популация - ~50,000 хиляди. Донецк в Източна УКРАДНА е значително по-голям

93

Анонимен

преди 9 години

"в руския град Донецк" хахахаха руски друг път

92

Виктор

преди 9 години

"Украински снаряд прескочи границата с Русия, уби човек."Руснака ще им върне снаряда с някоя Катюша , те не си оставят магарето в калта .

91

Анонимен

преди 9 години

До АнонименKakto e trugnalo , Rusiq moje da se razmine sus svetovnoto po futbol 2018.-----точно това и аз си мислех.

90

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 98И на децата в детската градина им е яно, че снаряд току тъй не му порасват крака и да скочи сам на 20-30км.Снаряд се изстрелва, драги неграмотни калъфи от днес.бъгъ и е изстртелян от уркаинските ***---------Откъде си толкова сигурен?

89

Анонимен

преди 9 години

Кръговрат.Едните пращат "вежливи" зелени человечета с танкове.Другите от време на време мятат заблуден фугас.Дано скоро спре този кошмар,ама едва ли.

88

Анонимен

преди 9 години

Kakto e trugnalo , Rusiq moje da se razmine sus svetovnoto po futbol 2018.

87

Анонимен

преди 9 години

"V ruskiq grad Doneck"?Ne e ruski I nqma da stane.OK!

86

Джонката

преди 9 години

веднага да им изстрелят адна обратно в Киев и да разрушът едно министерство заедно със всичките му ( военни ташета) мебели вътре

85

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЕ, колко пъти да кажат САЩ: искаме всетовна война, че да си оправим долара, бюджета и накои други работи.-------никой не иска световна война бе ***, какво има да му оправят на долара ?много си е добре даже , оправете си лева

84

Анонимен

преди 9 години

Кой ли пък верва на руски медии, преди няколко месеца по централната им телевизия беше излъчен един меко казано смешен филм за България по повод членството ни в ЕС, и естественно в момента в който почнаха да се появяват коментари, че филма не отговаря на истината и то от руснаци живеещи тук, забраниха коментарите

83

darcas

преди 9 години

Тука има 2-3 позитански трола дето възхваляват Великия Савецки съюз и тролят масово срещу ЕС, САЩ и НАТО. Нито харесвам ЕС и САЩ, нито пък мразя Русия, но това тролене яко дразни. По нито една руска медия няма изнесени ФАКТИ за убийства и извращения от украинците, нито пък записи. Има само ТВЪРДЕНИЯ, които са без доказателства. Това се нарича ПРОПАГАНДА. Същото се случва и от украинската страна, истината винаги е някъде по средата.

82

до 118

преди 9 години

Не в грешка си.Руската армия стъпила на Марс и затова няма живот на планетата.

81

Йово

преди 9 години

До до 113Естествено, че по ЦРУ и Сорос ТВ ще кажат, че там не се лее кръв а мед и масло.

80

отвратително

преди 9 години

Руските люди- терористи започнали да използват руски деца и жени като щит.Срамна работа.А ги мислех за смели солдати.

79

Леле че народ

преди 9 години

До 114 За това не знам,само знам,че ядат улични кучета Пият *** вода

78

Йово

преди 9 години

До ФИНАНСОВ ПЪНКАРАбсолютно си прав преди малко гледах по една частна на Донецката телевизия"Мирньiй Домбасс " за бежанка от Украйна която казва че там войските убиват деца и жени за назидание на всички останали.

77

Анонимен

преди 9 години

Така наречените сепаратисти (в действителност руски, мародери убийци и терористи) не получат подкрепа от руските редовни военни сили до месец с тях е свършено и ще бъдат ликвидирани от украинците. Затова ФСБ разработва спешен план който започва с една малка провокацийка като описаната тук която до няколко дни ще прерастне в огромна провокация на която Москва не може да не отвърне. Много удобен начин за нахлуване на руския агресор в Украйна. Фашистка РуФия тръгва по опасния път на войната.