13

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

А най-смешното е, че безгръбначния ЕС е включило още 11 имена в забранителните си списъци - лидерите на бунтовниците в Новоросия. Те, естествено, се спукали от смях - забранили им да влизат в ЕС и им замразили влоговете е европейски банки. За сметка на това Игор Сечин, шефът на "Роснефть" вече е в управителния съвет на Pirelli.

12

Доброволец съм Бил.

преди 9 години

До 11 Аз съм 50г. И съм бил на война един път... 1998-1999г.Косовската война В Нови Пазар. Доброволец към Червеният кръст... Виждал съм Страшни неща!!! Никога вече не искам да виждам война... Стреляше се по всичко което мърда.. При една престрелка надупчиха ленд ровера в който бях и аз.. Един куршум ме улучи в крака... Едва се оправих... От тогава чуя ли война ми се повдига! Бил съм на война и знам каква трагедия... Исках да помогна на ранените а получих куршум в крака!!! Това е войната.

11

Анонимен

преди 9 години

СЛАВА УКРАIНI

10

Анонимен

преди 9 години

До3,6,7,14,15 ***, а ти от коя държава си и защо толкова сисе загрижил за нашата?

9

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Бая мощничка ще да е била тази бунтовническа ракета, има снимки на поразения лагер на хунтата - няколко декара изкорубени камиони, танкове и МТЛБ-та. Самите хохли говорят за 27 убити.А всъщност са убити 8565 "терориста", унищожени са 146 руски танка, 97 установки БМ-21 "Град" и са потопени 2 подводници в Донецк...

8

Анонимен

преди 9 години

Слава Украiнi

7

ОФ

преди 9 години

Опълченците от своя страна съобщават за един свален Су-25 край Горловка и един свален вертолет Ми-24 край Снежное. По-рано днес съобщаваха за още два свалени самолета - над Дзержинск и край Перевальск. От Киев потвърждение няма да получим скоро.

6

Нещо не е така...

преди 9 години

Нищо не се споменава за изцяло унищожената 24 моторизирана бригада на украинската армия.Пропускат и други пробиви в армията на профашистките сили. А за самолетите е вярно. Утре на светло ще броят колко са останали по нивите.

5

До Иванчо

преди 9 години

Ти на кво гориво си бе??? Трета световна война НЯМА да има... Ако това допуснат да им е... Майката на всички!!! Намали ракията в тази жега не е добре пий мастика!

4

Иванчо

преди 9 години

***, ако не знаете Третата световна война започна с боевете в украйна. Как защитавате държава, която няма международно признати граници, а след асоциирането си в ЕС ще трябва да реституира на Полша, Русия, латвия и др.страни хиляди кв.километри земя. И имайте предвид, че още преди 40 години Ванга е казала, че 44 президент на САЩ ще е черен и ще е последния президент на САЩ. Лека нощ!

3

Вход до Ада!

преди 9 години

до 1 Абе ти искаш ли някой ден как си седиш в панелката или къщата да резне не дай Боже снаряд 152мм и осколките да те осакатят и теб и семейството ти??? Това там е Помярщина... Недей да заставаш на страната на убийци!!!

2

До 1

преди 9 години

Кои сте вие? Ако може с имена и адреси! -:)

1

Анонимен

преди 9 години

До УКРАЙНЦИТЕ; Бийте руските терористи и ги прогонете до един. Ние сме с вас