140

gg

преди 9 години

Виваком е собственост на цветан василев, това е компания, която със сигурност струва адски много. Да си продава империята и да връща парите. И затвор за виновните преди закон.

139

на бунт

преди 9 години

Този жалък кобургски лакея на снимкаат, Искров ли е, какъв е, все там, та този истински злодей, който много бързо започна да лиже дагановски, местановски и ГЕРБаджийски кирливи *** със същото настървение, с което лиза и *** на мадридския комарджия, е за прокурор и съд! Този *** не е българин! И никога не е бил!

138

DUBLIN

преди 9 години

Сега разбрахте ли защо хората в Корумпестан не вярват на банките и на ***...?

137

ЧИКО

преди 9 години

А ЗА ДА НЯМА ФАЛИТИ НА ОБЩИНИ,БОЛНИЦИ И ДРУГИ ДЪРЖАВНИ СТРУКТУРИ САМО ТЕХНИТЕ ПАРИ НАД 200000 ЛВ. ДА СЕ ИЗПЛАЩАТ,НО НЕ И ЧАСТНИТЕ ЛИЦА И ФИРМИ. ДА СИ НОСЯТ ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ЛАКОМИЯТА СИ. ПОЕЛИ СА РИСК,СЕГА ДА СИ ПЛАЩАТ ЗА Д0ЯВОЛЪКА1

136

Чико

преди 9 години

Първо.-не се знае точно колко пари липсват от банката. Защо веднага твърдят,че тези кредити за 3,5 милиарда лева няма да се обслужват от длъжниците.Нямало ге кредитните досиета/ а дали ги няма?/ВТОРО.- има закон за гарантиране на влоговете до 200000 лева.Защо трябва сега бедните българи да изплащат влоговете на богатите хора,които от лаккомия за по-високи лихви са депозирали стотици хилядди в тази банка.Вместо да разделят милиона си на 5 и да ги внесат в 5 различни банки,но с по-малка лихва?

135

111

преди 9 години

ДО 166АМИ ЗАДАВАШ ЛИ СИ ЕЛЕМЕНТАРНИЯТ ВЪПРОС, ЧЕ АКО СЕ СПАСЯВАТ И ДЕПОЗИТИ НАД 100 ХИЛ., ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ СЕ СЪЗДАВАТ ПРИВИЛЕГИИ В ПОЛЗА НА ГРУПА ОТ ЛИЦА И ТО СЪС ЗАКОН. НАЛИ ПРИВИЛЕГИИТЕ СЪВРШИХА ОЩЕ ПРЕЗ КОМУНИЗМА, УЖ И СА ЗАБРАНЕНИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА. ОСВЕН ТОВА, НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪЗДАВАТ ТАКИВА ЗАКОНИ БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ ЗАЩОТО ДИРЕКТНО СЕ ОПЕРИРА С ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА В ПОЛЗА НА ЧАСТНИ ИНТЕРЕСИ И ТО НЕ ШИРОКИ. НЕ МОЖЕ ДА НЯМА ПАРИ ЗА БОЛНИЦИТЕ, А ЗА 10 ХИЛ. ДУШИ С НАД 100 ХИЛ. ЕВРО В КТБ ДА ИМА?!

134

se 1

преди 9 години

Престъпление е да плащаме всички за парите на другите. Лошото ако откажем да го направим е, че бизнеса ще рухне, много фирми ще фалират и ще останат много хора без работа. И все пак по-лесно е да обесим всички политици пред народното събрание.

133

Анонимен

преди 9 години

До 111Откъде-накъде хора които са се лишавали с години от много неща,за да съберат някаква сума пари , трябва сега да ги изгубят заради грешки на някои чиновници, които не са си вършили работата ???

132

Кирил Тодоров

преди 9 години

Иван Искров имаше всички законови лостове да не допусне тази криза. По едни или други причини той не ги е използвал. Не са нужни никакви промени в закона и ако такива се приемат, това ще е срам за цялата политическа класа. Откъде накъде, всички ще плащаме от джоба си за да могат всички вложители да си получат 100 % от парите?? Те са били наясно с риска влагайки си парите на 8 % лихва, при 3 на останалите банки. Прокуратурата трябва да арестува като започне от БНБ и мине през МС и т.н.

131

Анонимен

преди 9 години

До Кокиа къде забрави Тиквата и Дянков? Баш по тяхно време се е завъртяла далаверата. Да не си от Марс?

130

Коки

преди 9 години

същита с бели конци схема на ДС-ДПС-БСП-К-КГБ за поредно осмукване на парите на бедните българи!!!ОСТАВКА И В ЗАТВОРА НА ОЛИГАРСКИ, ИСКРОВ и ЦАЦАРОВ!!!

129

Анонимен

преди 9 години

Нов закон за да може Вежди Рашидов да си вземе парите? Това го няма никъде.

128

Анонимен

преди 9 години

Браво бе! От 2011 раздавали необезпечени кредити, бате Бойко ги покривал с държавните пари и сега да се изплащало всичко. Има си закон, покрива се до 100000 евро! Веждитата да го духат!

127

111

преди 9 години

ОТКЪДЕ- НАКЪДЕ ЩЕ СПАСЯВАТ ДЕПОЗИТИ НАД 100 ХИЛ. ЕВРО С ПАРИ ОТ ВСИЧКИ ДАНЪКОПЛАТЦИ. ЗНАЧИ ПАК ЩЕ СПАСЯВАМЕ КРАДЦИТЕ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ. ЗНАЧИ ЦЯЛАТА РАБОТА ТОЗИ ПЪТ Е УЗАКОНЕНА ПИРАМИДА.

126

ИМА ЗАКОН

преди 9 години

ИМА ЗАКОН ЗА ГАРАНТИРАНЕ ВЛОГОВЕТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ.ПРИЛАГАЙТЕ ГО!ТОЙ Е ДЕЙСТВАЛ И КОГАТО ЛАКОМИ ДЕПОЗИТАНТИ ЗА ГОЛЕМИ ЛИХВИ СА ВКАРВАЛИ ПАРИ В ЛТБАНКА.А СЕГА ИСКАТЕ С ЛОБИСКИ ЗАКОН ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА ПЛАЩАТ НА МОЖЕ 20 000 ЛАКОМНИЦИ! НЕ СТАВА ! ГРОЗНО, ПОВРЪЩАМИ СЕ !!

125

Анонимен

преди 9 години

Фалит на КТБ може да докара доста фалити на фирми, болници и др. заради неизплатените влогове за милиони и милиарди.

124

Анонимен

преди 9 години

АБЕ КОЛАТА СЕ ОБЪРНА СЕГА КРАДЦИТЕ СТАНАХА АКТИВНИ И ПРЕДЛАГАТ НЕЩО ПОСТФАКТУМ. КОЙ Е ОТГОВОРЕН ОБАЧЕ ,ЧЕ КОЛАТА СЕ ОБЪРНА. ЗАТВОР ПЪРВО И ТОГАВА ЗАКОНОВИ ПРОМЕНИ. ПЪРВО НАКАЗАНИЕ ЗА ВИНОВНИТЕ И ПОСЛЕ НОВИ ЗАКОНИ.

123

Аз съм

преди 9 години

Има закон за Банките. Защо трябва нов закон за една банка? Трябва затвор за тези който го допуснаха и те заедно със семействата им да връщат парите на останалите вложители.

122

Кво става

преди 9 години

Искров е политическо назначение и сега си връща поетите ангажименти. Моника Хохегер е натрупала голям опит в банките покрай бившия си мъж (В.Йосифов -собственика на ПЧБ). Правителствените марионетки Орешарски , Чобанов идруги псевдофинансисти искат да лапат кюфтета в последните си дни на управление и правят неворятни еквалибристики на системата лява ръка десен джоб. Вестникарските групи , особено едните ще ни заливат с манипулации още 10 дена - до служебното правителство!

121

вложител

преди 9 години

това е достатъчно изплащайте парите на хората с вложения до 100 хиляди евро.А за другите ако останат!!!!Питам аз къде беше контрола до сега?Защо Василев не е арестуван вече??А си говори по телефона все едно е на почивка.