90

без пардон

преди 10 години

Цветан Василев е отдавна при братя Галеви.

89

Анонимен

преди 10 години

Дръпнете им шалтера - нито стотинка данък, такса или осигуровка за тия ***. Съд и доживотна каторга - докато мърдат да изкарат по нещо за да върнат поне част от откраднатото.

88

Анонимен

преди 10 години

В момента Бойко създава проблеми там където ги няма. Този човек всеки ден се доказва като тотално безотговорен политик. За да върви държавата нагоре на хората и фирмите им трябва увереност. А не може да се получи увереност, когато един *** политик и доста вероятно бъдещ премиер ръси постоянно че нещата са много зле и че трябва да взимаме многомилиардни заеми - абсолютно незнайно защо. Същите глупости ги направи Дянков през 2009 и 2010. И сега неговия шеф отново насочва България към рецесия и то подхранвана само от супер надутото му его и тотална некомпетентност.

87

Банкер

преди 10 години

Набива се на очи в този сайт с каква злоба и некомпетентност се плюе Б. Борисов . Искам да напомня, че другаря Станишев предложи Пеевски за шеф на ДАНС. Именно другаря Пеевски има дълг към банка КТБ в размер на 100 милиона евро. Според вас кой има интерес да фалира банката. Опорните точки от няколко дена са ясни и за децата-жестоко плюене по Б. Борисов за да се отклони вниманието от истинските виновници за фалита на банката, а именно Станишев, Пеевски, Йовчев и Цацаров.

86

ШибиРиби

преди 10 години

Тоя го искам в една клетка с другия Цецо, а Боко в съседната, ... и да си говорят през стената.

85

до:106

преди 10 години

парите са при Тодор Живков , там ги тарси

84

USA - AGENT

преди 10 години

Милионерите на Държавна сигурност

83

Myleena

преди 10 години

ДАНС , защо не се преименува с по-краткото ДПС? И без това звучи по-благозвучно и лесно.

82

Анонимен

преди 10 години

Парите откраднати от фирмите на пеевски ще връщаме ние.

81

Анонимен

преди 10 години

Парите са в сараите, пеевски и бареков.

80

Анонимен

преди 10 години

На този черен дявол да се конфискуват средствата,които е откраднал от банката ,за да се покрият загубите.Освен това да се даде под съд за престъпление по служба.Не може един или двама човека да растърсят цялата система и това да остане безнаказано.

79

Знаещ

преди 10 години

Искров е част от еврейското гейско лоби кой знае с какво го държат в зависимост!

78

111

преди 10 години

АБЕ, ЧУДЯ СЕ КАК МОЖЕ ТОЛКОВА НАИВНИЦИ ОЩЕ У НАС.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ НАЙ- ЛАНСИРАНАТА ОТ *** *** ПАРТИЯ ДПС НЯМА ДА МИРЯСА ДОКАТО НЕ РАЗБИЕ БЪЛГАРИЯ И НЕ НИ ВЗЕМЕ ОТ НАС ВСИЧКИ БЪЛГАРИ С НЕЗАКОННИ ПРАКТИКИ И ПОСЛЕДНИЯ ЛЕВ ОТ ДЖОБА, ЗА ДА НИ ОТСЛАБИ ОКОНЧАТЕЛНО. КАК МОЖЕ 24Г. ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ***, ПРОТЕЖЕТА НА ЮДЕСКИТЕ МАГНАТИ ЗАД ОКЕАНА, ТОЛКОВА ЛИ СМЕ ЗАГУБЕНИ.

77

Денислав

преди 10 години

Как може в 21 век да липсват милиарди от една банка? Защото държавата (тоест всички ние) трябва да плащаме за тези липси. Кредитите не се дават на тетрадка, всичко е компютъризирано, знае се точно кой е взел, колко е взел и кога и как трябва да ги връща. Всяка банкова транзакция се записва.Тоя да го хващат и показания пред детектор на лъжата, да говори докато си каже всичко. На кой и за какво са давани пари? След него и Бареков, Пеевски, Доган, Сидеров - разстрел за виновни и корумпиран

76

Анонимен

преди 10 години

Мустакатия крадец вече 15 дена се връща и си стои там някъде.Този ще се върне когато петел пръдне.

75

мен

преди 10 години

Той и преди 2-3 седмици в едно интервю по БТВ каза, че се връща скоро, но явно още не се е върнал. Може би идва до Виена за интервюта и след това се връща в ЮАР - хахаха ?

74

8104

преди 10 години

Вкарвам на влог 1 милион. Разписвам се, че и да фалира банката ми гарантира само 196 иляди. И си цъцкам 8% годишна лихва. Хоп - банката фалира, ама аз и другите като мен натискаме да променим законя, той не е за нас, нашите пари НЕ ТРЯБВА да се губят. Закона е да вкарва в дранголника хора изяли костенурка от глад. Костенурките са защитени, това и децата го знаят!!! И така, а работарите, които плащат данъци, такси, ще ни платят парите...и щях да забравя! Да се множат, че ни трябват данъкоплатци!

73

чарли

преди 10 години

еии не го закачаите човека знаете ли колко рискове е понесъл ами сега много зор ще види да похарчи близо милиард тои направо е за оплакване горкият мошенник цял живот да се мъчи с колосален капитал

72

111

преди 10 години

ПАРИТЕ СА ИЗТЕГЛЕНИ ОТ ЮДЕО- ДЕПЕСАРСКИ СУБЕКТИ, ЗА ДА ПОДКОПАЯТ ОКОНЧАТЕЛНО ЕДНА ОТ НАЙ- БЪЛГАРСКИТЕ БАНКИ. ОПИТАХА СЪЩОТО И С ***, НО ТЯ ЗАСЕГА ДЪРЖИ. ИСКРОВ Е ЕДНО ЮДЕО- ДЕПЕСАРСКО ЛАКЕИЧЕ И ГОВОРИТЕЛ НА ЛЪЖИ. ПО- ГОЛЯМ *** ЩЕ ИЗЛЕЗЕ И ОТ ТОДОР ВЪЛЧЕВ.

71

Анонимен

преди 10 години

Путин щеше да го остави на топло за дълго!