28

ДАААААААААА

преди 9 години

Европа се нуждае от единен фронт срещу САЩ,Европа е унижена и както каза преди време един Германски депутат ,идва времето когато ще молим Русия да ни спасява от САЩ...........

27

Анонимен

преди 9 години

Дори при поредното мощно насиране на САЩ, американските *** продължават да наглеят и да се правят, че нищо не е станало. *** с ***, действията на САЩ застрашават националната сигурност на всяки държави, които са им в обсега, толкова сте надупени, че не виждате какво става. С какви очи обяснявате, че Европа и САЩ трябва да са заедно?

26

Анонимен

преди 9 години

До Брaнник 26ех винаги ще се намери някой луд да те убеждава че се давиш и е по-добре той да те бутне от покрива :) та ти такава ли роля играеш

25

Анонимен

преди 9 години

До Брaнник 27: Фоби та нали точни по "западните" форуми тече промиващата мозъци пропаганда ! Точно за това и ти си зомби и даже се гордееш с това ! Няма да те уверявам и увещавам ти сам си си избрал този път който води за никъде !

24

до Бранник

преди 9 години

Американизиран ***, годината е 2014-та а не 1989-та, тези приказки за голямото евроатлантическо "семейство" вече не минават. Германия видя истинското подло, нагло и лицемерно лице на "приятелите" си от САЩ.

23

Анонимен

преди 9 години

Никакакъв бранник не си онези бранници преди 9 бяха патриоти милееха за България Вярно че бяха антикомунисти а забрави ли кой бомбардира мирното население на София не бяха Руснаците а твоите приятели демократи ! Днес България е в окаяно състояние благодарение на действието и бездействието на тези наши приятели

22

Анонимен

преди 9 години

Музика е и за моите уши, че на наглите лицемерни кравари за пореден път им лъснаха лъжите, а изгонването на представителя на ЦРУ е направо хита на лятото.

21

Брaнник

преди 9 години

руски помярчетa не рaзбрaхте ли, че от Прaгa до L.A всъщност имa сaмо еднa държaвa с общото нaзвaние ЗAПAД? Икономикa, политикa, ФИНAНСИ, КУЛТУРA и т.н в товa огромно прострaнство е ИДЕНТИЧНО!

20

Анонимен

преди 9 години

Не е музика за ушите на Путин, а предупреждение към Европа. Откакто Сноудън започна да разкрива тайни, много неща излязоха на бял свят, подслушвани са европейски лидери, МВФ, Ватикана, дори обикновените граждани. Меркел разбра, че 12 години е подслушвана от Вашингтон, сега пък разкриха двама американски шпиони. Какво още трябва да се случи, за да се осъзнаят г-дата европейци и да теглят една майна на американските ***?

19

Брaнник

преди 9 години

русофилски брaтчеди, aко не бехте СAМО рускоговорящи и посещaвaхте зaпaдни форуми щехте дa сте нaясно, че " проблемите" с подслушвaниятa нa Зaпaд, не променят отврaщението нa Зaпaдното общество от мaдa ви рaшa и пAлитикaтa и! Хвaнaли сте се кaто удaвници зa слaмкa, a се чудите що се дaвите:))) aйде от мене дa мине нямa дa ви псувaм брутaлно, знaете си!

18

тцЪ

преди 9 години

По-точно Европа и Кремъл се нуждаят от единен фронт против Вашингтон, ама карай.

17

prokurora

преди 9 години

САЩ са по-нагли и от апаратчиците на КПСС. Явно че проблемът е тях, но понеже се опитват да го замажат, си намират пак враг в лицето на Путин. Никой от Европата няма полза за санкции срещу Русия, но това на САЩ не им пука.

16

Анонимен

преди 9 години

САЩ подслушват и шпионират не само Германия, а всички, които мазно нарича свои "приятели" и "партньори", целият ЕС, включително и нас. Това е грубо посегателство върху националната сигурност на държавите от съюза и ЕС трябва да отгвори твърдо на това, вместо да се прави, че нищо не е станало.

15

Брaнник

преди 9 години

И зaдните чaсти дa си оголят руските лизaчи Зaпaдния Съюз- НAТО Е БЕЗ AЛТЕРНAТИВA! ***.ин си игрaе кaгебейските циркaджийски номерa зa пред тъпaтa публикa от собственото му гaсудaрство, реaлносттa е че зaгуби войнaтa с Укрaйнa, и Крим скоро ще е свободен от руско робство!

14

Анонимен

преди 9 години

""Тайм": САЩ и Европа се нуждаят от единен фронт против Кремъл"Пак Кремъл им е виновен. С какви очи британските *** на САЩ се правят, че нищо не е станало и апелират за единен фронт против Русия? Шпионажа между партньори е много сериозно нещо, Германия и респективно ЕС трябва да спрат да обслужват наглите американци и да започнат да се държат като силен съюз вместо да реагират като мекотели и да си затварят очите, подкрепяйки САЩ.

13

Анонимен

преди 9 години

Когато Германия и Русия са заедно и за Герамния и Русия е добре и са били във възход! Когато Русия и Гемания са били едни срещу други са печелили англосаксонците и САЩ и Европа е била зле! И Хитлер когато е бил добре със СССР му вървяла войната ако не беше тръгнал воюва с руснаците сега в Англия и Америка щяха да говорят на немски! А България щеше да има излаз на три морета! и СССР нямаше да се разпадне! А днес България е положена на унищожение от циганизция турцизация демографска криза

12

Анонимен

преди 9 години

Бъди стадо овчари много има патриотчета

11

Анонимен

преди 9 години

Ей нехранимайковци стигастесе продавали

10

Анонимен

преди 9 години

Многосте загрижени за чужди дела бе дупе*авци

9

Stamat

преди 9 години

Velika Rusiq! :-)