8

КОМУНИСТ= ИДИОТ

преди 9 години

Това са идиотщни - уж с добри мотиви заробват хората - много често ходя и си пазарувам от вторични каквото ми трябва - винкели, ламарини, гаечни ключове съм намирал, части от коли и какво ли не - и тия *** комунисти искат да прекратят това - другия път пак гласувайте за комунисти.

7

КОМУНИСТ= ИДИОТ

преди 9 години

Хората да не можели да предават каквото им е излишно на пунктове - аз да не мога да отида да си купя нещо от вторични като ми трябва. Хората да дават безвъзмездно каквото имали - абе *** - как така ще ви дават безвъзмездно бе ***?

6

111

преди 9 години

ДОБРЕ, АМА МЕТАЛИ СЕ ИЗКУПУВАТ НАВСЯКЪДЕ. СКОРО НАПРИМЕР ЧИСТИХ ГАРАЖИТЕ И ИЗКАРАХ ДОСТА МЕТАЛ. АМИ АКО ИМАМЕ СЧУПЕНА КОЛА, КАКВО ЩЕ Я ПРАВИМ ЩЕ Я ПОДАРЯВАМЕ ЛИ НА ФИРМИТЕ, ДА ИМ ПЪЛНИМ ГУШАТА НАГОТОВО.

5

Анонимен

преди 9 години

*** обезкостиха България отдавна трябваше да се забрани изкупуването!

4

Джонката

преди 9 години

други престъпления а ????

3

Анонимен

преди 9 години

Борислав Малинов, председател на Българската асоциация по рециклиране, каза, че сега около 600 хил. души в България се изхранват, като предават скрап. Като спрат да изкарват от 5 до 20 лв. на ден, ще се ориентират към"""" други престъпления""""", твърди той.

2

Елемаг

преди 9 години

От "Електрон 738 Д" бакъра и алуминия е някъде към 30 лв.И значи, да не взема пари за него,ами да ви го дам на вас лобисти???Брей,много хитри бе!!!

1

Анонимен

преди 9 години

Да се забранява изкопуването на скрап.От кражби ми побеля косата.Ужас.Не се трае.