65

zujo

преди 9 години

нападение от вражески самолети предвидимо ли е бе *** ?

64

ХА-ХА

преди 9 години

Почти цяла година този беше ни чул, ни видял, ни разбрал - сега на финала стана много вещ, знаещ и можещ!!! Я марш!

63

Анонимен

преди 9 години

До БАЧКАТОРToва което пада от ракетата е стабилизатора (опашката) и тежи 600 грама. Понякога пада и не взривила се ракета (макар и изключително рядко).

62

асен

преди 9 години

браво г-н Йовчев, наистина браво за едно истинско изказване!!!Само на Вас се възхищавам, защото винаги трезво мислите.Някои журналисти да почнат да разсъждават какви въпроси задават, защото нещо ги няма в мисленето и са много зле и това понятие новина, трябва да се изясни много добре, защото неграмотниците в този бранш стават все повече!!! Не може да ни пропагандират някакви простотии и за това заплата взимат - меко казано смехотворно

61

Анонимен

преди 9 години

Софетата, сега като изберете ББ, чакайте ни от Прованса през февруари, ще дойдем да се топлим на парното ви, защото цяла България го плаща, а вие си търсете резервно жилище защото няма да остане жизнено пространство, ако ме разбирате!

60

мгс

преди 9 години

До БАЧКАТОРА навит ли си да падат части от изстреляните ракети от 5-7 км. височина в града

59

Анонимен

преди 9 години

кога ще идва 23.07, че това природно явление от снимката да спре да се изявява като "експерт"

58

МГС

преди 9 години

Не съм фен на правителството, но в този случай министъра е прав - действаха адекватно, вкючително по кварталите бяха излезли полицаи, да помагата и да предупреждават за падащи стъкла и да се почисти около входовете.Би ми било интересно, какъв PR щеше да измисли Бат' Бойко в тая ситуация.За банковата криза - всеки да си зададе въпроса, иска ли собстените му пари да бъдат управлявани от ТАЗИ държава - аз лично съм против, и мога да дам исторически примери.

57

Анонимен

преди 9 години

И аз това им казвам, че гей прайда е причината, ама те не приемат. Не знаят Писанието, не го спазват и друг им е виновен... Кажи му софе и го замини, *** шопи!

56

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

ДА СПРЕМ ДА ГОВОРИМ ЗА ХААРП ЛИ БАНКОВИ ЕКСПЕРТЕ?,ТОЯ ПОСЛЕДНО МИЛИЦИОНЕР,БАНКОВ ЕКСПЕРТ ИЛИ Е ОТ БАН ? ЕГАТИ БСП КАДЪРА

55

Анонимен

преди 9 години

Гей парада е виновен!

54

БУДА-ла

преди 9 години

Е като градушките са толкова непредвидими, да бяхте направили поне игра със залагания: - Ще има ли градушка, няма ли да има? Точно в коя минута ще падне първото зърно. Големината им, колкото Ореха ли ще е или колкото Тиквата? В коя минута точно ще спре да *** и ще премине в дъжд. Ще има ли странично хвърляне? Ще има ли преки свободни удари по колите? Точно колко коли ще бъдат ударени? А колко ще останат неударените - т.е - направо да се посочи резеултат...А Дилма Русева, ще стане виновна...

53

Jonny

преди 9 години

Този министър и той да се изкаже като за последно...

52

Анонимен

преди 9 години

Изказването на Йовчев относно градушката, но само и единствено за нея (без онова за КТБ) е смислено и логично. В най-добрия случай предупредителните системи за буря са 7-10мин преди нея. В крайна сметка нищо драматично не се е случило, но мащаба на дребните иначе щети е голям заради урбанизацията. Относно починалия - ами хората са смъртни, не знам дали сте забелязали. Това със сирените е нелепо и би ги превърнало във фонов шум, а не в сигнална система. Мобилизацията на 1.5млн души за един дъжд?

51

Анонимен

преди 9 години

АБЕ ЩО СЕ ПРАВИШ НА ГОЛЯМ УМНИК КАТО ВЕЧЕ ТЕ ВИДЯХМЕ ЩО ЗА СТОКА СИ. *** ! ОЩЕ КОГАТО ИЗМИСЛИ ПЛАНА С БЕЛИЯТ АВТОБУС СТАНА ЯСНО ,ЧЕ СИ *** ! АБСОЛЮТЕН *** !

50

Анонимен

преди 9 години

Тука гледам много се изказвахте против Вигенини, Йовчеви, Станишевци и премиера ни(забравих му името, че веднъш не му чух гласа от както е на власт) ама селските пръчки пак за него ще гласувате, нали?

49

Анонимен

преди 9 години

За какво са тези системи тогава?И аз ,като погледна небето ,ако идва буря ще я видя 10мин преди това.

48

Анонимен

преди 9 години

Правят ги в Бангладеж! А ББ е младеж!

47

Анонимен

преди 9 години

Нормално е катаджийте да се скатаят, били са с фуражки, а не с каски и щитове. Йовчев е прав, държавата не може да се бори с Природата, още повече когато хиляди правят паради и я предизвикват!

46

Анонимен

преди 9 години

Противно тлъсто ***!