34

maketo

преди 9 години

на софиянци нищо им нема на мен какво бедствие ми се случи.......вчера как си бех пийнал къде кило ракийка строших една дамаджана със 20 кила ся се чудим дека у кметството ли да идем или по нагоре да ми изплатят обезщетение

33

Алов

преди 9 години

Че какво е виновна държавата? Има си застраховки ,иска се и акъл.Има ли град бегаш. Кой не може да бяга да го трепе.Естествен подбор е това. Не може да правиш къща от найлони и кашони и да се оплакваш ,че била пробита или наводнена.

32

Анонимен

преди 9 години

"Системите за ранно предупреждение на МВР и сирените мълчаха, нищо че за тях бяха изхарчени около 40 млн. лв."И ако сирената беше завила каква щеше да е разликата? Щеше да вали град и да вие сирената...

31

Анонимен

преди 9 години

На тая държава и трябва метла, абсолютна чистка на целия парламент!

30

Анонимен

преди 9 години

Така е в ***. Тотално безхаберие. Дори статията е пълна с правописни грешки.

29

Ели

преди 9 години

Скъпи софиянци, стига сте плакали и стига всички медии да се вайкат от екрана.Преди повече от 10години във Варна се разрази по страшна градушка с почти детски юмрук ледени топки, които поразиха поне на 70% стъклата по колите, а да не говорим за стъклата на апартаментите.Но такъв вой тогава и жалби не чухме по ТV-тата.Всеки се спаси както може.Да не би ако имаше някакво предупреждение всеки щеше да си нарами колата на рамо и занесе в къщи.Това природно явление поразява там където намери пролука.

28

123

преди 9 години

Е при строителство блок до блок се очаква в ниските части да има проблеми.Набъкаха ни градовете на принципа - всички в центъра и вързаха канализацията към дъждовните води!Утре пък ще напече зверски и трябва да пуснат сирените и да изстрелят ракети към слънцето...

27

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

До Анонимен 30Дори да не са много нормални страните се предупреждава за опасност ! Къде точно ще удари може да се разбере половин - един час предварително !Също така и от българския свети синод можеше да кажат ,че СОФИЯ ПРАЙД /уличната содомия/ ще предизвика божия гняв !

26

Анонимен

преди 9 години

След като е безнаказано... Друго ще е ако някой кмет влезе в затвора.

25

king_for_a_day

преди 9 години

Истинското бедствие са неграмотните журналисти! Не може още на първия ред да направиш и правописна, и фактологична греша! Не е "нЕколкостотин", освен, може би, в родното ти селО. И крещящо очевадно не са 100 кубични километра лед, а вероятно 100 км2 градоносни облаци. Знаеш ли колко са 100 км2? Това е обем, който би покрил София с дебелина няколкостотин метра. Дори жена ми не е толкова заблудена. Неграмотници и некадърници, отивайте да копаете картофи.

24

Анонимен

преди 9 години

Тези хора са луди.В коя нормална страна вият сирени преди да завали летен дъжд който прераства вняколко минути град-нещо типично за сезона?

23

Анонимен

преди 9 години

Днес застрахователите съобщиха, че Гражданска отговорност не важи за селяните. Трябва нова застраховка , а тя е Каско.

22

Анонимен

преди 9 години

Хубаво е управлението на Орешарски, а?

21

ДОЛУ БСП

преди 9 години

Иначе страха изчезна??

20

Анонимен

преди 9 години

Фандъкова, кога ще изчистите отводнителните шахти?? Може би догодина предизборно??

19

до 23

преди 9 години

До Анонимен"бездействие бездействие бездействие" после става белята и има "извинение извинение извинение" и след това няма наказани.

18

кашкавала

преди 9 години

не е за втори а за пореден път абдикира тази воняща "държава".добре,че съм се отказал от нея,че не знам вече накъде и какво

17

Анонимен

преди 9 години

До bezime"за включването им са нужни около 15 минути, а за облака бяхме известени 7-8 минути преди да ни удари градушката"какви 30 минути?

16

Анонимен

преди 9 години

До 1Ем то Хидроинженер No.1 и неговото протеже Екзактният Людовик като управляват държавата какво искаш да има ????? И докато има балъци да гласуват за техните патерици така ще да е. (ако изборите бяха нагласени както твърдят някои хора, нямаше да копуват гласове...) ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ВЕ!!!1111!!!1515

15

bezime

преди 9 години

Хайде стига бе, 30 минути им трябвало за сирените, кого лъжат! АЗ лично съм инсталирал една от компютърните станции с които се управляват сирените! Ако имаш хардурния ключ ( обикновен ключ които се завърта в ключалка свързана с компютъра - това е допълнителката защита, този ключ стои в каса и САМО по изрично разпореждане на определен началник може да се вади от касата) сирените се пускат (ако е предварително дефиниран текст с няколко натискания на мишката), пак лъжи!