33

Анонимен

преди 9 години

Е,какъв е тоя рестарт тогава.ХА ХА ХА .

32

Анонимен

преди 9 години

Какъв RESTART на 100-годишната крадла бе???За БСП - GAME OVER!!!

31

Анонимен

преди 9 години

с ФАКТОР И БЕЗ ФАКТОР ,С АКЪЛ И БЕЗ АКЪЛ ,ФАКТ Е ,ЧЕ СЪСЕЛА ЗАТРИ БСП И ЗАПРИЛИЧА НА СТАРА ***.

30

Анонимен

преди 9 години

Абе серГей,няма ли да отлиташ вече за Брюксел бе?Хомо парада мина и вече нищо не те задържа тука,така че не знам какво правиш,та не палиш моторетката,та да не цапаш новините и да спреме да четеме за тебе и прокисналата ти столетница.Гудбай БСП.

29

Роден Комунист

преди 9 години

До от американецоТи не си прави такива шеги с другаря путин, че ей го къде е на някакви си 3 дни от тук! Той е новият Освободител на България и ще възкреси тази златна земя скоро !

28

апокрифна л-ра

преди 9 години

Тоя Сергей Дмитриевич да няма шизофрения, бе?Хем напуска, хем остава.Хем нямаше да е евродепутат, хем ще е.Хем ще отваря работни места, хем няма.Хем е с Русия, хем е с родна Украйна, хем не е.Хем ще строи Белене, хем няма.Хем ще поевтинява тока, хем ще ги поскъпва.Хем ще оправя здравеопазването, хем няма.Хем е с ДПС, хем не еХем е хомосексуалист, хем прави бебета на жена си Моника Йосифова .

27

от американецо

преди 9 години

Поредната жмел-врътка на *** - Сергей Димитриевич Станишев - в главната роля - Хем го махат от шефското място на БСП(к), Хем изобретяват нов пост - шеф на Коалиция За България, с други думи, ни-така ни-вака, както казва баба Гицка от Долно *** със 130-те лева пенсийка. Бравос на Сирьожа, добър ученик и последовател на кремълския си вожд-лилипут! И ония така, като му изтече мандата на президент си се самоназначава за нещо друго - например Премиер. И т.н. Позната комунистическа демагогия.

26

един

преди 9 години

Абе тоя както се почесва много ми прилича на едни,,,,,май шимпанзета бяха.Горките животинки как ги принизих на нивото на тоя

25

Роден Комунист

преди 9 години

На България не и е необходим валутен борд, спиращ растежа на пенсии и заплати, а свежи руски инвестиции в рубли !! Така ще заработят с нови имодерни технологии всички заводди и фабрики които Костов и мафията след него унищожиха па американска заповед !

24

Анонимен

преди 9 години

РЕСТАРТ КАТО НА БОЖИНОВ,ПАК В ГЪБИТЕ

23

Анонимен

преди 9 години

БКП се нуждае от рестарт???А нема нужда!Колко пъти се рестартира тази партия,погребала мечтите на поколения и докарвала винаги фалити след себе си???БСП се нуждае да отиде на политическото бунище заедно с бАтака.Тя и натам е тръгнала де.

22

ЕМИГРАНТ

преди 9 години

ПАРТИЯ ОТ КРАДЛИВИ И КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ НИКОГА АМА НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ

21

ПЕСЕПЕДЕРАСТИТЕ

преди 9 години

имат нужда да полагат обществено полезен труд поне 5 години - да копаят канали, да залесяват, да правят диги, мостове и т.н. Същото и за останалите слуги на колонизаторите дето управляваха

20

Роден Комунист

преди 9 години

На чело на партията трябва и е възможно да застант умни и способни хора, доказали се вече в управлението на тази страна и защита на българо -руската дружба и унищоженье на народния враг в лицето ЕС съюза и НАТО. Такъв достоен човек е другаря Жан Виденов и аз бих подкрепил този човек за вожд на партията ни !

19

jan

преди 9 години

Имах стар Dell laptop.Често се налагаше рестарт. Изхвърлих го и си купих нов - друга марка.

18

Анонимен

преди 9 години

Тази партия не се нуждае от рестарт , а от евтаназия!

17

Анонимен

преди 9 години

Момчета, зная колко ни дотегнаи хлябът сух, и голата ракия,и тежкото небе над земята беднав която днеска няма прокопсия.....Великите й царски идеалипревърнати са във скиптизъм.България търгува със парцалиот раклата на своя комунизъм......България е гладна просякиня.С душа поциганена и прочута,тя проси чуждоземна милостиняпо пътя между Лондон и Калкута...Да запеем, дявол да го вземе!Прогонени от *** племес мъжки глас в страна безродна"Къде си, вярна ти, любов народна ..!

16

Taki

преди 9 години

Абе тия с тия рестартирания накрая ще затрият операционната система.Тия десетилетия само рестартирания само правят.***.

15

Роден Комунист

преди 9 години

Не бойте се другари, Русия е вече в Крим, а от там са 3 дни на марш до Добруджа ! Слава на Велика Русия Слава на другаря Путин, новият Освободител на България !!!

14

Редови Комунист

преди 9 години

Другарю Сергей Дмитриевич, вие на ясно ли сте, че ние и баща ви сме взели тази власт с кръв и само с кръв ще я дадем на американските продажници от ГЕРБ. Вие излагате името на вашия баща - редовият комунист Димитър Станишев с това че отивате да служите на друг народ и други интерес в Белгия. Ако трябва ще бесим и колим гербери по улиците ама тази власт ние не я даваме ! А вие си опичайте акъла, че може и да не се приберете от странството, това ви го казва есин стар Комунист !