12

someone

преди 9 години

Като бонус още няколко милиардчета дългове в НЕК. Сега ако и руснаците ни осъдят за Беляне на още няколко милярда цъфтим. Като позабравим случилото се, ще дойде соц. партията и ще обещае пак еФтин ток и населението ще повЕрва, без да мисли много много.

11

123

преди 9 години

А нашите *** ще си платят ли тока, който са крали до сега? Ще се дадели НЯКОГА точно обяснение какво влиза в цената на тока?Може би всички плащания към собствениците извън Б-я? Или фантастичните заплати на шефовети на ел разпределителните дружества - 70 000 лв без данъци-Ще се събудили някога БЪЛГАРИНА ОТ ДРЯМКАТА? стига сме плащали за неща странични от разходи за ток!! "Били включени невъзвращаеми р-ди Белене, и други подобни? Никога не е вярно това!

10

Като не искате Атака

преди 9 години

Плащайте Все още има такива заблудени дето не са осъзнали, че всяко управление на комунистическит пасмини е провал и то неслучаен, а целенасочен. И пак гласувайте за такива - бсп, герб, пръмова, първанооглу, дпс, ндсв, костов - или пък не гласувайте и ги оставяйте да управляват докато ви затрият съвсем.

9

обикновеният човек

преди 9 години

Пак ни пре*баха. То, така и така ние бързо забравяме,така че не ни е за сефте.

8

Рали1

преди 9 години

Цените на тока поевтиняха само за износа на ток !ИЗНОС И НА БЪЛГАРСКИ РАБОТНИ МЕСТА !Да е честито на заспалия ни народ поредното увеличение !Лицензи щяха да се отнемат , КОГА И НА КОГО ?

7

Дико

преди 9 години

А много от вас се радваха, че комунисти и депесари са на власт...Това е само първото от серия планирани увеличения за тази година.

6

Анонимен

преди 9 години

Мда, вчера от Европа пари за банките, днес вдигат цената на тока.

5

ПУТЛЕР

преди 9 години

спокойно другари румен овч е нашето момче ви докара до фалит нек с два милиарда задължение ама го сложихме в лук ойл да си джитка за здраве ....ще сложиме пак некой а другарчето хидроинженерът от шумен *** ще направи нов цанков гьол за не 800 млн лв а поне милиард

4

до рали

преди 9 години

Браво обективни коментари....ОБЕЩАНИЯ ДЕН ДО ПЛАДНЕ после още по лошо така беше и при СПолука за България на жан виденов ..........сега ще нитресат пак некви смешници същите като дедо мони сиренопродавачът от мадрид продал на рулетка на дедо си ордените и изсекъл горите дето не са негови ...с 2 процента увеличението на тока значи на основните продукти се вдигат цените също поне 2 процента той се калкулира в тях А ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОТ ХУНТАТА НА ЛЪЖИТЕ И КГБ БАНКА да влезе другарят ***

3

Рали1

преди 9 години

Намалиха тока с 1 %, но го повишиха след година с 2 % ! Излъгаха ни ! Искаха доверие - не го оправдаха ! НЕК задлъжня с 2 млрд. - казвахме го преди година какво ще се случи !Некадърни и неадекватни последни реакции !!! Защото са социалисти !!! И за изпроводяк .Честито на гласувалите за БСП! Не са високи цените- НИСКИ са ни доходите !!! Избирайте тези, които ще съживят дребния и среден бизнес!

2

Анонимен

преди 9 години

Това не се отнася за ромите(турците)

1

Tиквата

преди 9 години

То и без това държавата е фалирала,хората нямат бари,банките затварят,та сега за някакво увеличение на тока и парното ще говорим.Да се купуват дърва и свещи!