46

Анонимен

преди 9 години

Какви са тия смешни увеличения с по 2-3 % бе ?Как не ви е срам, вие подигравате ли се с хората ?Я, да идва Боко Банкянския овчар, експерта по банките, та да го увеличи като хората - с 30-40 %

45

Що ли

преди 9 години

не съм изненадан на ,,любовта'' на комунистите към народа?*** народ,скъп ток.

44

Анонимен

преди 9 години

Едните уж намаляват и уж дават на хората глътка,ама като стана напечено-хоп евродепутат!Другите като дойдат и всичко дето дребния човек развива като бизнес му го взимат и го изтласкват от пазара.Всички са за тепанье!!!!Ще дойде ден някой ден и.....!!!!!!

43

Анонимен

преди 9 години

Още избирайте *** БСП,ГЕРБ,ДПС,АТАКА и чакайте тока да ви е евтин!А това е само началото!Говорят за едни реформи,дето ще пищи народа,ще излиза на стачки и пак ще си мре!Ама вие гласувайте пак за ***!Няма да ви ги изброявам пак...

42

Анонимен

преди 9 години

Тези не разбраха ли, че хората и сега правят чудеса за да съберат пари за сметките. Какво искат - с тези заплати да не можем да плащаме и да пратят съдия изпълнител ли. Насила правите от народа престъпници, но престъпниците сте вие, които си пълните гушите за сметка на изнемогващите.

41

Анонимен

преди 9 години

Балъци, изберете си пак Боко Тиквата - той намалява тока. Така го намали 4 пъти за 3 години, че накрая го изгониха с камъни.

40

Анонимен

преди 9 години

do 33!Sider Aga e edna shushumiga nishto poveche! I se chudq che, vse oshte ima hora damu vqrvat na Bashabozuka!

39

Анонимен

преди 9 години

Нема да се плашите, Бате ви Боко Жицата като дойде на власт ще ви направи тока без пари.

38

Ццццццц

преди 9 години

Само хубави вести напоследък,както тръгнаха,така си и отиват.

37

анонимен

преди 9 години

Май е време и ние да изохкаме, а?Съд за политиците от СДС,БСП,ГЕРБ, НДСВ И ДПС.БНБ иска съд за слуховете за фалита на банки и ОБЕЩЕТЕНИЯ за банкери източили банките???Измислена ДЪРЖАВА,измислени ПОЛИТИЦИ и безмислен НАРОД.....

36

СаШо 3

преди 9 години

EVN 0,64% ,това е нищо . Бате Бойко ще ги вдигне с 20%, да видите мъжете как го правят .Лошия материал трябва да си отива .Като продаде и Мини Марица Изток на американците и почнат да продават скъпи въглища и тока ще се вдигне . Това им е мерак от много години на ГЕРБ . Искат да разчистят комунистите, 90% от работниците в мините са връзкари и деца на комунисти .

35

ОСТАВКА на дкевр

преди 9 години

ВСИЧКИ НА ПЛОЩАДА ДА ГИ ПРЕБИЕМ С КАМЪНИ ТИЯ МАЙМУНИ!!!

34

Анонимен

преди 9 години

Стартирана е фаза за разпад на държавата от двама души (всички ги знаем кои са.) следваща стъпка за малкото нормални Българи останали тук е терминал 2.

33

брб

преди 9 години

Държава ***!!!

32

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 29Е как как бе?Ти гласува ли?Избира ли ги 25 години?Еми плащай сега щом като ти вдигат тока немаш 2,50 за една тояга и да наизлезе тоя народ на площадите с тоягите...

31

Анонимен

преди 9 години

Сидеров обеща, че ще гласува против закона, ако вдига цената на тока.

30

До 15

преди 9 години

виждаме какво става на Майдана, но нашите уж много сини, си избраха за лидерка Пръмовата снаха. Нали това беше тайната цел на онези, в чиито глави се е зародила идеята за Реформаторски блок - твърдият син електорат да няма за кого да гласува.По гъвкавите от онези, които са с десни предпочитания, без да се замислят, припознаха ГЕРБ за своя партия. Но какво бе казал преди време баш ГЕРБерът? "Аз си оставам комунист!"Е, кой да поведе народа на български Майдан?

29

Анонимен

преди 9 години

Скивахте ли сега защо беше шума около банките,за да ни вдигнат тока и да не скача никой!Ей нема такава робска нация ей!

28

Анонимен

преди 9 години

Вместо Южен поток, нов по-скъп ток.

27

Анонимен

преди 9 години

Абе как така стана,че моите родители са строили цялата енергосистема и са им плащали жълти стотинки,а сега за да ползвам,това което са построили родителите ми почти безплатно,трябва да плащам безбожни пари на хора,които и грам труд не са вложили в това,а са го откраднали от народа ?! ?????