23

хаха

преди 10 години

Присмял се хърбел на щърбел. То понеже социтата имат лидер мечта. С техния хамстер ще последват съдбата на ндсв.

22

Анонимен

преди 10 години

Поведението на българоубийеците от герб е като на малки деца за това си заслужават всички обиди и на предсрочните избори през есента 2014 няма да получат мнозинство и гербрите ще се *** от яд в гащите ще няма да могът да управляват България без коалиция

21

Рали1

преди 10 години

Опорни точки като за последно на Кутев!Мая хапе и жили наред,но ехидната усмивчица я няма!Къде е Волен да натисне копчето-цяла година не видяхте ли кой осигуряваше работата на това недоносче-Народно събрание!Мнозинството,къде сте та не можете да си осигурите кворума и все ГЕРБ са ви акали в гащичките?Да,така е в детската градина!Вече сте попораснали и е време да ви пратм в историята!Разпускай,всеки ден е загуба на време и много пари на българския данъкоплатец!ДПС отново са сухи от калта!

20

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Всички ств за...метла.Не сте в Парламента да си правите...свободни съчинения от вида...*** ми -дойде ми.Там сте за да стоите в залата и да вземате отношения,по ежедневните парламентарни въпроси,като...редови депутати.Превърнахте Парламента в...детска градина;срам за тази...пасмина,кооптирана като депутати.На следващите избори,червен картон за всички...парламентарни тикви.

19

флаш

преди 10 години

чее интелегентен като пуяк спор няма ама ако пак доиде на власт ще стане първият бг мулти трилионер ха тогава се подиграваите

18

Анонимен

преди 10 години

Тоя грозил баба цецка цачева докога ще я показват плаши малките деца със нейната грозна физиономия като на плашило

17

дядо

преди 10 години

Чета ви коментарите и ме напушва на смях...бъсъпъто били производни на БКП,а гърбим България на кой са,та Цеца Бахура не е ли комунистка?!На друг пък му бил работодателя Кутев,а на него кой е ,или само другомислещите са платени?Може би дуписето не са комунисти...стига с тези комунисти,тях червените ги избиха по 9-ти септември 44г...

16

Анонимен

преди 10 години

Те всички са за осмиване ... и Бойко и Станишев и другите ...а пък вие партийните палета дето лаете по форумите срещу *** хляб сте най много за осмиване !!!

15

Анонимен

преди 10 години

Да не са му казали, че е *** селска мутра?Веднага се е припознал.

14

Dan

преди 10 години

Оооо , пак ли аргументите си ги вадиш от снимки, явно това ви е опорната точка-снимки, гледам Мая Манолова и твоят работодател Кутев и те само за снимки говорят-елементарни, а Станишев щял да решава проблеми на ниво ЕС , така ли??? Е да беше решил проблема със спрените фондове това е на ниво ЕС нали така, ама освен тези спрените чета че и други щели да бъдат спрени...как ги реши тези въпроси този уникален/защото едни избори не е спечелил а все шеф се бута, не за друго/ политик?Смешковци!!!

13

Анонимен

преди 10 години

БСП и ГЕРБ се карат, ДПС печели. С новите български гражданства на 300 000 турци ДПС си гарантира минимум второто място, а защо не победа. Българите както не гласуват ще предоставят властта на ДПС.

12

Сократис

преди 10 години

Борисов не ми е любимец,но в случая за осмиване са социалистите,но...БСП като производна на БКП използват добре заучения похват,че най-добрата защита е атаката като го използват с пълна сила през цялото си едногодишно управление.Станишев,Манолова,Нинова,Кутев и др. са "царете" на синдрома-много говорене без никакво съдържание и вече доказаха и на глухите и слепите,че са безнадежден случай и дефицита им е патологичен,но всичко ще си дойде на мястото а Борисов ще се смее последен...

11

Анонимен

преди 10 години

БСП има нужда от зъл враг за да споти електората, пък единствения кандидат се прави на обиден

10

123

преди 10 години

Абе тия са бетер малките деца зарежи.

9

Анонимен

преди 10 години

Що се обиждате бе, циркаджии?

8

До Радостин

преди 10 години

Радостинчо, осмиват се пише, не усмиват...

7

БУДА-ла

преди 10 години

Не ходят на работа, а получават пари?!...Ясна работата - за Някои е дошъл Комунизма - получават пари без да работят.Всички живеем в паралелни светове, а уж било Демокрация:Някои живеят в първобитно-общинния строй - разходете се в някои махали...Други живеят в робовладелския строй - в доста частни фирми е така.Трети са във феодалния строй - в села и частни фирми.Четвърти отдавна си живеят в Комунизма, макар че се пишат за "Демократи".Партиите са Измама! - Просто - Борба за по-добър Живот!

6

Язе

преди 10 години

Некъде по некое време се прокрадна определението за "Биг брадър" Те това е. А народа гледа и се кефи на не'кви изцепки на едни ора сбрани некакси в тая сграда.

5

old pergish

преди 10 години

тежко, тежко, вино дайте пиян аз дано забравя ,туй що глупци не знаят ,позор ли е или слава

4

Анонимен

преди 10 години

Вчера в детската градина...Абе, тия съвсем почнаха да се държат като 4 годишни! И имам предвид всичките ни политици, не само ГЕРБ. Сега остава някой да се изцепи, че ще иде да обиди другите на другарката! :)) И ние очакваме тези да управляват държавата?!