20

ОПУСТОШАРСКИ

преди 10 години

ОСТАВКА ВЕДНАГА

19

АНТИМУТРА

преди 10 години

ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ НЯМА ДА ЛИПСВА НА НИКОЙ!!!!ТОЙ И БЕЗ ТОВА Е ОПОЗОРЕН ОТ МНОЖЕСТВОТО СИ ИЗМАМИ НА БЪЛГАРСКА ФОНДОВА БОРСА КЪДЕТО ИЗМАМИ АКЦИОНЕРИТЕ НА БЛАГОЕВГРАД БТ И СОФИЯ БТ И ПЕТРОЛ СЪЩО ИЗМАМИ АКЦИОНЕРИТЕ!!!ТАКИВА НА НИКОГО НЯМА ДА ЛИПСВАТ ДА СЕ МАХА!!!!!

18

Анонимен

преди 10 години

А загубите кой ги поема? Не ми отговаряйте, знам че е държавата. Парите пак ще ги вземат от нас. Защо теглихте тези милиарди тогава? Нямало за бедствията, нямало за ремонтиране на пътищата, няма за оздравяване на банките. Къде са парите тогава? Кой ги открадна пак?

17

АНТИМУТРА

преди 10 години

АКО ДЪРЖАВАТА ВЛЕЗЕ ПРЕДИ 21 ЮЛИ КОГАТО ОТВАРЯ ВРАТИ МОЖЕ И ХОРАТА ДА НЕ СИ ИЗТЕГЛЯТ ПАРИТЕ!!!А ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ДА СИ ОСТАНЕ С ЕДИН СРЕДЕН ПРЪСТ КАТО И ТОВА МУ Е МНОГО!!!

16

Анонимен

преди 10 години

Нямам нищо против КТБ да стане държавна, НО при условие, че ще изтръскате и последния лев за погасяване на задълженията й, от отговорните за положението й. Дотогава все едно нищо не съм чул.

15

Кредита е хубаво нещо...... когато може да гепиш тефтера с вересиите.

14

Жан Виденов

преди 10 години

Ти си ми ученик.

13

Иво

преди 10 години

Абе Боклучарски, спряха ви фондовете, вие плащате от бюджета. Банката фалира - държавата ще поеме пасивите. Абе мама ви стара тоя бюджет ние българите го пълниме бе тапир. Това да не е бездънна каца? Ти пита ли ни нас дали искаме да спасяваме банки? Абе кога ще се махнете вече, че не се търпи бе, ***?

12

Анонимен

преди 10 години

Баденарски:-)

11

АНТИМУТРА

преди 10 години

еМИ ДА ВЛИЗА ДЪРЖАВАТА ТОВА Е :DоТИДЕ НОВОТО УВЕЛИЧЕНИЕТО НА КАПИТАЛА НА ПЕТРОЛ!!!!

10

az tam

преди 10 години

Евала на Доган. Голям шлем. Купиха всичко с кредити, който няма да връщат, сега държавата т.е. ние ще му напълним и банката с половин-един милиард и накрая Пеевски и Василев братски ще се прегърнат, а с другата ръка ще ни покажат среден пръст и ще се подхилкват - какво хубаво театро Ви направихме и вие балъците пак се вързахте...

9

Анонимен

преди 10 години

до 6 аз съм от дъ,жавата и си искам да си взема в.ожените па,и

8

Анонимен

преди 10 години

тоя ми се вписва в представата за дявол в човешки вид :х

7

Пеевски печели

преди 10 години

Явно Пеевски е умен човек. Виж как успя да национализира банката на Цветан. Все пак преставляващите държавни чиновници са избрани с квотата на ДПС и Пеевски, тоест Пеевски си прибра банката на Цветан.

6

доброжелател

преди 10 години

Орешко,ти излизай от държавата,ще те сменяме!ОСТАВКА!!ОСТАВКА!!ОСТАВКА!!!ОСТАВКА!!!

5

Анонимен

преди 10 години

Спасителната операция на БНБ може да струва 20-30 милиарда лева да покрие кредитите на Пеевски и Василев. Кой ще плати тия държавни кинти, за да се спасят богати банкери, вложители и реститутки при условие, че не стигат пари за лечение на деца например или че 90 % от пенсионерите гладуват?!

4

1

преди 10 години

Откъде накъде държавата с нашите пари ще спасява частна банка? Аз пък не ща! На Пеевски да му конфискуват имуществата и да си върне кредитите. Защо държавата ще ги покрива? Този кит вече ми писна да го гледам навсякъде.

3

Momo

преди 10 години

"Орешарски уточни, че не знае какви са активите в кредитния портфейл на КТБ, но посочи, че на този етап не бива да се разгласява какво има в него и какво е качеството му."Не бива, защото ако се разбере, че в него няма нищо всичко ще рухне като преди 18 години.Защо при БСП банките фалират? Проклятие ли имат, що ли?!

2

Анонимен

преди 10 години

Аз като данъкоплатец не искам да спасявам тази банка. Както държавата не помага при фалита на дребни фирми и частни лица, така да ги остави да гният и тези. Защото дори това да е правилния метод за спасяване на банка, не съм сигурен че в България ще спасят правилните кредитори.

1

Божо

преди 10 години

Подавай оставка, орехарски, не умувай !!! КАК СЕ ГЛЕДАШ В ОГЛЕДАЛОТО , НЕ ТЕ ЛИ Е ГНУС !!!