7

Новинар

преди 10 години

До ВирджинияПреписват това което им наредят !!!! Защо не видях една публикация във нашите "демократични" медии, че примирието не се спазва от УКРО армията....Всеки ден се обстрелва Славянск и предградията..... Приволье в района на Лисичанск се обстрелва цяла нощ от артилерия и миномети, като е унищожена подстанция захранваща околните мини със ток и множество миньори са останали по земята.... Няма инфо и за жертвите сред мирните жители...

6

Дани

преди 10 години

Спрете да наричате хората ,които се борят за живота си СЕПАРАТИСТИ! Стига се подмазвахте на господарите от САщ!

5

Вирджиния

преди 10 години

И после защо думата "журналист" не звучало престижно. Боже, чудя се какъв ужас щеше да е ако и лекарите, инженерите, шофьорите на автобуси и т.н. имаха същото професионално ниво. Слава Богу не е така. Сигурно един автобус нямаше да стигне до крайната си точка без да загинат 20-30 човека и нямаше един болен да оживее след като са го "лекували"!

4

Анонимен

преди 10 години

Журналята,даже и децата вече не се връзват на вашите платени статии :)) ! Не се хабете,или сте на акорд,колкото повече статии толкова повече мангизи ??

3

Вирджиния

преди 10 години

//По думите му бунтовниците милиции са..//А тази фраза как трябва да се тълкува? Аз виждам две съществителни имена едно до друго и липса на логическо съдържание...

2

Мда

преди 10 години

Интересно, защо слагат подобно поръчково заглавие? Не са проверили информацията (и сами си го признават), а просто разчитат на:"Бойците (на сепаратистите) не спират да обстрелват позициите на украинските сили", написа във Фейсбук Владислав Селезньов, говорител на т.нар. антитерористична операция на правителството в Киев.Е, хем всъщност става дума за някакъв си коментар във фейсбук, хем заглавието нарочно подвежда, че със сигурност имало някакъв обстрел...... Евтина журналистическа помия.

1

Вирджиния

преди 10 години

Отново поръчкова статия:))) Браво!