229

Анонимен

преди 10 години

от кога Ромите в България имат Религия , в История на България не пише нищо

228

до Господ е велик!

преди 10 години

еми в случая Дасикане Рома като вярват в Господ да си ходат в Волгоград

227

дo: 298

преди 10 години

Сливенските байчари каде ще ги пратим , ти говориш за Хорахане Рома (муслумани) , Дасикане Рома са християни , или нямаш представа за История на България

226

Анонимен

преди 10 години

До Аллах е велик!Е хайде върни се да , обаче там ще те карат да работиш и да плашташ всичко *** и като НАБЕРЕШ нещо ще ти отрежат черната ръчичка

225

Тракторист

преди 10 години

Наближава времето в което на *** да им *** главите на улицата докато ги снимаме с телефона и после, ще ги качваме в ЮТуб, ей така, за кеф!

224

рат

преди 10 години

Разстрел на място за мародерите!!! А този дето аллах му е велик да си ходи в анадола и да види дали и там не се случват такива неща...

223

!!!

преди 10 години

Никаква солидарност за *** *** !Идва време, в което те ще трябва да избират - или зад граница, или в плитки гробове. Войната вече е започнала !

222

Милион

преди 10 години

Време е за изграждане на модерни гета с фабрики са сепариране на отпадаци и строителни бригади,срещу безплатени ток и вода

221

Инж+

преди 10 години

Съжалявам за случилото се. Ама да се видят сега "братята" роми какво представляват и докъде са "паднали"!?Щото те се вдигат от другия край на БГ и идват в София да крадат и просят.Ама аз не съм тръгнал да ги мародерствам и да се възползвам от нещастието им,нали?

220

Шонито

преди 10 години

ко толкоз станало, че малко желязу сме сабрали, нали и ний сме доброволци. ту на викати на помощ, а сега пак виновни станахме, че чистим тия коли тука дето не могат да се ремонтират. ако намерим нещо важно ша го върнем. и аз съм хора и братчеда и той уж човек е, нема да стреляте нали?

219

Читател

преди 10 години

До Аллах е велик! Какви турски корени има България, бе?! Тук като е имало държава, турците още са скачали по дърветата !!!

218

художника

преди 10 години

*** - гадни = ЦИГАдНИ

217

гочо

преди 10 години

До Аллах е велик!алах е далече мой човек. ти глей сега прасето ти да съ не удави с тия дъждове, че струва пара,а към корените ще се върнем малко по-нататък във времето, никой няма да избяга.

216

Страх от Путя

преди 10 години

Този потоп да е обица за нашите политици дето спряха Южния поток. Видяхте ли как *** отмъсти веднага.

215

Аллах е велик!

преди 10 години

Подобни неща в светлия мюсюлмански свят не се случват. Затова е нужна незабавна, повсеместна и светкавична ислямизация на цялата страна. България трябва да се върне към турските си корени и да заживее пак заедно при своята майка-страна Турция!

214

ставри

преди 10 години

При мародерство да се стреля на месо.

213

скк

преди 10 години

Влезе ли ми някой във вилата, го застрелвам на място.., над Кооптърговия, Варна.., после да няма някой неразбрал...

212

PUMA

преди 10 години

Братя Българи,до кога и коѝ чакаме,сами трябва да се освободим от това племе......на нож

211

доброволец

преди 10 години

Е досега бяхме там и единствените *** които видяхме бяха на мястото където раздаваха помощите. Пълнят чанти, сакове, торби с дрехи, одеяла, ръкавици, едва едва ходят и в после разбрахме че те дори не са от Аспарухово. *** от Максуда и Владиславово идват грабят помощи и после ще ги гледаме как ги продават по улиците и на сергиите на Колхозния. По бедстващите улици и къщи можеш да ги видиш само да ровят нещо да приберат.

210

SPRAVEDLIV

преди 10 години

*** OTNOVO DOKAZAHA CHE SA NEBLAGODARNA I NECHOVRSHKA SGAN!!! SAMO PERDAH I LAGERI ZA CIGANSKATA SGAN ....I NA SAPUN RAZBIRA SE!!!