6

просташки провокации

преди 9 години

Хладнокръвното убийство на мирни жители, отвличането на хора срещу откуп, планомерното и систематично бомбардиране на жилищни райони, постоянните просташки провокации срещу Русия! Всичко това са усилия на фашистката хунта в Киев да развърже гореща война с Русия. По поръчка на носителя на Нобелова награда за мир Обама!

5

нормалните хора

преди 9 години

и на нас това прилича на ултиматум

4

Анонимен

преди 9 години

Киевската хунта да си защитават тяхната си територия, никой не им пречи. Но защо нахлуват в териториите на обявилите независимост чрез демократичен референдум Донецка и Луганска републики? В тази връзка, веднага следва въпроса: трябва ли армията на Кипър (подпомагана от НАТО), да проведе незабавно антитерористична операция в сепаратистката Севернокипърска турска република и да изтребва всички, дръзнали да й се противопоставят?

3

Мда

преди 9 години

"Украинската армия прекратява огъня. Но това не означава, че ние няма да дадем отпор в случай на агресия срещу нашите военни, ние ще направим всичко за защитата на територията на нашата държава"Ами те и сърбите го правиха това през 1998-99 г., но САЩ и НАТО ги бомбардираха именно затова, че защитават територията на държавата си от терористи и сепаратисти. Интересно, защо сега правят тъкмо обратното......

2

Анонимен

преди 9 години

Американската подводница чака в крим способна да затрие педесет милиона

1

Momo

преди 9 години

Как няма да има примирие?!Днес от Крим са пристигнали 10 танка + 50 единици бойна техника и камиони с развети знамена на Крим и Георгиевски лентички. Гледах 3 клипа от пътищата по които са минали.То само с пропаганда не става: "Всеки ден по 200 убити бунтовници" :)