22

Анонимен

преди 9 години

С този закон, 50-60 годишни пенсионери и бивши милиционери ще продължат да търкат бюрата си и да си пресмятат трудовия стаж за 1-ва категория и 20-те заплатки при пенсиониране, най-високи заплати на държавни служители, безплатни дрехи, манджа, транспорт, осигуровки....А на улицата милионна вълна от безработни млади хора. Затова са и тоя бандитизъм и анархия по улиците. Комунистически ***, след изборите ще бъдат натикани по затворите за разсипията и анархията, до която ни докараха. Само Герб

21

Иво

преди 9 години

А Болен и Чуколина не бяха ли онзи ден с едни листчета на които пишеше оставка? Заслужено са политически трупове и скоро ще подсмърчат за парламента.

20

Анонимен

преди 9 години

Комунистите се опитват да ни върнат в ерата на малоумния си идол живков и като овцете под строй към урните и светлото им бъдеще на комунизма-идиотизма. 70 години ни убиват тия *** бавно, но радостното е, че изчезват постепенно и сигурно заедно с електората си. Тези, които ни закопаха и ни докараха до последната дупка на кавала не само в ЕС но и в нормалния човешки свят. Не го проумяха с кратуните си ***, че комунизмът е утопия.

19

Анонимен

преди 9 години

Аве, много АТАКИСТИ бъкат в тоя сайт бе!Гледам на анкетата на първа страница 50% гласували за възможно най-скорищни избори,Май само Сидера искаше на 24 юли избори.Има надежда за тая блатна ***...

18

Винету

преди 9 години

Сега тези *** ще използват новия закон, за да назначат некадърни и продажни комунистически кадри в МВР и после ще ореват всичко, като дойде ГЕРБ на власт и започне да ги маха. А как да ги остави?

17

Анонимен

преди 9 години

Воленеее, комунистине, ***, ше бъдеш изритан завинаги на бунището на историята заедно с комунистическата напаст. Оказахте се продажни и измислени псевдонационалисти-атакисти. Никога повече няма да видиш парламент, със сигурност.

16

акуд

преди 9 години

Дпс чрез бсп и атака съсипват Българската държаеа

15

ABV

преди 9 години

S KOMUNDELITE OT TROJNATA KOALITZIA : bsp-dps-ataka NE VARVINIKAKVO SPORAZUMENIE. TEIA 3-TE MOGAT SAMO DA LUJAT I KRADAT.

14

зсц

преди 9 години

*** умират, но продължават да творят простотии!! Ясно е на хората вече, какви гадове мръсни са всички в БСП, ДПС и Ятака!! За пребиване с камъни са всички!!

13

Анонимен

преди 9 години

AMI TO I QNUKOVI4 PREDI DA SI ZABRAVI ZLATNIA KENEF I DA BQGA V RUSIA MNOGO HRANTUTE6E MILICIONERITE . EI TOVA GI 4AKA I KOMUNISTITE . TOVA E POSLEDNOTO GOVNO IZSRANO V ZLATNIA IM KENEF I QSEN PRIZNAK 4E SE GOTVQT ZA UKRAINSKI BARUT

12

Анонимен

преди 9 години

Президента да сложи второ вето. Може два пъти да налага !!! И да не го подписва

11

Анчо Шукри- Маалата

преди 9 години

Браво на Волен. Много помага момчето и ще бъде поощрено.

10

изнервен

преди 9 години

И този закон ще е от ден до пладне. Следващият парламент ще го отмени незабавно. И правилно - стига комунистически инат и милиционерщина.

9

Пешко

преди 9 години

В този смисъл "войната" между Пеювски и Василев като нищо може да се окаже фиктивна - да отвлече общественото внимание от последните (най-големи) поразии на тройната коалиция. Само бройте колко закона ще бъдат приети до оставката.

8

Пешко

преди 9 години

Много добре знаят кутевци, че мажоритарно избираема позиция като президентската ще бъде тяхна на куково лято и съвсем естествено бързат да променят закона така, че да имат лостове и механизми да влияят върху избора на главния секретар.

7

Анонимен

преди 9 години

Умирайки тройната ламя най-много хапе!!!! Дори господ ни напомня за летото на 2005г. Дано този път народа ни се вразуми и излезе да гласува!!!!!

6

Полудеех

преди 9 години

Само некой да е гласувал за тия 3 партиии БСП, ДПС и "Атака Юруш" бел ден да не види и той и целата му рода !!!

5

Анонимен

преди 9 години

Борисов що сега се сърди като ощипана мома? Ами и той е същия - сутрин казва едно, на обяд друго, а вечерта прави нещо съвсем различно.

4

Анонимен

преди 9 години

А вие очаквахте правителството да падне ли? Това е пълен шантаж, трите партии БКП-ДПС-Атака продължават да си го подкрепят. Историята в България през последните 25 години постоянно се повтаря, защото я ръководи една партия! Затова ако прочетете коментарите и настроенията при управленията на Луканов и Беров например, и ги отнесете към настоящата обстановка, няма да намерите абсолютно никаква разлика. Продължават да управляват същите крадци и мафиоти, но с други имена.

3

Анонимен

преди 9 години

милиционерите пазят комунистите