13

изнервен

преди 9 години

Тези всичките кютуци няма ли поне веднъж да решат нещо бързо, отговорно и в полза на народа.

12

Дуци

преди 9 години

Айде Дудук и ти ще се наместиш.Аааах Дуци Дуци

11

Анонимен

преди 9 години

Шоу, от "Господари на ефира" трябва да излъчат непременно псевдо оставката на правителството и псевдо преговорите за предсрочни парламентарни избори преди "оставката" на правителството.

10

Анонимен

преди 9 години

*** комунистическа сбирщина от ***, писхично болни червей, доносници , бивши агенти на държавна сигурност виновни най - малко за по 10.000 убийства по отделно ! Вие сте зло за България и трябва да напусните тази държава , да си идете от кадето сте дошли и никога ама никога повече да не се връщате ...всички до един на тая снимка без плевняата сте чужденци и нямате нищо общо с България освем , че я обирате ежадневно за да ставате по богати и алчни чужденци - антибългари !

9

Анонимен

преди 9 години

За тази политическа конфронтация си виновен ти, баща ти и всичките от вашата българоубийствена пратия БКП виновна за смърта на над 150.000 невини български граждани ! Една годна! Една година сте на власт и отново държавата е в пропъста , престъпността е в невиждани за последните 5 години нива, кражбите и убийствата са се умножили десеторно, безработицата расте поголовно! Вие сте РАК за тази държава и колкото по бързо ви избием и изгоним толкова по бързо ще се оправим. Все при вас са проблемите!

8

Анонимен

преди 9 години

Всички искат да печелят време, защото времето е пари, а може и да не влезнат в следващия парламент.

7

Анонимен

преди 9 години

Вижте им само лицата! Готови са и майките си да продадат, но няма да пуснат кокала!***!

6

Анонимен

преди 9 години

Имам само една мечта: да влезе един български Брайвик в парламентарната зала при вот на недоверие на правителството(когато всички са вътре) и да ги зачука с една картечница с един сандък лента.

5

Анонимен

преди 9 години

Правителството на Орешарко стартирало, кат правителство на малцинството" ай сиктир бе ***. Та нали ти бе Хамстер мазен хвалеше се и тръбеше, че София не е България и кабинета е легитимен и подкрепен от мнозинството. Марш немедлено в Украйна твоята родина и дано там срещнеш някой заблуден куршум!!!!

4

Анонимен

преди 9 години

Време е чичо-самовите агенти да разберат, че под "демокрация" не разбираме те да се намърдат на хранилката.

3

големи гадини сте ей

преди 9 години

Време блядистанските агенти да си ходят в *** на ленинградския дерибей мюлюцюнер от кгб - лилипутин. 100 години вилнеете в бг и сте готови родния си диалект помашки известен като москвичи да забравите, но мисията да ни ликвидирате не !

2

до 2

преди 9 години

"Моля Ви не си отивайте, кой ще ни разсмива ...къде ще намерим такива колосални некадърници !"Споко, герберите идват скоро. Ще имаш материал за години напред.

1

Анонимен

преди 9 години

Да, ще се реши след 6 месеца преди изтичането на мандата, за да има шоу.