50

Достоен отговор

преди 9 години

След като Европейскя съюз спира икономиката на страна членка на този Евросъюз, заради икономическите интереси на страна нечленка на този Евросъюз, то страната членка няма работа в този Евросъюз и трябва обезателно да напусне или най-малкото да заяви напускането си. Поведението на Евросъюза е незачитане на правата на страната членка, като членка на Евросъюза. Това трябваше да заяви Орешарски, а не да приема безпрекословно условията. Само че няма кой да го направи, всички партии са ***.

49

Анонимен

преди 9 години

И ние БЪЛГАРИТЕ сме за "Южен поток", а не за "Паток" !

48

до СРАНДЖАТА

преди 9 години

"МНОГО ЩЕ Е ИНТЕРЕСНО ДА СЕ ГЛЕДА СРЕЩАТА МЕЖДУ АМЕРИКАНСКИ КОМАНДОСИ И ТУКАШНИ ЧЕРВЕНИ МУТРИ."Сранджа, казах ти да си пиеш хапчетата навреме, виж сега докъде го докара да се излагаш по форумите.

47

Анонимен

преди 9 години

Не, мисля,че това вече е прекалено. Ако се отстранят нарушенията, които всъщност не са констатирани. Насрахте ли се ? Сега ще давате заден, но не само Йотингер и ЕК трябва да дават отговори. Отговори трябва да дават и Гербаджиите, които поискаха и наложиха спирането на тръбата. Ако не ми вярвате,четет днешното интервю на Банкянския ***, как сам се хвали,че са направили всичко това. Съд за родоотстъпниците!

46

Анонимен

преди 9 години

Ало Джи-вритата да не ви се поиска да продадете находището Хан Аспарух на някакъв си Барух,хайде,хайде,продавахте откак ни спряхте ***-Алпина,значи има още още много щом се сбихте,хайде връщайте всичко що сте крали без да се въртите вокруг да около находището.

45

Южен Паток

преди 9 години

Недей така, бе, Гюнтер. Кажи си истината, а тя е много простичка: Украйна се опитва да изнудва Русия, което обаче няма да мине и от днес кранчето беше спряно. ЕС не може да остане без руски газ и остава единствена алтернатива "Южен поток". Всичко е само пари и интереси, останалото са фалшиви приказки за принципи и имагинерна справедливост.

44

Шоп

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАИ аз си пазя партийната книжка и кофа с червена боя, за всеки случай.Може пак да трябва да се пребоядисвам.

43

123

преди 9 години

Западните тикви ще поумнеят накрая. А къде са янките, дето щяха да помагат с техния shit-ов газ?

42

Анонимен

преди 9 години

***. И то анонимен. Тези хора наистина ли нямат на представа каква сила стои срещу тях. Това е Русия.

41

Анонимен

преди 9 години

7. "Украйна призна: Ние поискахме ЕК да спре Южен поток. Проектът противоречи на интересите на страната."

40

Анонимен

преди 9 години

1."интереси да придобият дял в украинската газова мрежа имат европейски и американски компании.Реализацията на Южен поток обаче ще сведе стойността на активите на газовата мрежа на Украйна до нула"2."Яценюк призова ЕС да блокира "Южен поток""3."По думите на Барозу, енергийната сигурност на Украйна е приоритет."4."Трима американски сенатори идват в България"5."Орешарски спря Южен поток след среща с Маккейн"6 "EK поздрави Орешарски за спирането на "Потока""7."Украйна призна: Ние поиск

39

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАТи искрено вярваш в Капитан Америка , Батман и чичко Рудолф а?

38

макето

преди 9 години

южен поток се спира щот накърнява интересите на уса-то а не поради нарушено законодателство от наша страна тва требе да е ясно на сите(уса-то приватизира газопровода на Украйна и ако нема газ по него нема и мъни) после ако ес одобри проекта влиза в друг сериозен конфликт и так далее омагиосан кръг Милер го каза неколко пъти на пресконференцията

37

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До 89г бях с партийна кжика, но дойде демокрацията и сега съм с жълта.

36

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

А така !!!Сега да не го питате този къде беше когато скоростно заобиколиха Украйна и Полша за да получава Германия най-евтината газ директно от Путин ? Ние сега сме за втория аршин щото трябва да пълним гушата на финансовите пънкари който ще придобият Нафтогаз , за това ако обичате не се обаждайте!

35

Анонимен

преди 9 години

Повече няма да се поствам като пирин - трият ме . Да живее Странджата.

34

Анонимен

преди 9 години

ахахахах тоя Странджата е 1 и същ многоников психопат.Който води монолози с някакви въображаеми другари и комунисти.

33

ДО 51

преди 9 години

Ние затова сме комунисти, бе, Странджа - ще водим партизанска война, не си ли чек за нас ?

32

до СРАНДЖАТА

преди 9 години

Унищожиха Киев, Украйна се разпада като държава, а той ми приказва, че унищожили "рубладжиите"... като искаш да живееш в такъв "рай", си стягай багажа за Украйна.

31

Анонимен

преди 9 години

всеки си има цена