74

Пазарен Икономист

преди 9 години

Kартината на окупираната от руски войски Украйна и военната анексия Крим припомнят няколко истини, главната от които е, че за да се справим с Империята на Злото и Путин е необходимо да разработим шистовия газ. Вредите за околната среда от шистовия газ са митове - не е проблем че водата ще стане леко кафява, тогава придобива приятен аромат на добре опечен кекс а в утайката се съдържат минерали полезни за холестерола, хемоглобина и имунната система - това е доказано от френски академици.

73

Анонимен

преди 9 години

За всички твърдящи, че е нямало газ преди '89-та в България - bulgartransgaz. bg/bg/pages/company-history-9.html

72

Анонимен

преди 9 години

Прозападните бъдещи миячи на чинии и тоалетни, да коментират изказването на любимата си Украйна, че ЕК е спрял ЮП само заради тях.

71

Анонимен

преди 9 години

А Украйна се похвали, че ЕК е прецакала интересите на България, за да защити украинските интереси.

70

една истина

преди 9 години

"Москва вече държи ръката си на газовия вентил"Ами да го врътнат руснаците кранчето, за да видят европейците начело с германката Меркел какво е треперене от студ. Нали все изнасят статии, че знаели какво е в България. Тогава Русия като врътне кранчето ще усетят част от българската действителност на обикновенния българин. А не да ни проповядват някаква политика на някакви си световни банки и инвеститори и перверзната си реалност в която живеят самодоволно, въобразявайки си, че са добри хора.

69

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАИ за това тръбопроводите през Украйна и Русия са строени през соца? Хайде стига с тъпите ви опорни точки! А газа се използва от край време в химията, прочетете малко, образовайте се, не карайте само на това, което ви се казва по партийните сбирки!

68

?

преди 9 години

Безмозъчните продажни путиногейчета с желязо-бетонни над раменни структури пак подкрепят окупатора за паница с боб.По боядисаните стени и липсващите прозорци на едно учреждение,приличащо на залата на Мумията,имаше подобни на християнските кръстове,само ,че пречупени и надпис Путинхайл,само дето буквичката ,,а'' са я объркали с ,,у'' и,абе,не ми се пише какво се получава на практика.Справка-вчерашните украински вестници.

67

РАЗКРИТИЯ.КОМ

преди 9 години

ОРЕШАРСКИ Е СКЛЮЧИЛ ДОГОВОР С ЧАСТНИ ФИРМИ НА ПЕЕВСКИ И ДОГАН ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ЮЦЖЕН ПОТОК, КОИТО ОЩЕТЯВАТ БЪЛГАРСКИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ С 3 МИЛИАРДА ЛЕВА. ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ИНФО НА СТРАНИЦАТА НА ДОЙЧЕ ВЕЛЕ

66

АБЕ,...ХА,ХААА

преди 9 години

...ЗА КОЯ "ИНДУСТРИЯ " ГОВОРИТЕ....ХА,ХАААААААААА...ЗА АМЕРИКАНСКАТА ,ЛИ..??!!...ЩОТО БЪЛГАРСКАТА СОЦ-ИНДУСТРИЯ --УМРЯ!!!/--от парична хронична недостатъчност.../

65

до Пешо стрелата

преди 9 години

Докато четеш опорните точки на Тиквата, пропусна да споменеш, че американски компании ще дупчат тук за газ. По-богата нация няма да станем, защото други ще ни продават собствената газ, която ще покрие нужфите ни само в краткосрочна перспектива.

64

Пешо стрелата

преди 9 години

Ние си имаме газ, боли ме фара за Пютин. Само да дойде едно наистина българско правителство и максимално бърза да разработи находищата. Тогава ще станем доста по-богата нация. Но за целта трябва бързо да пребием с камъни ***, пеевски, доган и компания, съсел, орех и друга червен смрад.

63

rumen72

преди 9 години

До Киро кофражистаКире, Кире - имаше и още как то Химко с каво работеше. Транзита си вървеше . *** не ти се сърдим то по името си личи. Аре отивай ина инструктаж в Банкя.

62

Анонимен

преди 9 години

До Киро кофражистаБъркаш момко! Попитай индустрията, а не си мисли само за домашното потребление, потай Девин или Видин, а може и Димитровград!

61

Анонимен

преди 9 години

Не може през 2014-та да коментирате, че нямаме нужда от газ, щото видиш ли през соца било друго...

60

Анонимен

преди 9 години

До стоян петровI glupav i zavistliv po bulgarski. No seche braconierski gorata da se topli=

59

Анонимен

преди 9 години

ХАХАХАХАХАХА, АМЕРИКАНОФИЛИСТИЦИТЕ УМРЯХА!Герберския Киро кофражиста и той УМРЯ! :)))))))))))))

58

Запасен

преди 9 години

До Енергетик 81"Едно време" в градовете живееха 1/3 от населението. В момента май са повече от 2/3. Тоя народ всичкия иска да се топли през зимата с нещо. Като плане всеки по една печка на въглища... Нали се сещаш какъв дим ще е?

57

Топли черва

преди 9 години

Ха сега да ги видим като много знаят

56

Анонимен

преди 9 години

Като нема газ --има нафта от Лукойл!Къв е проблема?!Баба ви все на газ ли се е топлила ,бе..ха,ха,хаааааа...или на съчки от гората??!

55

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 78Ти ли ще плащаш на Брюксел за парниковите газове?