26

Тихомир Томов

преди 10 години

Аман от *** и правещи се на неразбиращи ! Това е новият световен ред . Така са решили от Синедриона в този момент . Техния проблем разбира се , е че техните *** са много алчни и не дотам компетентни . Затова вместо социализъм стават и такива чидесии . Нали сте на ясно , че някои неща се правят умишлено ? Всички изброени държави са хвърлени в огъня и се преследват други крайни цели , които не са известни на публиката / 6л5 млр / Честито президенти евреи на Украйна и Египет !

25

Анонимен

преди 10 години

АНТИБЪЛГАРСКИТЕ "коментари" са на почит в това ЖАЛКО подобие на новинарски сайт

24

Анонимен

преди 10 години

Джиадистите са опасни и за съседните арабски страни, Иран изпраща помощ на Иракската държавна войска и подкрепя Асад защото се страхува да не се вжигнат и иранските джиадисти, Турция също е в тревога, а ние сме на границата между Европа и Азия и ако нямаме разумна плитика от двете страни бой ще ядеме

23

Анонимен

преди 10 години

Хахаха смешните арабчета се радвад на победа, но Джордж Буш вче е в залива. Скоро ще се чудят от къде им е дошло:)) Хахахах

22

Анонимен

преди 10 години

Те на тия в него тараф им дай само да гърмят. То животното ако не гърми и неможе да живее.

21

Анонимен

преди 10 години

До МЕТКО ДО !&Това време аз няма да го дочакам защото ако надвисня ятаган над главата ми аз ще предпочета да умра а не като тебе да си продам ***!

20

Анонимен

преди 10 години

Защото на американските *** им е празна кесията, а с войни и с грабежи много лесно се пълни!

19

Анонимен

преди 10 години

Метко, гой скапан, животно, за какво се мислиш бе, ла*но смърдело?!

18

МЕТКО ДО !&

преди 10 години

ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА БЛАГОСЛАВЯШ АЛЛАХ И ДА СЕ КЛАНИШ ПРЕД ТУРЦИЯ КАУРСКА ВЪШКО .

17

Чесно

преди 10 години

До до 7не дрънкай глупости

16

Запасен

преди 10 години

Бреий! За пръв път в статия да се опитат да посочат РЕШЕНИЕ!"...или като не се продават повече танкове и други оръжия на страни от сорта на Саудитска Арабия, която после на свой ред снабдява с тях джихадистите."-----Сетихте се, че на мюслитата не бива да се дава огнестрелно оръжие. Тях никога не можеш да ги усмириш - таки или иначе, винаги ще се бият помежду си. Поне ги оставете без огнестрелно оръжие - нека си се избиват с тояги тогава. Ама нееее! Как ще печели ВПК на САЩ тогава????

15

Анонимен

преди 10 години

До МЕТКО ДО ПЕКАНБеден ти е натебе речника платена гнида западна. Така мога да те нахраня че да се чудиш от кои речник съм ги взел тея думи *** платеня ***

14

до 7

преди 10 години

Нещо като католици и православни христяни.Както през средновековието са се трепали, сега и тези.

13

Бай Иван

преди 10 години

Значи САЩ продават оръжие на Саудитска Арабия, а те от своя страна го продават на джихидистите. Дестабилизацията в Украйна е за да може Европа да подкрепи проекта Набуко, и евентуална военна намеса в Сирия и Ирак. Ако проблема в Ирак се задълбочи то Европа ще е повече зависима от Русия. Общо взето МАРМАЛАД.

12

МЕТКО ДО ПЕКАН

преди 10 години

КАТО НЕ МОЖЕ ДРУГО ДА КАЖЕШ Е ТАКА. БЕДЕН ТИ Е РЕЧНИКА . КАУРИТЕ СТЕ СИ ПРОСТИ ХОРА И НЕ ВИ СЕ СЪРДЯ ЗА ТОВА.

11

Анонимен

преди 10 години

Каквото и да пишат като извинение и тоалетна хартия вината за целия този дъжд от лаина е на мръсните гнусни западняци. Осъзнайте хора най-накрая че тези мръни и гнусни алчни западни твари са вредни за човечеството. Те са *** като Псаки и вредни като кърлежите!

10

Петкан

преди 10 години

До МЕТКОА бе с тебе кой се е изМЕТКАЛ на песък не знам.

9

МЕТКО

преди 10 години

ТО И НА *** ВСЕ НЯКОЙ ИМ Е ВИНОВЕН. ТУРЦИТЕ ИЛИ ДРУГ<А АКО НЕ Е ТУРЦИЯ СТЕ ЗА НИКЪДЕ. ДОБРЕ <ЧЕ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ВИ ДАДЕ КУЛТУРА И НАУКА.

8

Петкан

преди 10 години

До Георги ЛамбуровБраво абсолютно точно казано. Бая сме се били с Хазарската държава. Те затова ни и напраиха най-бедната държава в Европа!

7

До 7

преди 10 години

Каво е шиити и сунити?