49

Анонимен

преди 9 години

От сутринта до момента бизнес сграда на бул. "Цар Борис III" 159 е обградена от полиция и там текат проверки в офиси. В нея са офисите на КТБ, на ТВ7 и на ЗД "Виктория". Според непотвърдена информация има офиси и на строителни фирми.Това са строителите на Ю Поток нарушили Еврапейското и американското законодателство!Слава Украин.

48

до 54

преди 9 години

Що ли ви пускат от лудницата.

47

Анонимен

преди 9 години

До 42. Предлагам първо да си потърсим пушки, автоматично оръжие, гранати и после, след добре свършената работа, да поседнем край потока заедно и да преброим колко политици са отлетели на небето. Едно топло и хубаво ще ни е, да убиеш български политик не е престъпление.

46

Най-вероятно

преди 9 години

Най-вероятно, Джон Маккейн е казал на Орешарски, че ако Орешарски не спре Южен Поток, Джон Маккейн ще нареди на американското посолство в София, да спретне един въоръжен метеж, като в Киев!

45

Бе

преди 9 години

Путин нали продава на КИТАЙ газ или не ще.Да разпродава всичко в Сибир,както и го прави,и ...след нас и потоп.

44

Анонимен

преди 9 години

Гюнтер Йотингер на този пост си само още месец два, ако преди това не те линчуват че си оставил цяла Европа на студено през идващата зима.Ако Путин ви тегли една майна като спре и северен поток ще виете на умряло.

43

nd!

преди 9 години

Бойко - в Сибир! Да сади картофи, наглеца мазен...

42

Анонимен

преди 9 години

Като гледам държавите, през които ще минава Южен поток, усещам че накрая Италия и Австрия такава майна ще теглят на Йотингер, че свят ще му се завие. България всеки може да я подритва, но Италия - надали.

41

Иван

преди 9 години

До Анонимен (50)Къде видя фашизъм в Русия?А правилата на Световната Търговска Организация много трудно се променят! Като не иска ЕС да ги спазва, да излиза от СТО!

40

Анонимен

преди 9 години

Правителството веднага трябва да обяви извънредно положение, да се забранят със закон всички антибългарски НПО, всички българи агенти на ЦРУ и ционистки *** трябва да се арестуват веднага и да бъдат съдени за национални предателства срещу страната. Всички американски бази в България да бъдат закрити, излизане от ЕС и Нато, че че сме легитимни членове, напускане на МВФ и всички проционистки фашистки организации. Ако това не стане ще има антиевроатлантически майдан и ще се лее кръв, много кръв

39

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Да живее нашата освободителка от руско робство САЩ!!!Долу империята на злото русия, водена от еврейската марионетка путин!!!

38

Анонимен

преди 9 години

Фашистка Русия погази всички международни дсоговори, затова сега условията е нормално да се променят. Иначе ще сме последните *** да играем честно с някакви подлеци. Подлецът трябва да се бие по канчето, той от друго не разбира.

37

777

преди 9 години

Лятото ще свърши и ще дойде зимата и тогава ще видим кой какво ще спира ........и как изнежените западняци ще пищят!

36

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПохвала от Бжежинскикъм "български политик" ме кара да се будя с писък

35

Анонимен

преди 9 години

защо плачеш бе комисарю (ега ти длъжността, като при болшевиките)? Ако европейските правила противоречат на правилата на СТО ще се променят европейските. Нали също сте членове на СТО и сте приело правилата й, а сега да не важат за ЕС. Не се кефя, но КОМИСАРИ отново да ме командват, не, стига ми!

34

Анонимен

преди 9 години

"БОЙКО БОРИСОВ В СИБИР"Определете къде точно в Сибир.Там живеят 7 млн души и се гордеят с това.Скоро към тях ,според китайския вицепремиер,ще се присъединят и няколко милиона работливи китайски селяни.

33

Анонимен

преди 9 години

До Кремълски подлогиДвете неща не са взаимноизключващи се - Южен поток и находището!И е добре това което си го имаш да го ПАЗИШ колкото е възможно по-дълго и не да го профуквашВ случая ппечелиш от транзита на чужда суровина към Европа и ставаш износител на газ а сега плащаш тразитни такси на други страни Украйна и Ръмуния!!!!!

32

Анонимен

преди 9 години

Писна ми от вас. Южен поток, Северен поток, топки, кафеварки. Идва ми да хвана гората, и не ми трябва нито телевизор, нито радио, нито вестник, нито фейс...Ще си търся едно поточе, да заживея там, да слушам тихия му ромон и сладките песни на птиците.

31

до КУТЕВ

преди 9 години

КУТЕВ,прехвърли хора в ДНЕВНИК-там участието е слабо.

30

Анонимен

преди 9 години

Добре е има и участие на руски граждани вече и във форумите.Хората защитават националните си интереси.Не само да лепят стикери по боклукчийските контейнери срешу ЕС- с надписи:"ПОМОЩ ОТ ЕС.Добър апетит"