40

Анонимен

преди 9 години

Орешаро подви опшка...Някоя задокенска хиена го уплаши!Работата явно е за мноооого пари!А ние BG мишоците отново ще гризкаме репи!

39

fire

преди 9 години

Защо всички играят по свирката на САЩ? Къде е САЩ, къде е Украйна, Русия? Да си стоят в Америка и да престанат с техните интриги. Това вече е безобразно. *** американци.

38

Анонимен

преди 9 години

Другари рубладжии-предатели, не че има смисъл но вие си плюйте, те вашите копейки не се губят.

37

Анонимен

преди 9 години

ЦЕНАТА ЗА ЮЖЕН ПОТОК Е ТАКАВА ,,ЧЕ СПОКОЙНО И МНОГО БЪРЗО ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ РУМЪНИЯ......НЕЗАВИСИМО ОТ ПЛАНИНИТЕ.....

36

Анонимен

преди 9 години

Ей това като стане във тях и ще ревнат - ама нали беше безвредно. И ще дойдат 3-мата американски сенатори и ще обяснят на хората, че е абсолютно безвредно!ГЛЕДАЙТЕ:youtube/watch?v=4LBjSXWQRV8

35

Анонимен

преди 9 години

BG нанесе тежък удар на Русия с "Южен поток" - о боже каква глупост.Руснаците предателите не ги забравят, зимата ще се плаща газ ( ако има такава ) на космически цени, а лятото по морето руските туристи значително ще намалеят.Ако имахме умни политици точно сега е момента за разговори за големи отстъпки на газ за нашата държава, а онея ок ЕК да да го духат

34

Анонимен

преди 9 години

youtube/watch?v=sDmv6JwF1EYЕто какво прави пистовия газ

33

Анонимен

преди 9 години

Джон Макейн има старческо слабоумие и американска алчност.

32

Анонимен

преди 9 години

"Русия е мафиотска бензиностанция, която се прави на държава", каза американският сенатор Джон Маккейн.------------------------------Кой бил агресора. Кой трябва да се гътне за да спре агресията - не въпрос, а отговор!!!

31

35

преди 9 години

Румънците им дупчат земята за шистов газ, а те се радват...щели да имат алтернатива...Утре друга песен ще запеят, когато при"приятелите" им си вдигнат сондите и си тръгнат...но ще е късно либе за китка..

30

До един българин

преди 9 години

Според тъпите американски ***, всеки който симпатизира на Русия е ***, ограничен и смотан.Те все още живеят 25 години назад, когато запада все още беше романтика и мечти. Но запада се оказа варосана гробница с воняща смрад отвътре. Насмърдяха ни се душите, наслушахме се на изтъркани клишета за коли, компютри и глупости. Живота на народа не го правят компютрите, нито колите. Живота го прави - да няма престъпност, да има работа, да има що годе морал, да се снижат годините за пенсия.

29

Според Путин

преди 9 години

,,Никой не отказва на Русия''.Само БЪЛГАРИЯ,друже.Не щем руски газ,нека има за Китай.

28

Анонимен

преди 9 години

Южен поток е новото оръжие във войната САЩ-Русия, а ЕС е само посредник на американските интереси.

27

Анонимен

преди 9 години

Тук вият агенти на Кремъл !

26

Анонимен

преди 9 години

Един Българин = Един Американец продажници колкото искаш.

25

Суека

преди 9 години

Не ме *** за Русия , не ме *** за САЩ , не ме *** за ЕС ... искам ние да сме си добре и да си гледаме нашият живот а тука ми се делите на лагери и лижете на чужди държави задниците СРАМ за БЪЛГАРИЯ такава каквато е била някога преди десетилетия преди 1945 !!!

24

Един Българин

преди 9 години

Много комунист много нещо брей... Какво общо има войната от 1877-1878 с южен поток? Онази война за русия не е имала цел да бъде освободителна, а завоевателна на задунайска губерния. За това и ни разцепват в Берлин, за това и англичаните са ЗА съединението, т.к. Русия е против. Кой го знае това от вас ск***п***ни ***? Тъпо е разбира се министър-председателят ни да "клекне" пред хамериканците, но вероятно не е имал избор. В крайна сметка все още сме в по-добрият лагер, а именно западния.

23

Tina

преди 9 години

До АнонименНе мисля, че нацията са будали. Дори и за сегашното управление не го мисля.По-скоро мисля, че са ги заплашили с нещо - я земетръс, я война...Все пак се погрижиха през границата ни да влязат 10 000 джихадиста...

22

Анонимен

преди 9 години

Първи признахме Косово, сега нанасяме братски шамар на Русия. Абе каква нация и държава сме. Срам за цялото ни съществиване като народ.

21

Арети

преди 9 години

Эа всеки поне малко наблюдателен човек е ясно, че ЕС ШАНТАЖИРА Русия!!! Това е настоящия стандарт докъде се простират рамките на эащитената свобода!!! Европейската гора се среща с аэиатската степ!!! Просто нечувано но факт!!! ЕС главоломно се РАЭПАДА, и причината е в раэрушителната борба на *** ЕВРОПЕЙСКИ БЮРОКРАТИ и БАНКЕРИ " работещи "ръка эа ръка с ОБСЛУЖВАЩИТЕ ги ПОЛИТИЦИ!!!!!