98

Божо

преди 10 години

комунистите са в шок, защото куклата на конци орешарски им заби "чикийка" в гръбчето с южен поток !!! Те го лашкаха като мокър ***, обаче той на финала ги прецака !!! Без южен поток спира потока от кремълски парички за комунистите , а може да дойдат и маскирани "освободители" да потърсят комисионните !!!! червените антибългари си получават заслуженото за съсипването на Родината ни !!! ГНУСНИ *** !!!! Отивайте при господарите си в Магадан , достатъчно крадохте !!!

97

Анонимен

преди 10 години

За кучето кучешка смърт!

96

платен трол

преди 10 години

До ВикиДоста неща направиха, вярно е. Аз се сещам за назначението на Пеевски, за полицая в Лясковец ( лека му пръст ) , за няколкото милиарда заеми, за спрените еврофондове, за прясната издънка с " Южен поток " . А, да, дадоха колосалните 5 лева на пенсионерите, а взеха за себе си по 1000. Много направиха, вярно е,благодарим и ОСТАВКА !

95

Логично

преди 10 години

След всяко управление на БСП или с нейно участие, винаги се случва едно и също - катастрофа и рестарт на държавата. Справка: 25 години история.

94

Анонимен

преди 10 години

Престанете да повтарте едни и същи лъжи. Нито Южен поток в този вид е печалба за нас, нито сме толкова зависими от газта.

93

доброжелател

преди 10 години

Остани Серж,остани,нали така искаше бате Бойко?:))))Остани да ядеш бой като мачка у дирек!!!!:))))

92

бай шиле

преди 10 години

ИСКАТ ГО ТВЪРД И ТО ВЕДНАГА ЧЕ *** ГИ ПРОГОНИХА И СЕГА ПИЩАТ ЗА ДРУГ...

91

Избирател

преди 10 години

"И душата в рая и .... до края" - това винаги й се иска на БСП, но със сигурност ще получи второто.

90

Анонимен

преди 10 години

Предлагам всички на които чугунените кратуни все още са достатъчно твърди и все още се лутат в мрака и не виждат очевадното да отидат на организирано посещение до Москва и да помолят другаря Путин да ги утеши. Xора, мрака си отива и идва светлината -- бъдещето е пред Вас !!!

89

Анонимен

преди 10 години

До Вики Абе аз всеки ден минавам по чжната дъга и благославям Бойко и после минавам покрай загражденията пред НС и псувам комунистите. Може да ви се струва банално или пропаганда, но е самата истина.

88

666 - СОЛ ИНВИКТУС

преди 10 години

БСП е еднолично акционерно дружество на лицето Сергей Дмитриевич !!!За да гласуваш за него трябва да си свързан материално с управляваната еднолично от собственика Станишев ХОЛДИНГОВА СТРУКТУРА !Същата е ситуацията с Борисов и стоящата зад него Бориславова - собственик на БАШБ !!Зад ДПС-1 на Доган и ДПС -2 на Бареков стои КТБ чийто реален собственик е Сакскобурготски действащ чрез поставеното лице и дъщерната фирма Бромак на Цветан Василев !!Държавата ни е изцяло в пипалата на МАФИЯТА

87

СС

преди 10 години

Изчезвайте веднага, крадци!

86

Вики

преди 10 години

Кой се наема да направи равносметка какво свърши БСП за една година и какво ГЕРБ за 3,5!!!!Опитайте да го направите за себе си и ще се убедите, че БСП е партията, за която трябва да гласувате!

85

111

преди 10 години

По- добрият вариант за правителство е БСП-АБВ-НФСБ, хиляда пъти по- добре от ДПС-ГЕРБ-ББЦ, но няма да получат мнозинство защото сме стадо.

84

до Вики

преди 10 години

Ей, *** жалък, ти прочете ли статията?! Червените *** разсипват България пред очите ни, а ти ще ми говориш за герб...?!

83

Анонимен

преди 10 години

Всички "социалисти"-при Луканов. Веднага!

82

Вики

преди 10 години

Все ми е едно кой ще спечели изборите, но със сигурност НЕ ТРЯБВА да е ГЕРБ! Те ще погребат и малкото останали живи българи!

81

Деян

преди 10 години

До ДИДИНе му липсват. Избягват ги. Ония пък когато и да се на***ът веднага отиваха по телевизиите да се похвалят. Белята от двата вида Кому-крация е за нас. Ние ще плащаме сметката.

80

Анонимен

преди 10 години

Страх ви тресе от предсрочни избори.

79

ТИМ

преди 10 години

Ако някоя партия може да направи нещо за България, това е БСП, но без турска зависимост!