117

Анонимен

преди 10 години

истинсик ще се изкефя ако русия хвърли атомните си бомиб върху САЩ и ги срине.

116

Тъй, тъй

преди 10 години

Хамериканците са ни виновни. Иначе нашите рубладжийски *** са много кадърни, неподкупни и далновидни !

115

Болярина

преди 10 години

ДА ЗНАМ ЧЕ И ТУК СА РЕДАКТОРСКИ ***, ЗАЩОТО ПРЕМАХВАТ НЕУДОБНИТЕ КОМЕНТАРИ...ТАКА Е ИСТИНАТА БОЛИ ПЛАТЕНИ ВЕСТНИКАРСКИ МАЙМУНИ...

114

Анонимен

преди 10 години

Поредният пирон забит от американската тотална диктатура в ковчега на българската държава. Не мога да разбера как толкова много прости българи има които вярват, че САЩ ни помага - истината е че те са най-големият враг на България от векове.

113

БОГ

преди 10 години

До Брaнник.180ПИЧ НЕ МЕ МЕШАЙ С ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ ...АМЕРИКАНЦИТЕ..

112

българин

преди 10 години

Какво дрънка "руската преса" е все едно. Нашите комунисти и правителството им ЗАБАТАЧИХА "Южен поток" - от бързане да започнат строителство, оттам да вземат комисионите от путинци и да започнат да крадат заедно с тях, успяха да вбесят и ЕС (с опита за изключване на морската част от законодателството на ЕС), а после и САЩ - с избора на путинска компания-изпълнител, от списъка със санкциите им. НЕ ПРЕГОВАРЯТ с путинци за ПО-НИСКА ЦЕНА НА ГАЗА. НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО! ПОРЕДНОТО! От ЧЕРВЕНА ЛАКОМИЯ

111

Брaнник

преди 10 години

Бог и Aмерикa си знaят рaботaтa, ние сме с тях!

110

подлогатаОрешарски

преди 10 години

Орешарски прави гаф след гаф по-слаб психически и незнаеш какво да прави министър България не познава от 100 години.Пинокио не може всяко твое действие да се определя от други хора Пинокио помниш срещата с Милер сега ще ти отрежат главата Руснаците !!!!!!!!!!!!!

109

набюдател

преди 10 години

Нещо затрудни ли се с името на български демократичен политик?Та за демокрация ще ми говориш я марш за визи до съюзниците ти и да те няма тука

108

Болярина

преди 10 години

ЗАЩО БЕ ....*** ЗАДРЕМАЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ ...ЗАЩО ФРЕНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СПРЯ ПРОИЗВОДСТВОТО НА ВЕРТОЛЕТОНОСАЧИТЕ ЗА РУСИЯ, ПОД ОГРОМНИЯ НАТИСК НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ....А НИ КЛЕКНАХМЕ ....АМА ФРАНСЕТАТА СИ ГЛЕДАТ БИЗНЕСА ..

107

Анонимен

преди 10 години

Българска работа,или и по точно ***.Не видях и не прочетох някои да е против газопровода , но разбрах че искат да се строи по начин утвърден в целия свят.А именно-прозрачно и по правилата.Какво ми пишете някакви си съчинения по картинка.Тук няма място за про Руски или за про Американски интереси.Важна е само България и нейните интереси.

106

До мръсни комунета

преди 10 години

Който пистолет вади от пистолет загива.

105

Т.Т.

преди 10 години

До eve1Това е истината--браво.....има още мислещи хора в България

104

eve1

преди 10 години

Най-големият страх на САЩ е евентуално сближаване между Европа и Русия.Така американците ще загубят световното си господство!

103

българин

преди 10 години

Ще си го спрат руснаците защото вдигнаха цената на газта десетократно.Аз вече не бих искал парно на газ,а икономични климатици.Естествено, те не са руски-пак източно производство са ,но не са руски.Между другото сега се навършват 30 години от създаването на инверторните климатици.Да са живи и здрави инженерите който са ги създали.И ако сега живеем по добре отпреди 3000 години го дължим на инженерите,а не на политиците!

102

Анонимен

преди 10 години

Според мен, хабенето на муниции за членове на БСП и АБВ е неоправдано.

101

набюдател

преди 10 години

До МРЪСНИ ***,Моля те ограничи се до територията на България !!!Та Българският идол за теб е...?

100

Анонимен

преди 10 години

До МРЪСНО *** !158 личи си че не си комунист, но си май по-*** и от най-простите комунисти.

99

набюдател

преди 10 години

До МРЪСНО *** !Я ти като си големият седесар ми кажи един достоен демократ?

98

До 158

преди 10 години

Ако американеца ти даде една пушка и ти каже да стреляш по жени и деца съм сигурен, че ще стреляш. Толкова сте зомбирани всички *** на америка.