218

Евродепутат

преди 10 години

Как простите и неграмотни *** на Позитано 20 не разбраха едно. България е член на ЕС и НАТО и като такава, тя вече е страна и се съобразява с политиката на ЕС и НАТО. Как не го разбрахте и продължавате да ставате смешни. Разбирам, че ви се плаща , но все пак трябва и нещо умно да се напише. Вече не сме сателит на СССР , това е и е просто , но за умни хора.

217

Анонимен

преди 10 години

До психологСидеров се оказа прав като говореше, че сме колония на Запада. Сега убедихте ли се всички, че не сме независима и суверенна страна? Не вземаме самостоятелно решенията си, а от Брюксел ни налагат директиви и решения изгодни само за тях.

216

психолог

преди 10 години

Цяла година умните и почтени българи пишат по сайтовете, че тази тройна коалиция е престъпна и вредна за България. За съжаление всичко се оказа вярно, че и повече. БСП-ДПС-Атака-ДС се оказаха и вредни за Европа. Спирането на Южен поток и Еврофондовете от Брюксел са последния пирон в ковчега на това правителство. Всички опити на троловете на мутреса Моника да плюят по ГЕРБ се оказаха без успех, защото са изцяло лъжливи. Това е истината и тя вече се доказа.

215

Към 333

преди 10 години

333, Станишев и компания ще ги сменим. Ще сменяме министри до депка. Но Газов поток няма да имаме. Потока остава за много години, а министрите и политиците се сменят като носни кърпички. Това е смисълът. Важното е генералното, а са смукачите е по-лесно да бъдат изгонени.

214

Анонимен

преди 10 години

Bez vrazka s amerikanci i rusnaci, nashata strana ima pravo da reshi koi shte stroi na neina teritoria i ot kogo imat polza.

213

Ограбена държава

преди 10 години

Какво БСП, какъв Герб, България на гражданите, България без цензура. Всите са муфтаджии, продажници. Първо сключват договор с дявола, а после започват да пълзят по стълбицата за по-добра хапка. тарантули отровни на Българския небосклон. Изгониха народа по гурбетчийство, страната опустя, само *** банди върлуват да опоскат последните остатъци от някогашното. Демокрация на ценностите на разбойниците, от белите якичко, през политиците до последния ***. Сега само бурени растат навред.

212

Неграмотна сган

преди 10 години

329, ти си недоразумение, родено на територията Българска. А бе аланколо, тази малка държавичка, нали трябва да се съвземе. няма значение, дали ще е Борисов, Орешалдси или който и да вземеш. Държавата има нужда от енергия. След като Европа само плямпа, а самата тя взема директно от Русия, защо България да не може. Ама ти това не го разбираш. Ти си оцветен с черна *** - всичко лошо за България е добро за тебе. Жалък плювалник. Такива неграмотни като тебе ни докараха до това дередже.

211

анонимнен

преди 10 години

БСП И Станишев тръгнаха по пътя на СДС....Почна се с Първанов и АБВ и свършват като Костов. Която Политическа сила е Влязла в Коалиция с ДПС -ДОБРО НЕ Е ВИДЯЛА.....

210

Отвратително жалко

преди 10 години

Мене, обикновенния Българин ме интересува друго, освен да се създадат условия, база за бъдеще развиитие на икономиката. Какво плямпа американица? Каква диверсификация, като ни карат само чрез Украйна да полячаваме газ. На НАБУКО му е изпята песента. Укетете се малко, като ви говори този американски ***, Виетнамски убиец на обикновенни хорица. Бих го уважавал, ако защиитаваше държавата си, а той на *** си лелина, убивал дечица и хоп . герой. Егати ценностната ви система.

209

Анонимен

преди 10 години

Боже, защо гледаш мили Боже, тез американски кръвопийци, да смучат кръвта на цял свят.

208

Аман от хамелеони

преди 10 години

Всичко това е заради Украйна. Европа и Щатите не данат на България, глътка въздух да си поеме. Защо плащаме за чужди интереси. Орешарски след като се огъна след първия повей - да си ходи, ама не в УНСС , а в Америка. Нас не ни са необходими такива въртиопашки. Направете едно нещо като хората, затова ви избираме. Орешарски, ако имаше достоинство, щеше да хвърли оставката, срещу Щатското изнудване. Станишев, защо ни го пробута този хамелеон, той при първи залп бяга, като уплашен заек.

207

Анонимен

преди 10 години

мале, цялата руска пропаганда е заспала. играта свърши

206

Колев

преди 10 години

Боли ли като ви вадят зъбките Ваня ?

205

Анонимен

преди 10 години

нещо *** не "мачка" напоследък

204

Анонимен

преди 10 години

До MNНито ЕС, нито САШ, ще изплашат Русия за газта.Страна която е богата на ресурси ще намери къде да ги продава.Ние трябва да защитаваме нашите си интереси, а не каквото ни се казва отвън.------ако намери някой да ги купува ...

203

MN

преди 10 години

Нито ЕС, нито САШ, ще изплашат Русия за газта.Страна която е богата на ресурси ще намери къде да ги продава.Ние трябва да защитаваме нашите си интереси, а не каквото ни се казва отвън.

202

Анонимен

преди 10 години

Стига плямпа глупости бе *** с тоя шистов газ. Шистовия е като другия, само в тъпата ти глава е програмирано да обслужваш руските интереси.

201

Анонимен

преди 10 години

рашата е най-губещия, явно хайваните не са преценили, докъде ще достигне добива на газ.ей тва ти е икономика разчитаща на газ и нефт шоуто започва ...

200

JHG

преди 10 години

Шистов газ може, но само в главите на ***, и др, платени мекерета.

199

Анонимен

преди 10 години

троловете се събудиха , явно са на работа от шест....