559

vanko84

преди 9 години

тебе като ти харесва ес ходи в германия,там може и да си смениш полаот такива като теб няма да се оправи България

558

путина вурстова

преди 9 години

На които не му харесва ЕС да си взема багажа и да се отправя към Русия, там територия бол. Границите са отворени за всеки, даже паспорти ще им напечатат. Много ми е интерестно, някой плюят по САЩ, а в същото време живеят там? Ползват техните технологиии т.н. На комунист и Русия вяра не може да се има, това се видя сега и в Украйна.

557

Анонимен

преди 9 години

Искам референдум да ни дадат статут на щат в състава на САЩ. Така и така МакКейн ни заповядва какво да правим, поне да ни дадат и американски паспорти, че да имаме някаква полза.

556

vanko84

преди 9 години

не само разстрел и на изгнание в затворите всички досегашни политиците крадат,ние гладуваме,щом ще има евро законодателство ще трябва и евро заплатанека си казваме истината

555

Анонимен

преди 9 години

ГОЛЯМ ГЪОНСУРАТ ! МАНДАТОНОСИТЕЛЯТ ТИ ,И ТЯХНИЯТ ПОДДРЪЖНИК БСП И ДПС КАЗВАТ ЧЕ НЯМА КАК ВЕЧЕ ДА НЯМА ИЗБОРИ ТОЗИ СИ СТОИ ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ СТАВА. ТИ ВЕЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ПОДАЛ ОСТАВКА БЕ НАГЛЕЦ !

554

Анонимен

преди 9 години

България е изключителна държава. Има тази невероятна способност да се навира доброволно в ***. Отново сме целите в ***. Тази крадлива шайка нарекла се политически елит, е за разтрел за държавна измяна. Без изключения.

553

путкина вурстова

преди 9 години

Пикаят ли червените *** вече кръв?А руските граждани нека си пишат в руските си форуми и по възможност да си стоят в Русия, на нас в БГ ни е писнало от тях.

552

българин

преди 9 години

Орешарски е ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК, правителството му - СЪЩО, БСП и Атака - СЪЩО. Вместо да използват ситуацията, когато Русия на Путин драпа още по-силно за Южен поток, поради конфликта с Украйна, и ДА ПРЕГОВАРЯТ ЗА ПО-НИСКА ЦЕНА НА ГАЗА ПРИ СТРОЕЖ НА Южен поток като същевременно изграждат ИНТЕРКЕНЕКТОРИ със съседите, некадърниците забатачиха проекта КОРУПЦИОННО, също като Белене, простаците от БСП натвориха юридически простотии и накрая ЕС и САЩ ги отрязаха за проекта. КОМУНИСТИЧЕСКИ НЕКАДЪРНИЦИ.

551

vanko84

преди 9 години

питам аз комунисти правят ли коалициикоя гейрбераска мека китка ще ми отговорикато ми дадете отрицателен палец дайте и обосновкано сте *** и ограничени гейберасиколкото до орешарски ако го спре да си ходи

550

123

преди 9 години

Този господин по-горе , с бялата коса, загуби изборите срещу Обама 2008 година.Той е републиканец, и в момента те не са на власт, та се чудя, на какво основание е в БГ и раздава заповеди.И добре че не са на власт, иначе третата световна отдавна да е факт.Сара Пейлън, с който Маккейн беше двойка в изборитр(тя за вице), на въпрос на журналист( обсъждаха външната политика) "какво бихте направили ако сте в конфликт с Русия, те отговори "Ще ги нападна". Изводите си ги направете сами.

549

vanko84

преди 9 години

питам аз комунисти правят ли коалициикоя гейрбераска мека китка ще ми отговори,

548

vanko84

преди 9 години

питам аз комунисти правят ли коалиции

547

Анонимен

преди 9 години

Oresharski s cenata na vsichko iska da ostane na vlast za da podarja ogania na totalitarnata komunisticheska mafia. Zashto do dnes Stanishev ne beshe razsledvan. Jena mu i kombinaciite okolo "zakonnite "krajbi

546

123

преди 9 години

освен ако не повторят Иракската война, но сега в Украина.Ирак е богат на нефт, и след 10 години война, сега там трайно са се настанили американски фирми да екслоатират находищата.Казват, че Украйна е богата на шистов гас, преди няколко месеца ЦРУ и амер. посолство там спретнаха поредната "демократична революция". So, нещата се повтарят, поредната война за същата цел.

545

vanko84

преди 9 години

до последните 2 ком...много сте прави,но ако не се вдигнем ние БългаритеБългария ще е 5-та ръка държава

544

123

преди 9 години

До Лора 683Lora, това което пишеш са пълни глупости.Вече 10 години САЩ произвеждат шистов гас в САЩ и няколко щата са пропищели от еко-катастрофи и нещата отиват към ЗАБРАНА на това производство.Просто те искат да го изнесат- това вредно производство, в други държави, както изнесоха много други вредни производства в Китай.И още нещо, те са зависими от арабския бензин, не гас, но ако под натиска на неправителствени организации се спре шистовия гас в USA, ще са зависими и за него, освен ако..

543

МИРО

преди 9 години

ОРЕШАРСКИ НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМА НИКАКВИ РЕШЕНИЯ БЕЗ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ОЩЕ ВЕДНАЖ ПОКАЗА ЧЕ Е ....ЧЕСТИТ НОВ КОЛОНИАЛИЗАМ "ДЕМОКРАТИЧЕНКОЛОНИАЛИЗАМ" ...

542

Анонимен

преди 9 години

"...след среща с пристигналите на посещение у нас трима американски сенатори - Джон Маккейн, Рон Джонсън и Кристофър Мърфи" -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Орешарски, преди те подкрепях. Вече - не. Станал си американска ***.

541

Анонимен

преди 9 години

До vasil.panLELE MALE NAPRAVO MNOGO NI UPLASHI,IA PITAI BABA GICA I VNUKA I NIKOLAI4o OT SELO GORNO NANADOLNISHTE PLEVENSKO;KAV HAIR VIDIAHA OT MNOGOTO RUSKI TURISTI;NULL;NULL

540

vasil.pan

преди 9 години

Да, братишки здорово обосрали вы свою репутацию в России. Надо учитывать еще и то, что если раньше руснаци ездили в БГ на отдых, потому что такого в России не было, то сейчас в России есть Крым, с почти таким же климатом, но зато без виз, без лева, и со своими же русскими.Так что... Жалко ми е за туристичен трафик.