17

ники

преди 10 години

Такива изцепки има всяка секунда в страната просто за зла участ в Стара Загора почина дете. Просто погледнете през прозореца и ще видите десетки такива едноклетъчни. Има нещо сбъркано в този народ,нещо дълбоко в нас. Време е да се махаме от тази държава за да спасим децата си.

16

съд

преди 10 години

Крайно време е българите да вземем правото в своите ръце. След като няма полиция, прокуратура и съд, правосъдието ще го раздаваме на улиците. Следващия убиец пуснат от съда, ще го чакаме

15

Заралия

преди 10 години

Днес на метри от трагедията/ул."Парчевич" и "Гурко"/,на 2метра от детска градина,ясла и детски парк,пресичах със сина ми на 6г. на пешеходна пътека-зебра.Оглеждайки се като истерик след трагедията на 02.06.14г., точно по средата на пътеката връхлетя едно немско возило и трябваше да му направим път или да ни прегази,нищо че сме на средата на пешеходна пътека.Обадих се на 112 и?!Докато си "предадат" кой-къде-кога-какво и тоя *** ще е в Шумен вече.И какво глоба+точки-пфу!Трябват камери,нов закон

14

Анонимен

преди 10 години

До Георги ЛамбуровАко махнат тъмните стъкла ще се види какви *** *** се возят в колите.

13

ETNA

преди 10 години

Аз в БГ без придружител не мога да ходя по улиците. Свикнала съм колите да спират на пешеходните пътеки (нещо, което за съжаление в БГ не се случва) и не веднъж са щели да ме отнесат... Голяма простотия ми се струва, ама там е така..

12

Анонимен

преди 10 години

Протестите трябва да са пред сградата на прокурорите и съдиите, защото те пускат убийците на свобода срещу подкупи.

11

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен-13Е и какво от това? По имената ли ги избивате децата?

10

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 12Много неща са постигнати, за съжаление само с протести.А с мишкуването на мушмороците, дето гледкат тъпичко отстрани, се стига само до допускането по пътищата на такива "щофьори", дето нямат акъл да пазят равновесие, но карат джипове, защото са си откраднали пари.ТВОИТЕ И МОИТЕ пари.Ха трай си сега, като ти е удобно така.

9

Анонимен

преди 10 години

Паоло не е българско име и сигурно е гърче или не-гърче.

8

Анонимен

преди 10 години

Мутреещия се късопишковец-убиец трябва да влезе в затвора, за да му пръснат *** халката.Огледайте се - наоколо е пълно с такива дебилни ГМО-същества като тоя убиец.Странно е защо имаме такава търпимост към всякакви *** в България!

7

Анонимен

преди 10 години

До ХА-ХА-ХА !Тези протести са срещу такива като теб, дето не знаят Закона за движение по пътищата, некадърни са да карат кола, правят нарушение след нарушение, докато убият някого.Късопишковците карат с високи скорости и на тях всички са им виновни и всичко им пречи.По това се познават тия ***.Бог да го прости детето. Загинало е заради тоя

6

платен трол

преди 10 години

До ХА-ХА-ХА !Протеста е срещу такива ***, за които правилата за движение ( и не само те ) не значат нищо. Много прости хора има в тази иначе, много красива наша родина.

5

да помним

преди 10 години

В случая с малкия Паоло, да припомня, имаме следното: Един самозабравил се мутреещ ***, влиза, по-скоро връхлита с джипа си в пешеходна зона, където предимно се разхождат майки с деца....забранена за автомобили. Това е една нагла демонстрация и безпардонност на която ставаме свидетели всеки ден....в случая обаче бе отнет брутално детски живот....И въпросния ***, вчера беше освободен, тоест, под домашен арест, които в България е все едно си на свобода.....

4

Анонимен

преди 10 години

След протеста протестиращите сядат зад волана и стават обект на протеста. :)

3

ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

Подобни "протести" срещу нищото са експеримент докъде може да доведе промиването на мозъци по медиите.Срещу кого протестират тези ? Да не би някой нарочно да прави тези катастрофи ? Какво - да спрем да караме автомобили ли и да се върнем в каменната ера с кракомобили тип Фред Флинтстоун и Барни Ръбел ?Някой по-долу правилно каза, че така излишно се похабява обществена енергия.Естествено резултатът от подобни "протести" е нулев.

2

Анонимен

преди 10 години

Абе к'во ми говорите бе! Аз оня ден се прибирам от София към Варна и автобус на Биомет тръгва да изпреварва пълен с пътници един тир. Обаче в случая го изпеварва на баир и след 200 метра идва завой. изпреварва го с 5-6 км/ч. Тоест поне 10 секунди го изпреварваше и след като го изпревари вече беше в завоя. Просто няма такъв ***!

1

Анонимен

преди 10 години

Оня пияния таксиджия от Орлов мост сигурно пак си пие и си кара таксито, а аз очаквах вече да видя присъда от 40-50 години без право на обжалване.