31

Анонимен

преди 10 години

Две руси кокошки, които разсипаха нарадното събрание като институция!

30

Анонимен

преди 10 години

Българите са телета. Не мислят и се продават, затова ще страдат още мнооооого години!

29

психолог

преди 10 години

Всякакви коментари са възможни за изказването на Местан , но той се подигра на БСП и Станишев. Това става когато се целуваш и извиняваш на подлеци и ***. Този резил на Станишев никога няма да се забрави.

28

Анонимен

преди 10 години

Срам за нас че търпим ДПС толкова години във властта,срам ме е че неграмотни *** решават съдбата ни,срам че сега ще идват американците които запалиха войни в Либия и Сирия.Искам референдум за излизане на България от ЕС и Нато.Да се забрани ДПС като партия и поне средно образование за да имаш право на глас!!!Иначе мрем,Герб върне ли се край с държавата!!!Само АТАКА може да спре това безобразие

27

Анонимен

преди 10 години

И моят резерв се увеличи с 5000 лв като изтеглих потребителски кредит "Бързи пари" Няма да го връщам аз ,я ! Да му мислят децата....

26

Чесния

преди 10 години

Веднага Референдум и по мажуретарен път да преминат избурите ни със нови две парти,едната ще е управляваща а другата упозециона.Повече за напред няма Балгария да има проблеми по етнически безакония както е със ДПС .Така във Франция преминават изборите и франция е наи социалната держава във Европа.Болгария със златните си ресурси за 5 години след като мажуретарно избирами управниците ни ще станем номер 1 във Европа.Но ние коментаторите ще ви отворим очите а не червените парти сегашните.

25

Анонимен

преди 10 години

До АнонименDO 27АБЕ, ТОЧНО СА СИ КОМУНИСТИ, КАКТО ИЗПЕПЕЛИХА ПРЕЗ 50-ТЕ ГОДИНИ ЦВЕТА НА НАЦИЯТА ПРОСТИТЕ КОМСОМОЛЦИ. ТОЧНО ИДЕОЛОГИЯТА НА КОМУНИЗЪМА ИЗПОЛЗВАХА ЗА ДА УНИЩОЖАТ ВСИЧКИ СВЕСТНИ ХОРА В НАЦИЯТА. ТЪЙ ЧЕ ЗАМЪЛЧИ!!! ТРЯБВАТ АВТОМАТИ!

24

Анонимен

преди 10 години

Офф..мноо сте прости! Комунисти..Комунисти...Комунисти в България не е имало никога. Имало е долни мръсни ***,които до ден днешен съществуват и се множът.Стига с това нарицателно - Комунисти, без да сте запознати с комунистическата идеология.

23

не син

преди 10 години

Голям позор за България беше тая овца да бъде зам. председател на Народното събрание ! Миков като пиян колхозник и Мая на трибуната ! Ужас !

22

Денислав

преди 10 години

Тая овца да си ходи в Кюстендил, за да не изпусне черешобера. Дано да сложат и мажоритарни избори.

21

бкп член

преди 10 години

до къде докарахте партията бе майче,съсипахте тази прекрасна работническа партия на комсомола и младите,гръм да ви удари,река да ви удави!

20

Анонимен

преди 10 години

До 19!Ние дъното сме го ударили.Въпросът е,че сме започнали да копаем на към земното ядро:))

19

Най

преди 10 години

Най тъжното е, че когато корабът потъва мишоците усещат и първи бяга! Много е лошо положението

18

Анонимен

преди 10 години

Манолова отрече да има напрежение между ДПС и БСП. Това и с просто око се вижда бе Майче, още ли искате ДПС да Ви рекетират. Ние не искаме и пак маже би нема да гласуваме за вас.

17

овчaр

преди 10 години

Не губете нaдеждa, родолюбци, честни бaчкaтори, морaлистиХорa с идеaли зa семейство, мир и просперитет нa основaтa нa зaконa и честтaИзглеждa сме много неувредими генетично, изглеждa още имa до дънотоНекa го удaрим, силно,болезнено , и дa се събудимТъй че, дa докaжем, че не сме роби, зaедно ще се нaдигнем и ще ги изметем, душмaните

16

ЧУКА

преди 10 години

КОМУНИСТИТЕ СЕ НАИГРАХА, НАШЕ ПРАВО Е ДА ГИ СПУКАМЕ ОТ БОЙ- ИГРАХА КЮЧЕК НА ГЛАВИТЕ НИ С ПОДИГРАВКА

15

Х

преди 10 години

До Анонимен 12 Съд добре,ама с тази пропита с корупция съдебна система нищо няма да стане.Трябва да избираме пряко и магистрати иначе няма ефект.

14

разбирача

преди 10 години

До номер 10въпрос: От бедна, бедна държава какво да откраднеш, в джобчетата дрънкат семки и бонбонки!отговор: явно не си наясно как се усвояват милиарди в тази бедна страна. Прочети, из нета има инфо. Пример за източване на един милион - правим пътен мост по програма регионално развитие, ЕС дава за моста 15 милиона; пращаме наш оценител, оценява матрял и труд за моста на 15 милиона, реална цена 10 милона, строим с наша БСП фирма и завишаваме разходните документи и т.н. ЕТО ти 5 милиона

13

Анонимен

преди 10 години

Сега ще дойде ГЕРБ ще се хване за главата и ще изреват, че са заварили опустошена държава. Ще стегнат коланите и ще палнат джобове и партийна каса здраво. Ще ни писне на нас и след една годна ще им бием шута пак. И така за 4 години и 5 правителства *** кажи кой, колко крал? Накрая сметката им пак ние ще е платим. Да ни е честито :)

12

Анонимен

преди 10 години

А защо трябваше да се загубят 4-ри години с пожарникаря и физкултурния възпитател ? ? ?