92

Анонимен

преди 10 години

До :)))))Е И КАКВО ОТ ТОВА И ТОВА ЩЕ СЕ ПРЕМАХНЕ . ЗАПОЧНАХА ДА СЕ СЪБУЖДАТ НЯКОЙ ОТ ДЪРЖАВИТЕ ,ЗАЩОТО СТЕ ПОДКРЕПЯНИ ОТ ЕВРЕИТЕ И АМЕРИКА ЗА ИСЛЯМИЗИРАНЕ НА ЕВРОПА

91

Анонимен

преди 10 години

А ако не желая да гласувам.За нито една от тия политически *** ,за последните 25 години ?Нека ми съставят акт

90

хан Крум

преди 10 години

Няма нищо по - демократично от масовото гласуване ....и след като малодушието надделява и няма инициатива за изразяване на гражданска позиция в един -единствен ден смятам ,че най- правилното е с поправка в конституцията да се въведе задължително гласуване.Секции могат да се организират и в болниците!

89

:))))

преди 10 години

ДО 100БЕЗ ДПС ДЪРЖАВАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ УПРАВЛЯВА! НЕ ГО КАЗВАМ ПРОСТО ЕЙ ТАКА! НЯКОИ ОСВЕН НА ДПС НА ДРУГИ НЕ ВЯРВАТ! ДПС Е ТЯХНАТА ГАРАНЦИЯ И ТЕХЕН ПАРТНЙОР!

88

Анонимен

преди 10 години

задължителното гласуване ще издигне ДПС НА ПО-ВИСОКО НИВО

87

Христо

преди 10 години

Ами разликата е 4е като пуснеш невалидна бюлетина поне няма да ти откраднат гласа. В противен слу4ай ако не отидеш да гласуваш, тогава гласа ти се разпределя според това какъв вот партиите и коалициите са полу4или от другите хора които са гласували. Демек гласа ти отива за една от тия партии. Ако си против тях, отивай и гласувай и мятай невалидната бюлетина!!!

86

безпартиен

преди 10 години

Как Ви се струва идеята на следващите избори всеки който не е съгласен с партийните навлеци независимо от коя партия са,да пусне НЕ ВАЛИДНА бюлетина.Поне ще се преброят не съгласните с политическата система в страната ни.

85

политолог

преди 10 години

Всякакви коментари са възможни за изказването на Местан , но той се подигра на БСП и Станишев. Това става когато се целуваш и извиняваш на подлеци и ***. Този резил на Станишев никога няма да се забрави.

84

Анонимен

преди 10 години

"Насила хубост не става!"Стара българска поговорка

83

Анонимен

преди 10 години

До 81: Кого си тръгнал да заблуждаваш със съседна Гърция? Така са решили, така са гласували. Най- малкото можеш да пуснеш празна бюлетина, никой не те кара да избираш по-малкото зло. Лично аз смятам, че по-добрия вариант е вместо задължително и глоба, да има поощрения, напр. данъчни облекчения (социално слабите и без това са на наша издръжка, може да минат метър :))

82

Анонимен

преди 10 години

Аз мисля че ако има избори БСП и ГЕРБ може и да направят кабинет Може би вече и от запад ги притискат

81

Анонимен

преди 10 години

А кое ви гарантира,че като е задължително гласуванеточе хората ще гласуват!Аз например ще отида,ще надраскам бюлетината,за да е невалидна и ще я пусна!А ви гарантирам чехиляди ще пуснатпразна бюлетина,без да отбележат за когогласуват!Е,и какво като е задължителен вота!Нищо!

80

П.Петров

преди 10 години

До дядоАз не решавам, а изказвам теза, но референдум може да го реши. Не ми вменявайте болшевишките си прийоми!След като хора, които нямат основно образование нямат право на шофьорска книжка, защото са потенциална заплаха за останалите, нима хора без никакво образование да вземат решения за бъдещето на държавата не е още по-опасно за обществото и държавата?

79

Анонимен

преди 10 години

Невъзможно е да принудиш Ром да гласува,без да му е платено.Те не си плащат тока доброволно,камо ли задължително да бъдат накарани да гласуват

78

П.Петров

преди 10 години

За провеждането на избори се харчат сериозни пари от нашите данъци, съвсем редно е, който не иска да гласува, да заплати от собствения си джоб напразно похарчените средства.Нека сам да си избере, да плати глобата или да гласува.

77

дядо

преди 10 години

@П.Петров,не сте Вие който да решава кой има и кой няма право на глас,казах вече-това е дескриминация,дори и да се отнася за 100 човека!!!Ако изповядвате фашизъм,или сталинизъм то тогава Ви е простено!!!

76

:))))

преди 10 години

ТОВА Е ИСТИНАТА! РАДОСТНА ЗА НЯКОИ, ГОРЧИВА ЗА ДРУГИ!

75

Анонимен

преди 10 години

Недъгът е диктата на Брюксел.Деспотичния ЕССР трябва да бъде съборен за да я има Европа!!!Обществото е съставено от 70% овце, 20 % продадени предатели и само 10% истински патриоти!Но последните винаги са спасявали нациите си от поробители

74

:)))))

преди 10 години

ДПС В ЦЯЛА ЕВРОПА, ТУРЦИТЕ ИМАТ ДЕПУТАТИ И МИНИСТЪР В ГЕРМАНИЯ, ДЕПУТАТИ ВЪВ ФРАНЦИЯ - ПРЕЗИДЕНТЪТ ОЛАНД ПОПЕДИ САРКОЗИ С ТУРСКИТЕ ГЛАСОВЕ, МНОГО КМЕТОВЕ В ГЪРЦИЯ, ОГРОМНО ВЛИЯНИЕ В БЕЛГИЯ, ХОЛАНДИЯ, АВСТРИЯ, БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА, КОСОВО, МАКЕДОНИЯ, СЪРБИЯ, АЛБАНИЯ

73

Никола

преди 10 години

До Анонимен 73Как па не за тоя чорбар Светльо Витков , дето беше уж против парите за партиите , а като гушна милиона , друга песен запя !