89

arhar

преди 10 години

И сега каква стана тя ? Сергейчо вече няма да е вожд, а ще става индианец и ще копа картофи на село ...Сергейчо , копай картофи на село - няма срамен труд !Бойко колко картофи е копал преди да стане премиер ...Бойко, покажи на Сергейчо как се хваща мотиката ! Не за друго, а за да не я настъпи където не трябва, защото по закон у нас нямало вреден труд, вредни производства и респ. трудови злополуки на работното место . Дори и работата с хлороформ не е вредно производство - според закона на Серегйчо , приет в пленарна зала през 2006 г.

88

То

преди 10 години

До АнонименКато не знаете какво смислено и вярно да кажете си измисляте разни лъжи, в който само такива като теб вярват! Хубаво е обаче че не са много!

87

Анонимен

преди 10 години

Мутроевродепутатите от ГЕРБ можеха да внесат тлъстите си заплати в Бърза помощ за да има повече линейки и лекари в София.

86

mitova

преди 10 години

Жаден за власт пожарникар! ***!

85

mitova

преди 10 години

Жаден за власт пожарникар! ***!

84

Винету

преди 10 години

До разни пенливи драскачи по-долу, дето пишат, че ГЕРБ купува гласове. А, бе, как така ГЕРБ купува, пък хванаха БСП, ДПС, Цензурата. Май нещо не се вързват нещата, а? С МВР и прокуратура - слуги на управляващите?

83

иван

преди 10 години

Ако недай си боже манипулатора от Банкя се докопа до власта поне 2 правителства след него няма да успеят да поправят сторените злини за народа ни и държавата.Затова не бива герб начело с Бойко и Цветанов да влизат в управлението ако тях ги няма партията им има переспектива и там има кадърни хора с които може да се работи.

82

Малиии...

преди 10 години

Мегленчето тъкмо си мислеше, че се е уредила на топло в Брюксел за следващите пет години...

81

Анонимен

преди 10 години

До ТоА къде слагаш парите от наркотрафика????

80

Смешнико

преди 10 години

До АнонименНе пиши глупости , БСП НЯМА кой да ги бие в купуването , толкова видео се въртя по телевизиите и толкова жалби има срещу тях! Сигурно вървите към своята гибел!

79

555

преди 10 години

И какво като има нови избори? Боко да не си мисли, че ще е фактор в следващото управление? Наивник, пак ще е в отстрани и само ще се облизва.

78

ДИДИ

преди 10 години

Господин Борисов е дълбоко замислен на снимката...Сякаш иска да каже: И аз за какво им плащах като сега пак трябва....

77

То

преди 10 години

Като гледам данните на партиите за финансите дадени в предизборните им кампании , прави впечатление че най голямата партия най малко средства са изразходвали, освен това при тях няма купуване на гласове... , та нещо гнило има в това искане! Не може крадеца да вика дръжте крадеца! Има замисъл! Трябва да се внимава с тези две партии !!!!!!

76

Анонимен

преди 10 години

Борисов се закани: Да касират, ще ги бием още повече! И аз така викам.Ха дано да ги касират, та БСП да остане само с 1 мандат, осигурен от оредялата гвардия на АБПФК. Те всеки път гласуват за БСП, защото Станишев ги лъже че ще им възстанови привилегиите, които ползваха при Тодор Живков.

75

Анонимен

преди 10 години

Какво касиране бе, Бойчо вече изхарчи милионите....

74

власт

преди 10 години

Ей хора, много му се властва на Боко и това е. Все иска да ни оправя, а дано Боко, ама надали .

73

Анонимен

преди 10 години

Тук има доста *** форумци. Какво общо има касирането на изборите с изборния закон?!?!?!Купуването на гласове, специалитет на ГЕРБ, се практикува вече 5 години, независимо от изборния закон!

72

Демократ

преди 10 години

Новия заем за това ли ще го вземат? Да купуват гласове и да мотивират другарите.

71

ХХХ

преди 10 години

Преди малко писах коментар против Боко ...Номер 65-ти ....и следях как ще започнат - и + .....за няма и 10 секунди след публикуването на коментара имах 5 - .....и 0 + .....хмммм сякаш има някакви БОКО-БОТОВЕ

70

Анонимен

преди 10 години

Пак ли ни занимават с това природно недоразумение?!