4

до ГРН

преди 10 години

Сега и ако се чудиш защо им е притрябвала на американците тази база, това е отговор за средния пръст, който получиха за Сирия, идеята им беше да осакатят атаката на руснаците, с приемането на Украйна в НАТО, а в Крим щяха да бъдат разположени системите ПРО. То затова на запад евроизборите бяха спечелни от партии, смятащи за позорен слугинажа на Европа към САЩ.

3

абдал

преди 10 години

Таваришч вие сте чугунен болшевик!!!

2

до ГРН

преди 10 години

Доволно плиткоумен си ти, целта на американците действително беше Крим и статегическата черноморска база, то малко мозък да имаше в главата щеше да вържеш 2 и 2, защо Путин избра Крим пред Донецк и Луганск. Където американец се намеси, там държава не остава, затова едва след намесата на Вашингтон, руснаците си взеха Крим. Ако някой ден започнеш да мислиш, вместо да попиваш новините като гъба, ще си отговориш на въпроса какво чакаха руснаците за последните 25 години, че действаха чак сега.

1

ГРН

преди 10 години

Тази статия е доволно плиткоумна. Колкото и да оправдават алчото джудже от Кремъл, то остава в историята като крадец. Всъщност то им е традиция - кой ли не е пострадал от Кремълските сатрапи - Финландия, Литва, Латвия, Естония, Полша, Украйна, Румъния, Грузия и кой ли още не. Добре, че нямаме обща граница, иначе и ние щяхме да сме в списъка.