174

Защо споменах цигани

преди 10 години

и салтанатите им - защото парите, похарчени за тях, в повечето случаи са с неясен произход. Но вместо да коментират това, от Запад ни съветват и дори изнудват да се грижим още повече за това малцинство, а си позволяват да бъдат критични и дори иронични относно бал, чието финансиране се осигурява от семейството. Защо не са се закахърили например затова, че някои пушат по 2-3 кутии цигари на ден и си пийват ежедневно, късайки от залъка на децата си, а се прицелват в единствено в живота празненство

173

joro

преди 10 години

Do 209 ,абе от такива умници като тебе сме наи бедната ,скапана,и окрадена страна в европа,в коиято няма да остане един българин а само ***

172

Нямам време за спор

преди 10 години

Абитуриентите харчат парите на родителите си. Някои сами си спестяват пари за бала, работейки почасово каквото намерят, ако знаят, че семействата им не могат да си позволят да им купят роклята, костюма, куверта. Относно злобата срещу всеки, който по някакъв начин иска да се открои сред насила изравнените и обезличени маси - ами помисли, кога започнаха тези хули спрямо абитуриентите и каква беше истинската причина. Мисли и анализирай, човеко!За баловете по света - темата е огромна

171

диалектика

преди 10 години

Цялата работа не е в държавата,срещу която всички викат,А В НАРОДА(НАРОДЕ????).Народът е този,който прави държавата и чалгарията.Кой знае защо,това непрекъснато убягва от вниманието на народа.Много му е удобно някой друг да му е виновен,да има кого да псува,от кого да недоволства и срещу когото единственото,което прави е да си седи у дома и си сменя каналите на телевизора, с поредния турски сериал.И да чака поредния партиен месия,който "да го оправи".От 25 години го оправят успешно!

170

до 203

преди 10 години

как пък го измисли това за сивата маса простовати работници. че от новите чалгаджии и работник не става. чакат ги чалбготеки,дебели старци с дебели портфейли или млади наркодилърчета...и после - нищо !

169

Анонимен

преди 10 години

До 203 : ..."да се откроят сред сивата маса от покорни и безлични простовати работници" !!!...Ти си наспасяема щом определяш хората около теб по този начин.

168

666

преди 10 години

Абе, Jore, какво те взеха да работиш в Англия и Швеция! Та ти си съвсем неграмотен, бе човек! И си тръгнал да търсиш кусури на другите! Срам ме е да чета толкова неграмотни коментари! Ако не ме разбираш, превеждам - неграмотни де не коментират....И какво толкова ги плюете абитуриентите, нали и ние сме били абитуриенти!

167

Анонимен

преди 10 години

До И в Царство БългарияДа ви кажа от първо лице какво предствлява американките абитуриентски планове - така нареченият "пром". Музиката и атмосферата е "бална", много от абитуриентите просто наематкостюмите си, никакъв алкохол, а учители са дежурни за да гарантират безпроблемното протичане.

166

Електролит

преди 10 години

"Ако електричеството минава оттам, където е най-малкото съпротивление, то тогава защо всички светкавици не падат във Франция?"- Никола Тесла

165

Анонимен

преди 10 години

повечето от учениците са решили да продължат образованието си в чужбина, а това означава, че дълго време няма да виждат приятелите си. Много от тях не са сигурни, че ще се върнат в България....................................да,бе,те в чужбина само нашите чалгаджии чакат!

164

Анонимен

преди 10 години

До По-актуални въпроси:*** сватби или абитуриентски балове - генезисът е един. Не *** са проблем, а "оциганяването" на един народ.

163

Анонимен

преди 10 години

до 202: На тебе *** ли са критерий за разумен начин на живот ?

162

И в Царство България

преди 10 години

е имало абитуриентски балове,поинтересувайте се!Такива балове се правят по цял свят и суматохата около тях е факт навсякъде. Ние сами предизвикахме този нездрав интерес към нашите деца, като допуснахме да продължи традицията от времето на социализма - да бъдат обиждани и охулвани всички, които се опитват поне за ден да се откроят сред сивата маса от покорни и безлични простовати работници.Който прекалява с лукса или пък се облича кичозно - това си е за негова сметка, не краде от данъкоплатеца!

161

По-актуални въпроси:

преди 10 години

Франс прес да обърне внимание на пищността на *** сватби и да поразсъждава по два въпроса:- На колко средни месечни заплати се равнява цената на една ромска булка и откъде се намират пари за подобна "покупка",след като повечето хора от това малцинство декларират,че единствените им доходи са социалните помощи?- Откъде се взимат парите за умопомрачителните *** сватби,които често продължават по една седмица? На какво количество откраднати релси,кабели и капаци за шахти се равняват?

160

Анонимен

преди 10 години

Голямият проблем са жертвите, а не разходите по абитуриентските балове !

159

joro

преди 10 години

Do 199 ,я сега провери за грешки и ми пиши оценка !?

158

Анонимен

преди 10 години

До joroБраво! Знаеш доста сложни думички като за ***.

157

eve1

преди 10 години

Поздрави за абитуриентите,които се отказаха от скъпите тоалети и дариха парите на хора в нужда!Дано това стане традиция!Аз вярвам в доброто колкото и малко да е то сега.

156

joro

преди 10 години

първинющината и простутията в българия е взела невиждани размери.наи смешното е че 90 % от семесиствата на тези абитюренти,едвам вързват двата края финасвово,но пръскат тези пари за тази дивотия.аз съм работуил в англия ,и швеция и такава простутия не съм виждал,и такова разищение на пари.

155

Анонимен

преди 10 години

Вместо да хвърлят пари за разни чалгарски тоалети, да отделят тези пари за образуванието на децата си. Има рокли, които струват една година в Кембридж или цяло образование в някой по-среден западен универистет.