5

Анонимен

преди 9 години

ПЛАЩАМЕ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ ЗА ДА СЕ ЛЕКУВАТ *** БЕЗ ПАРИ ДО КОГА????????

4

икономист

преди 9 години

Както и троловете на мутреса Моника да плюят по Б. Борисов няма да успеят да му повлияят на авторитета. Искат или не в момента той е най добрия Държавник. Говори откровено и отговорно какво да се прави. Другите мекерета като Станишев, Местан , Сидеров и най-вече Бареков обещават реки от мед и масло безплатно. Да ама няма как да стане, защото няма безплатен обяд.

3

Шибан реалист

преди 9 години

НЕ всички ще загубят.... А вече ВСИЧКИ СА ЗАГУБИЛИ! Всичко там е едни пълни Л_ _ НА!!! От страна на пациентите - Няма линейки. Бавни. Немарливи. "НЕзнаещи" лекари , които пристигат с по час закъснение на спешен случай! И как нормален човек да не избеснее при негов роднина или познат в спешно състояние? :(. От страна на лекарите - Свръх стресова и натоварваща психиката работа за смехо-трагичната заплата от 650 лева?!?! Трагикомедия! И затова не си дават и много зор! Какво да говорим повече ?!?!

2

ХА..

преди 9 години

АМИ КАТО МОЖЕ ДА СТАНЕ ТОЛКОВА ЗАПЛАТАТА ТИ ЗАЩО НЕ Я НАПРАВИ ????ЛЕСНО Е ДА КАЗВАШ СЛЕД КАТО НЯМА ТИ ДА Я ВДИГАШ ТАЗИ ЗАПЛАТА

1

Анонимен

преди 9 години

Този индивид до кога ще го показвате?????Махнете тези некадърници.Този забравили как го свалиха с подписка спешната помощ в цялата страна????Това може пак да стане и сега!!!