146

st

преди 10 години

До До 159 Няма да пострадате вие БГ-те вие нямате икономика ползвате ток,е който е консуматор на газ ще мине на бензин за 1 месец и така който ползва газ в дома ще мине за ток за месец и така няма да загубите много айде.

145

Анонимен

преди 10 години

До Пламен ПетковНе кой, кого, Пламень Петковичь.

144

до 176

преди 10 години

Как да нямаме никакво отношение бе ??? Там се извърши директна военна анексия на чуда територия, това все едно да видиш как бият съседа ти и да кажеш "Аз нямам никакво отношение"

143

Adam1966

преди 10 години

До Василев 171>>> Телеграма за свръхсекретната клетка на ЦРУ от не по малко свръхсекретната Трънска Разузнавателена и Строителена клетка ! Сър ЦРУ агент Василев изгубили сме си отвеса и не можем да започнем строежа на суперважното и геостратегическо гнездо на Южния Паток !Ние не се плашим от извиване на ръце от големите мултинационални корпорации/монополи и си пием трънската ракия спокойно! Работата по гнездото на патока не е заек ,че да избяга.Поздравете Шефа на ЦРУ от нас Трънските майстори>>

142

Анонимен

преди 10 години

До 176Ами ако целта е да се осигури някаква независимост и сигурност на доставките, не е ли по-добре да се инвестира в терминал за втечнен газ, вместо да продължаваме се обвързавме с режима на Путин, който реално с анексията на Крим потъпка всякакви международни договори и конвенции, каква е гаранцията че един ден под претекст да си защитят инвестициите няма да направят същото и с нашето черноморие

141

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 175 Като дойде зимата ,хляба стане 2 лева ,битовата газ 5 лева,за колите = на бензина и ще ти запука Не ми казвай,че не ядеш хляб. Просто няма смисъл да споря с тотален *** като тебе. Сам ще разбереш тая зима Надявам се ,че хубаво ще ти опре на дупето Да няма после викове , кой ми с*а в гащите?????????????

140

Пламен Петков

преди 10 години

До Анонимен 174Познанията ти по руската история са впечатляващи.Веднага се вижда ерудиран човек.За да мога да попълня пропуските си,би ли ме осветлил кой точно мачка,брули и краде Путин.

139

Анонимен

преди 10 години

До Леле че народИ от кои толкова предприяти се ползва ??? 3-4 на комунистически мутри зависят от него, знаеш ли колко ми пука за тях, точно са ми през оная работа

138

Анонимен

преди 10 години

Голямо стадо са тия руснаци. Батюшка Цар, Ленин, Сталин, Брежнев, Путин...Все някой ги мачка, брули, краде.. Пък те му пляскат. Те сами са го казали:"Нас ебут, а мы крепчаем." Руска работа.

137

Йово

преди 10 години

Нали "Южен Поток" не е бил политически а икономически неизгоден а то какво се оказа, че от Брюксел ни лъжат и не искат "Южен Поток" по политически а не по икономически причини. Затова спира се "Южен Поток" спира се и транзита по "Северен Поток" така Германия ще е солидарна с България. А дано ама надали, Меркел ще изгуби над ? 4 милр. само за да е солидарна с българи и унгарци. Меркел си гледа интереса на Германия а не на България.

136

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 170 Абе ти трябва да си много *** кратуна Газ не се използва само от топлофикациите,а и от доста предприятия А сме още лято ,представяш ли си да дойде зимата и тя да е брутано студена?? Софиянци ще го духнете най-много Да не говорим,че цените на всичко ще се покачват а след половин година като запасите се поизчерпят и точно за зимата,шоково поскъпване на всичко А знаеш ли колко хора готвят на газ? КОлко коли имат АГУ? Определено си НПО кадър- ***,немислещ

135

Анонимен

преди 10 години

До 167Ами той ЮП едва ли ще стане до вторник, така че пак не виждам какво може да ни помогне за конкретния случай :) а и да ти кажа аз и не вижадм някакав трягедия за тоав че ще спрат газта, не познавам никой, който да я ползва за каквото и да е в момента при тези цени, които оябвяват руснаците, напрактика е напълно нерентабилно да се ползва и ако погледнеш дори и топлофикациите, които са на газ всички са на дзверска загуба.

134

Анонимен

преди 10 години

На народном вече, проходящем в воскресенье в Киеве, было решено возобновить еженедельные вече на майдане Незалежности, сообщает УНН."Майдан не выполнил своей функции. Систему изменили мы не должны расходиться ", заявил атаман, сотник четвертой сотни Николай Боднар. Его заявление было поддержано активистами.Выступление лидера партии УДАР Виталия Кличко, победившего на выборах мэра Киева, заявившего о том, что Майдан выполнил свои функции, было встречено криками "Позор!".

133

Анонимен

преди 10 години

Всички в Брюксел са тъпоъгълни петох*ци.

132

Анонимен

преди 10 години

Европейските бюрократи изпаднаха в маразъм!!!Поредните брътвежи от Европа на тема Южен Поток показват каква наглост и объркване ръководят енергийната им политика...В един чисто търговски проект, в който и работата и парите осигурява някой друг, тези нахалници не само, че искат да се бъркат и да разпореждат как да стане, но започнаха да го обвързват и с политически глупости!

131

Киро

преди 10 години

Брюксел да вземе да обвърже икономическите си отношения със САЩ заради позицията им за УкрайнаГлупаво е да се демонизира Русия, в ръцете и са суровините за развитието на света.

130

Леле че народ

преди 10 години

ООО НПО ку*вите са се активизирали. Заработвате ли в неделя а ????????? Тука като коментирате ,що не се сещте,че Путин и да врътне кранчето,то си има Северен Поток и най-големия му клиент Германия ще си получава газ Наистина в НПО взимат на работа пълни кр*тени Пишат без доказателства и това си е Сега Газпром като спре газта,ако украинците крадат,ЕС ще трябва тях да пита Ама ние като сме кухи леики,ще плащаме газта която майданци са гепили Хвала на тъпотията

129

чужда паница

преди 10 години

До Анонимен156Няма защо да пиша за руската провинция.Отиди в българската провинция без пиар и ще ти падне капата.Все пак става дума за държава с население,по малко от Москва!

128

Анонимен

преди 10 години

ЕВРОП*Т Е ПОЗИТАНСКИЯ ГЕЙ.....!...гдето го измети *** от 15-тото място....ха,ха,хаааааааааааа....ИЗЛАГАЦИЯ ХА,ХА,ХААААААААААААА.....

127

Анонимен

преди 10 години

Добре да като се нервите толкова може ли някой да каже каква ще е ползата за българия от тоя ЮП освен че ще го изплащаме 30 години :)