96

Анонимен

преди 10 години

да правят каквото искат. Лигавщините им дразнят вече.

95

иву

преди 10 години

До АнонименМного си зле с историята, Англия е заселена от Французи! И като гледам колко плюса са нацъкали, ми става ясно какви сме овце!!!

94

Ив

преди 10 години

Пфф, британците са най-малоумната, неука, невежа и дебела нация в Европа. Като американци в ЕС са. Дреме ми на шапката дали ще се отделят или не.

93

Анонимен

преди 10 години

Още по-добре. Ще има повече еврофондове за нас. Глупавите англичани изобщо не разбират, че всички страни от западна европа са изключително зависими от ЕС за да си пласират продукцията и по този начин да живеят добре за сметка на бедните страни в ЕС. А при нас така или иначе няма продукция, няма износ и няма от къде да дойде благополучие. И всеки, който говори за евроскептицизъм знае много добре,че без ЕС ще се върнем към положение, по-лошо от социализъма когато икономиката се финансираше от СССР

92

Анонимен

преди 10 години

UK се съобразява с директивите на EU много повече от БГ, те заразлика от нас спазват всеки закон като стриктни чиновници. Ние правим каквото ни падне. Да видим фактите. Те след като се ежиха цяла година накрая ни пуснаха да работим там т.е. турихме им го отзад както сме малки, бедни и неизвестни. Ние, въпреки че ЕК е против Южен Поток, ще го строим и даже закона променихме.

91

Анонимен

преди 10 години

До ЙовоЗащо UK е велика страна. Защото UK не се съобразява с EU. ---------е то това и на децата е ясно ама БГ не е UK

90

Йово

преди 10 години

Защо UK е велика страна. Защото UK не се съобразява с EU. UK си прави каквото иска не спазва директивите за свободно движение и стоки в EU. Не спазва и правата на гражданите на EU. после някакви BG политици ни убеждават в обратното. UK е велика защото си гледа интереса докато интереса е в полза на Англичаните те ще са с EU ако не се съвпадат интересите тогава ЧАО EU. Камерън е политик който защитава интересите на собствената си страна и не му пука от EU други като него са, Путин и Меркел.

89

Анонимен

преди 10 години

До цъфнал ГЕРБАнглия иска и връщане на визите за България и Румъния.---------само така

88

Анонимен

преди 10 години

Юнкер ще е председателя. Той вече има подкрепата на повечето държави, само 3-4 са срещу него от 27. Опозиционните партии са съгласни също и няма да му е трудно да преговаря с тях за състава на комисията. Но най-важното е, че преди самите избори той беше кандидатурата на ЕНП. ЕНП победи на изборите и всичко различно от Юнкер би било подигравка. За бюджета Великобритания спечелиха, но тук със сигурност губят. В последните няколко години всички се питат защо все още тази държава е член на ЕС ?

87

Joncho

преди 10 години

На това се казва ясна национална позиция а не като тази на безгръбначната тиква да му прави метани евробюрократа

86

Анонимен

преди 10 години

Юнкер трябва да бъде избран моментално ! Ще е страхотно ЕС да се отърве от Великобритания толкова лесно.

85

Анонимен

преди 10 години

Май скоро ще разваляме европейската седянка.

84

Атанасов

преди 10 години

Щели да си правят референдум ... Алооо, напоследък ЕС не признава резултатите от референдуми, така че не си давайте зор да го изтегляте по-рано.:)

83

Анонимен

преди 10 години

Abe koga shte se maa taq ingilizanska antihristiqnska *** ot europeiskiq saioz, ta dasi odahnem ot tova studenokravno pleme?

82

цъфнал ГЕРБ

преди 10 години

Англия иска и връщане на визите за България и Румъния.

81

Анонимен

преди 10 години

Вероятно Камерън вече води преговори за присъединяване към Евразийския съюз.

80

Анонимен

преди 10 години

че британците кога въобще са били в Европа? 100 години неуспешни опити да се заселят във Франция и накрая ги пребива едно 14 годишно момиче, наречено Жана д'Арк. Пълен провал във всеки опит да стъпят на континента, добре че римляните ги изкараха от пещерите, та спряха да си боядисват лицата в синьо. и добре, че холандците им обясниха, че не се *** по улиците.

79

вот народен

преди 10 години

Английските избиратели са гласували така и Камерън трябва да изпълни.

78

Анонимен

преди 10 години

това англия не беше ли онова дъждовното островче, дето хитлер дори не благоволи да го погледне през войната, а само си изсипа старите ненужни бомби? ония, дето карат наобратно, правят секс с обратни и чешмите им са наобратно? тия пък кой ги е пускал в ЕС?

77

Адам Смит

преди 10 години

Бойко Борисов - чудесна кандидатура за Дуче на цяла Европа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!