87

Анонимен

преди 10 години

E za Volen BEI neshto nee li predskazal, kolko pari e vvzel ot Depesqto v zamqna s kütek nad Balgarskiq narodec?

86

tt2

преди 10 години

шокиращи измами. Има много по-ценни пророчества описани в Библията, според,които се развиват нещата в света.

85

богомразната държава

преди 10 години

Нострадамус е пророкувал и за богомразната държава, която ще поощрява хомосексуализма инцеста и педофилията, и която държава ще се самуразруши, поради интелектуална и морална деградация на населението си.

84

Анонимен

преди 10 години

Как да не съществува антихриста, съществува и още как! Първи приятел е на Меркел и на Натаняху, на Ердоган и на Тимошенко. Под прикритие е като лицето Бойко Велики!

83

Анонимен

преди 10 години

Както е казал шопът "Некой неща са така ама други не са". Имал е и доста предсказания които не са се сбъдвали.Ако е бил голям предсказател е щял да си уреди животът така че да живее богато и охолно до края на дните си.Защо ти е да знаеш бъдещето след като не можеш да се възползваш от него?

82

ГЛУПОСТИ БЕЗ КРАЙ

преди 10 години

Шокиращо точните предсказания на Нострадамус.ХАХАХАБЛЯ БЛЯ БЛЯ А ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ ДНЕС ,КАКВО ЩЕ СТАНЕ ПРИМЕРНО СЛЕД МЕСЕЦ ИЛИ ГОДИНА ДВЕ .А ВИНАГИ СЕ КАЗВА ПОЗНАЛ-ПРЕДСКАЗАЛ ЗА НЕЩО КОЕТО Е МИНАЛО ПРЕДИ ГОДИНИ.АЙДЕ МОЛЯ ВИ СТИГА С ТЕЗИ ГЛУПОСТИ И ТЕЗИ ИЗМИШЛЬОТИНИ .СТИГА С ТЕЯ ВЕЛИКИ ГАДАТЕЛИ ,ЯСНОВИДЦИ, ЕКСТРАСЕНСИ, ИЛИ ПРОСТО КАЗАНО ШАРЛАТАНИ.

81

Plashiputarnik

преди 10 години

До дедо ТашункоИ много хляб ще да даде на троловете1

80

С.С.С.Р

преди 10 години

Споко има предсказание и за България - "Виждам един цар с инициали Б.Б , който хората ще се палят по улиците от глад , мизерия и отчаяние , но виждам и краят му , един Велик Цар от Север с инициали В.В ще срази Б.Б и ще възроди България !"

79

MANOLOVA

преди 10 години

AMI ZA NOMER 15 NITO DUMA LI?

78

До bg

преди 10 години

Бай ***.Така ти викам щот не ти знам името.Пропусна да споменеш какво е написал за антихриста.Кой е според теб ,съществува ли в съвремието?

77

монархист

преди 10 години

Не знам за другите, но за 11.09 позна, че новия град на 45-я паралел ще гори в пламъци.

76

Джедай Мастър

преди 10 години

Шокиращо точни кога ме нема. Безкрайно мъгливи, което позволява да се нагаждат към всяко събитие и така да претендират за достоверност.

75

BLITZ

преди 10 години

ZA DPS NISHTO LI NE E KAZAL?

74

млад червен бунак

преди 10 години

Нострадамус е предсказал всичко в 15 часа и 15 минути, което за оная херсонски пичок е знамение.

73

Анонимен

преди 10 години

Bravo, zakrihte rabotnia den s Nostradamus.ytre pishete za Vanga!

72

Анонимен

преди 10 години

Не знам дали някой е чел предсказанията ( не от интернет) ... Човека никога не говори в конкретика и всеки си интерпретира стихчетата както си иска ... Аз поне съм намерил една дузина стихчета, които които могат да се отнасят към 3-4 събития :D

71

Анонимен

преди 10 години

Нострадамус дали е предвидил 11-те поредни загуби на Станишев :D

70

Анонимен

преди 10 години

Според Нострадамос 2012 г. ще се запомни в Бг с надписаните сметки за ел. енергия и предизвикване на февруарските протести 2013, с главни действащи лица енергийната мафия, представлявана от ДПС и БСП.2013 г. ще се запомни с Костинбродската афера, инсценирана от БСП и представлявана от Мая Манолова и Цацаров и ДПС, представлявано от Николай Бареков!В резултат на всичко това последва узорпиране на властта от ДПС с подгласник БСП!

69

bg

преди 10 години

Bulgarskite komunisti sa sega natovci-otanovci I sa po-golemi kapitalisti i ot papata vuv Vatikana.

68

дедо Ташунко

преди 10 години

Г-н Попов, пропуснали сте още едно пророчество на Нострадамус: "Балкански субект с тиква на раменете ще се въздигне да управлява България, след това ще се сгромоляса, но ще се мъчи да дойде отново на власт. Толкова ще се мъчи, че направо ще се измъчи и накрая ще бъде канонизиран от църквата като Великомъченик и Светец, под името Свети Бойко Банкянски. Амин.