83

Анонимен

преди 10 години

Найденов: Няма оставки в БСП заради евровота===А трябваше да има.

82

Анонимен

преди 10 години

И Сергея и ББ са адски антипатични, но все ми се струва, че ББ ми е по, по, по-най. Не искам да чувам всекидневно как все някой му е виновен. Предишни управления, министри, папата, планетарната подредба в слънчевата система и т.н. Не приемам за нормално ББ да разбира най-много от футбол и такъв човек да е Премиер. То тези сега хич не са цветчета за мирисане но пък не се оплакват непрекъснато, както правеше ГЕРБ. Сигурен съм, че имат доста основание за това. Не зная вече за кой да гласувам!

81

А честито

преди 10 години

Бсп се свърши а на гея му дреме ***.

80

Анонимен

преди 10 години

Значи наистина живеем в *** не в България. Турците правят каквото си искат а тия просто са им компаньонките.

79

Анонимен

преди 10 години

Ако аз спя с онова животно ще ме е срам да се покажа пред хора.

78

Анонимен

преди 10 години

Тия са решили да се самоунищожат но защо искат да унищожат и нас. Май герб пак ще управляват сами, мутрата си тръгна с чест и достойнство за разлика от тези абдали.

77

 Иво Калпазанов

преди 10 години

В условия на демокрация-трудно(с чистенето)Те го знаят и затова са толкова ОТВОРЕНИ

76

Анонимен

преди 10 години

Този "левент" на снимката си ляга с Майчето Галевата. На Майчето кухата и се отплатиха пдобаващо за костинбродския комплот. Тя-зам -птредседател на НСа "мъжо и" министър...........

75

Анонимен

преди 10 години

Както казва Иво Андонов - чистене! Така трябва да се подходи.

74

 Иво Калпазанов

преди 10 години

Мммда имаме си два паразита ,БСП и ДПС!Въпосът е какво да правим с тях,как да подходим и т.н.

73

Анонимен

преди 10 години

В Европейските,нормални държави си подават оставките.Има чест и достойнство,а тук парламентарните прости..тки,стоят и имитират управление.Този 25 годишен политически университет много некадърници вади.Опити,експерименти върху опитните маймуни,то на маймуните колко им трябва, 1 банан и те са щастливи,но има и нормални хора в тази сбъркана страна.Не се наядоха ,не се накрадоха,че с е смятат и за божества.Да не ме обвините,че съм гербер и те са в кюпа за ***.

72

Анонимен

преди 10 години

до 83 Точно така , много правилно и сега се сещам за мъдрата поговорка че историята се пише от победителите. В България чуждия съветски поробител победи и написа тяхната версия на историята в която са обучени няколко поколения българи. И след като промивката започне от най-ранна възраст още от детската градина няма как ефекта да не е негативен в крайна сметка.

71

vox populi

преди 10 години

А, бе червени комунистически ***, не провокирайте народа , че ще ви стане тясно в тази наша държава !!! Ако ставахте народа щеше да е зад вас, ставате по вредни и от ДПС !

70

 Иво Калпазанов

преди 10 години

А тези хорица(феновете на БСП) са в по голямата си част прости отрудени люде.Вероятно в едно друго време с друго възпитание щяха да бъдат кротки християни

69

 Иво Калпазанов

преди 10 години

ТЕ (***) са им влезли на тези клети хорица в съзнанието там където може би е БОГ за вярващите и вече могат ги водят като бивол с халканаляво надясно на където ти кефне

68

Анонимен

преди 10 години

до 80 Те са една партия БКП. Просто са се разделили на фракции. Всичките са агенти на ДС и служат за тяхното общо благо.

67

анонимен

преди 10 години

до 75 съгласен съм но защо винаги брата близнак/ДПС/ е на върха затова писах по-доло казвайте истинкото име на л.местан,а.доган и др. защо бе създадена тази партия/ДПС/.

66

Анонимен

преди 10 години

Иво сега като се замисля те след като вярват безрезервно на всяка дума казана по телевизията защо да не вярват на един комунистически изверг. Съвсем логично но и категорично е следствие от промивката.

65

 Иво Калпазанов

преди 10 години

До Анонимен 73След две поколения зомбиране на хората ,една част(може би 30%) се подават на комунистическата пропаганда.Това е много стара игранякой да ти сочи къде е ДОБРОТО и къде ЛОШОТО в живота и да се сложи за управляващ именно в ИМЕТО НА ДОБРОТО

64

Десен

преди 10 години

БСП вече не са на власт те просто участват в управлението след тези избори на власт е ДПС и затова няма да бутнат правителството изобщо от троицата която управлява никой няма интерес да бутне правителството ДПС много добре си усещат силата в момента и яко ще изнудват БСП и АТАКА само както те си могат. Ако не спрем това просто ще изсмучат държавата ще завладеят всичко и няма да има отърване от тях затова Бойко да не чака а да вади хората на улицата и да се свършва с това управление