67

nedkodd

преди 10 години

гей евнухоф за къде се е запътил??? В България си го знаем и за сексуалната ориентация и за сперматогенезата,но ме е срам ,че и в Европа ще се изложим със този путински евнух...

66

Ели

преди 10 години

До Мария Завиждам на смелостта Ви да кълнете, не знаете ли, че клетвите се връщат с по-голяма сила и то на най- близките. А за Станишев на пресконференцията след изборите каза "аз нося своята отговорност". Как я носи, като бяга. Той е един жалък страхливец, които единствено е живял на гърба на народа. След всички заеми той бяга, а нашите деца и внуци ще ги връщат.

65

майната им на партии

преди 10 години

"Защото умните млади хора не могат да допуснат да бъдат управлявани от измислени комплексирани държавници, които не успяват да се справят дори с любовниците си и им е по-лесно да ги назначат, където безмозъчните, необразовани кифли си поискат, та всички да страдаме от избора им!", написа Миглена Ангелова и отправи призив: "Скъпи умни, млади хора, бягайте далеч от държава, която не само не се интересува от вас, ами ви и разглежда като заплаха! Патриотизмът е много по-конструктивен, когато го запазите в сърцето си! У нас, в Бг-то той е напълно изпразнен от съдържание и скоро ще е поредната д

64

Анонимен

преди 10 години

Честито на ГЕРБ!! Това си беше ИПОН- чиста победа!!!

63

Анонимен

преди 10 години

Станишката е и директор на ПЕС и директор на БСП и борец срещу безработицата. В същото време много хора не могат да си намерят и 1 работа и стоят безработни с години.

62

Анонимен

преди 10 години

До Марияда ти се връща

61

звездите ми го казах

преди 10 години

Княз ще дойде , пък дали на теб ти отърва или не, НЕ ТИ ГИ РЕШАВАШ ТЕЗИ РАБОТИ.Това е предопределено отгоре!

60

Мария

преди 10 години

На всички антисоциалисти фашисти децата им да се парализират и да пукнат ,защото само това заслужават,а Тиквата сам го проклела да умре при катастрофа.

59

Анонимен

преди 10 години

няма ли синдикати в тая държава да организират и искарат народа на митинги и стачки виждат какво става вдържавата ама нали и те са комунисти се таят като въшки в *** а народа нек си се трепе.

58

Анонимен

преди 10 години

Станишев и Пеевски са депутати и евродепутати едновременно и са в конфликт на интереси.

57

Анонимен

преди 10 години

както нацистите и хитлеристите се преследват от закона и носят съдебна отговорност така трябва да се преследват и комунистите. За пропагандиране на комунизъм и веене на червени знамена със сърп и чук трябва да има съд и затвор поне 5 години.

56

прокурор-пенсионер

преди 10 години

Добре да приемем вина на Ц.Цветанов. Защо Петканов и Р.Петков като бивши министри на МВР не са подсъдими. Те също са отказвали с резолюция използване на СРС. Това е лесно да се провери. Ей на този въпрос да отговори великия Цацаров. Другото го каза немския адвокат-оказване на натиск от високо поставено лице да се осъди Цветанов.

55

Дедо

преди 10 години

ЕЕЕЕЕеееееее ,че как няма да си обявят нячалника????? СМЕХ, СМЕХ И ПАТ СМЯЯЯЯХ.

54

Garibaldi

преди 10 години

*** се запениха яко.Щели да съборят властта.Това да не е Боко и Цецо да се предават от страх да не ги линчува народа!

53

STANIK

преди 10 години

ЦИК(*** избирателна коалиция)

52

Gangsters' para

преди 10 години

Най-ужасната мафия в България е политическата върхушка. Безочие, арогантност, безнаказаност, насилие върху личността на всеки един българин. Но ние сме си виновни, ако беше нормална държава всички щяха да са на улиците.

51

:)

преди 10 години

Цирк! - Балканско шоу тип гавра с избирателя. Разбрахте ли за КОЙ галсувахте и на кого му пука за вас. Какво обещават политиците в предизборните си кампании, не за какво ще се борят и какво ще допринесат а как ще се откажат от мандата.. който не е слушал да е. Кебапчета ще има на следващите избори пак.

50

Анонимен

преди 10 години

Ako mi naprawqt zaplatata 3500 EUR, ama naj6 li kolko mi puka koj kyde hodi i kakyw e!?!? AMA HI4. Ta dotogawa, tezi koito ne glasuwat na izbori trqbwa da bydat globqwani s po 3 minimalni rabotni zaplati pone :(

49

SS

преди 10 години

И каква стана тя - класирахме 17 *** за комунистическия Европарламент...

48

Анонимен

преди 10 години

"Като цяло комунизма е виновен за мизерията и геноцида над българската нация."Щото па капитализма и демокрацията ни оправиха... Виновни са ви тиквите, дето ги имате вместо глави.