308

Кой Кого

преди 10 години

Я се поръчвайте един друг добре облечени циркаджии и да си вземете и оная разследваща *** дето ви хвали ............... цирк балкански.

307

Анонимен

преди 10 години

Аман от Мутри!

306

путкин

преди 10 години

До Анонименми да е жив и здрав, но пустото му минало, наркотрафик, мутрящини, все се връщат и му вдигат кръвното. несправедливо, да..

305

учител

преди 10 години

Глупаво изказване. Ще разделя българския народ. Ще си намериш ли друг български народ. Кого разделяш. Или си толкова умен , че ние не можем да те разберем. Ти не си Васил Иванов Кунчев. Ти си нещо , като нищо. Не си позволявай да вкарваш " Време разделно" в българския народ. А троловете да си свият опашките и да не се показват , че прът ги чака.

304

Анонимен

преди 10 години

Гледай да си жив и здрав!Ако и тебе те няма на кого оставяш нормалния българин ...на Гея ли , на Капута ли , или на *** карабини? *** из форумите с лопата да ги ринеш

303

Анонимен

преди 10 години

А на Боце властта не му е нужна, само където без нея е пресечена нула, защото като управленец е кръгла нула! Тъпо и самовлюбено същество, което успешно заблуди и доста от себеподобните си! А грешката на сегашните управляващи е, че нямаха воля да изринат всички назначени от него калинки, които също като Вожда им никак, ама никак не са се вкопчили във властта! Нали виждаме "тежката артилерия" - Деса, Лила, Цецо, Цеца, все корифеи мамини...на наглостта и простотията! Какво остава за "леката"!

302

учител

преди 10 години

Заглавието казва , ВИКА , да внимаваш какво казваш , как го казваш , на кого го казваш , защо го казваш и т. н. Вече достатъчно простотия се пося в " народната нива". Децата са генетично агресивни. Дали няма точно те да ви покажат правилният път. Пожелавам им го.

301

Lily

преди 10 години

Mnogo tochno kazano!

300

писател

преди 10 години

Този да не иска да каже, че е чел Време разделно? Малииии, смех!

299

дааааа.

преди 10 години

Верно е време разделно. Ще се наложи Бочко да се раздели с властта . нещо не му минаха и този път номерата. Той все още Верва , че ще бъде та власт като Живков. С тази разлика , че Боко е обещал много на много хора и сега не може да си изпълни обещанието. Ха ха ха ха ха ха ха.

298

учител

преди 10 години

Стана ми ясно , че партиите в парламента / включително ГЕРБ / не мислят за национално съгласие. Щом не мислите , защо изобщо се напъвате да мислите. Вие не можете. Я напуснете дружно парламента. нямаме нужда от вас. Едни се напъвали за власт , а другите видиш ли , за ползу роду. С НИЩО НЕ СТЕ ГО ДОКАЗАЛИ . Вие не мажете да говорите правилен български език. За жалост лютви местан говори чист български. Как ще ме принудите да ви повярвам . Вие , политиците , хора ли сте. Май...

297

Анонимен

преди 10 години

Естествено, че е време разделно! С кой да се коалираш? С БСП, които трябва да влязат всичките в затвора? С ДПС, дето 24 години пригласят на БСП и им помагат да крадат и мамят хората? С Атака, болният мозък, дето не знае на кой сват се намира? С Бареков, дето се прави на народен човек, но на практика е финансиран и защитава интересите на 5 - 10 олигарха? С Реформаторите, дето се пробват да продадат и това, което нямат? Няма с кой, Бойко, сам си и ние сме с теб! Само набутай бесепарите в затвора!

296

Анонимен

преди 10 години

Много отдавна е време разделно Бойко ! Жалко ,че чак сега го разбираш ултимативно.Докато си мислеше че може да има някаква толерантност и патриотизъм в отношението към комунистите , много време изгуби.Много млади мозъци бяха промити и осакътени, та вече без Опорни точки отказват и да мислят.

295

681

преди 10 години

Ти си първият дето трябва да бъде обесен за престъпления срещу народа си.

294

Анонимен

преди 10 години

*** нахлува в България с пълна сила.Турската етническа партия е натиснало гейското крило на БСП отзад , и завладява всички ключови постове в администрацията.Ку.тев и Моника трябва да получат специални ордени /за профанизация на нацията/, за промивка/клизма/ на на недоразвити мозъци, и пристрастряването им към опорни точки

293

detelina

преди 10 години

БРЕЙ, БРЕЙ ТОЛКОВА МНОГО ЗНАНИЯ САМО ОТ ЕДНА КНИГА!?ВСИЧКИ ВИЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НАПРАВИХТЕ -ВРЕМЕТО ДА Е РАЗДЕЛНО! ПО-НЯКОГА СЕ ЧУДЯ, КАКВИ ПРОСТОТИИ РАЖДАТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ!? ВСИЧКИ СТЕ ЗА ЗАТВОРА-АБЕ КЪДЕ Е ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!?25 ГОДИНИ-ВИНА ИМА-ВИНОВНИ НЯМА!? ФАКТ, А КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ , И БОГОВЕТЕ -МЪЛЧАТ! ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ 25 ГОДИНИ СЕ НАДПРЕВАРВАТ, КОЙ ПО-ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ ДА НАПРАВИ!? ИМА ЕДИН КРЪЖОК-РЪЦЕТЕ МИ ПРЕЧАТ, ДО КАКВОТО СЕ ДОКОСНАТ СЕ РУШИ!

292

Анонимен

преди 10 години

Било време разделно!Да но за теб лично и за ЦЦ!Може би за ЧЕЗ, ЕОН, ЕВН, Енерго ПРО!Може би за топлоцентралите на САЩ, с намаляването на цените на произведената електроенергия от тях!Може би за чуждите компании, които Ви плащаха да блокирате износа на българска ел. енергия!Може би за вашите фирми който печелеха всяка поръчка и за хората приближени до ГЕРБ които забогатяха за 4 години главоломно!И не на последно място не е ли добре ББ да преразгледа начинът на говорене и държане?

291

Касим ибеиии

преди 10 години

Да днес времето е разделно но утре може да бьде дори и сльнчево.Метео.б.б

290

Ирина

преди 10 години

Браво Бойко.На такива коне с капаци трябва само така да се действа. Не чакай от *** съвест морал и доблест те имат само една цел властта и колкото се може повече тяхни хора да наместят на управляващи постове. Долу корумпираната червена мафия.

289

Анонимен

преди 10 години

нямаш право да критикуваш