72

Кьолн

преди 10 години

До 30Така е!!!Щом си лекар ще лекуваш,а не залатата ми това-онова...."за тези-тази работа" си е чисто дисциплинарно уволнение!!!!+затвор при смъртни случаи ителесни повреди.Но бг.лекарите са над Господ и само рушветите ги мотивират.Не знам какво трябва да се случи за да се промени мисленето на "богоизбраните" докторчета....А като вземат пари неосчетоводени от разни мед.представители за да предписват тяхни лекарства,които се препоръчва да закупуват от определени аптеки(двойно "лапане"!)

71

Анонимен

преди 10 години

При всеки смъртен случай с викане на Бърза момощ, трябнва прокуратурата да се самосезира и да разледва смъртта и дали тези от Бърза помощ имат вина. Много ме съмнява, че ако стане така, Бърза помощ ще остане без лекари, а малкото останали ще носят циагри .....

70

ssss

преди 10 години

Предложените лекари за уволнение едва ли са виновни за това, че спешна помощ в София разполага само с 11 линейки при необходими по български стандарт 38, а по европейски 68.Тези хора в момента са изкупителна жертва на некадърна политика и управление. С голи ръце, без линейки и апаратура не може да се спасява човешки живот.

69

извинете се

преди 10 години

Орешарски и той се ,,преправи,, няколко пъти.Беше син,сега е червен.Андрешкова и тя се преправя няколко пъти -ту е седесарка,ту е комунисткаТия имат по няколко живота ,беИзвинете се

68

Анонимен

преди 10 години

Преди години за баща ми след много време дойдоха две линейки, но и двамата "лекари" не разбраха, че е получил инфаркт и баща ми си отиде. Имам и други негативни наблюдения за тези лекари и май най-добре ще е да ги махнат всичките и да ги заменят с други, неработили в Бърза/спешна помощ.

67

медиите

преди 10 години

Какво я криете тая министърката ?Преди месец се скъсвахте да я снимате ,докато разправяше какви пари са получени в министерството ,как сме щяли са цъфнем и да вържем,какви здрави сме щяли да станем.Да не ,,преправяли,, и докладите на европейската комисия?То ние сме си една ,,преправена,,държава с ,,преправени,,политици.Да вземем БойкоПенков-като студент беше виден комсомолски секретар,после стана шеф на здр.каса при ,,синьото,,правителство на Костов.Сега е министър на БСП.

66

До 46

преди 10 години

Ти лекар ли си? Искрено се надявам да не си! Сега, вярно е, че са ниски заплатите, тежки условията и т.н., ама това не е поточната линия в месокомбината, за да си даваш зор толкова колкото ти плащат. Тука става въпрос за човешки живот.....и преправян часовник, сещаш ли се? Защото ако нямаха вина от СП, защо ще преправят часа?

65

citizen

преди 10 години

Просто материала си е лош, за това е прав Бойко.Колкото и да се пънете в коментарите, истината е, че в България останаха мнозинство неудачници.Имаш ли пари, плащаш и си добре, останалите - на скрап... Това е културата която новите граждани и бивши селяни създадохте.

64

Анонимен

преди 10 години

Когато си лекар,отговаряш за единични случаи ,а когато си управляващ бе трябвало да отговаряш за цял народ!! И кой изтреби населението и държавата???? Лекарите ли бе *** :)) !

63

Анонимен

преди 10 години

Министърката да си подава оставката

62

Йени Ешек

преди 10 години

До Анонимна препрана Това е рецепта.

61

хляб и зрелища

преди 10 години

Какво е преправяно не се знае,ама жената се споминала,а вместо линейки и оборудване,от МЗ хранят народа с ,,уволнения..Министър Андрешкова,отчитай парите!!

60

Анонимен

преди 10 години

Както докторята така и останалите "спИциалисти" в Бг са пълни некадърници.Да не ти дава господ да имаш нужда от такива "ИЧсперти".Така е защото бугарите са некачествен народ.Алчен,завистлив и много простЗа това и сте най-бедните в Европа.И така ще е ЗА ВИНАГИ.

59

Анонимен

преди 10 години

И моя баща го умориха лекарите. За България важи принципа, че ако искаш нещо качествено трябва да си го внесеш от чужбина. Според мен е време да си внесем лекари, тия нашите за нищо не стават и като са толкова отворени да заминават за чужбина. Ама да не станат безработни, защото в чужбината некадърници и мързеливци не търпят.

58

не лекар

преди 10 години

До ...най - вероятно лекарите в спешната помощ работят при не добри условия и съответно не добро заплащане. Но когато си лекар става дума за човешки животи и не може да си позволят да работят колкото им плащат. Не може да има оправдание за това, че линейка идва след 55 минути и че при все това няма дефибрилатор. Като това въобще не е първия случай, на закъснение на линейка с фатални последствия. Как обаче до сега няма нито един осъден за конкретната вина, която някои би трябвало да носи?

57

Анонимен

преди 10 години

Преправян..Какъв речник?

56

Анонимен

преди 10 години

Къде е преправян ,тикво?Всичко се пази в системата на GPS,която се намира...в МЗ!

55

Анонимен

преди 10 години

Конфликт на интереси е Когато МЗ ,което разпределя средствата не е закупило годна за работа апаратура,не я е сертифицирала съгласно стандартите,сега да обвинява лекарите сиЧиновници,извинете се на болните

54

Анонимен

преди 10 години

Както докторята така и остлите "спИциалисти" в Бг са пълни некасърници.Да не ти дава господ да имаш нужда от такива "ИЧсперти".Така защото бугарите са некачествен народ.Алчен,завистлив и много ***.

53

До Деян

преди 10 години

А ти сигурно всички лекари познаваш?И всичките карат бентли, ходят на почивки в Бора Бора и децата им учат в Оксфорд? Къде каза, че живееш?Най-добре платените лекари са пластичните хирурзи, но те ти помагат да си подобриш социалния живот, а не да те опазят от предаване на Бога дух. И престанете с глупавите твърдения, че ако сега всички лекари напуснат, то веднага ще се намерят желаещи на тяхно място. Шегаджии. То шото лекар, ей така се става, с хляб и молитва.