176

Анонимен

преди 9 години

A be az shet chudia shto v USA masovo se obryshtat dolari v rubli...

175

Бънди

преди 9 години

Тук един ме пита кога съм ходил в Русия и че обиколил Европа и САЩ. Момче излез и изкарай кравите на паша до края на селото и се успокой.

174

до 210

преди 9 години

Президент Объединенной авиастроительной корпорации Михаил Погосян заявил, что Россия продаст Китаю пакет современных вооружений, в котором будут истребители Су-35, зенитные ракетные системы С-400 и неназванный тип ракет класса корабль-корабль, сообщает сегодня mil.news.sina.cn.

173

Анонимен

преди 9 години

218, отговори първо на моите въпроси, ако обичаш :)А за метрото взеха руски, защото първите бяха руски. А и западните са твърде скъпи.Но трамваите са полски и според мен са по-хубави от мотрисите на метрото. Наистина са много хубави и като дизайн, и като всичко.

172

Анонимен

преди 9 години

Казахстан е много богат на нефт и газ.Белорусия ще ги цицка като ***.

171

До 217

преди 9 години

ДВа въпроса?Къде са произведени влаковете за метрото в София?Коя държавна организация ще строи атомни централи в Турция, Иран, Индия?

170

Анонимен

преди 9 години

Два въпроса към феновете на Русия: 1. Колко е дълга магистралата Москва-Санкт Петербург?2. Коя държава произвежда "гордостта на РЖД"?И без Гугъл, ако обичате :)

169

Анонимен

преди 9 години

VZEMI NA JENA TI VIBRATOR 4E KATO TE NQMA....--------------Гурбутчията няма жена, той има тъпкач.

168

Анонимен

преди 9 години

Тия тримата не са само диктатори. Те са мегакрадци в световен мащаб. Нищо чудно да са най-богатите хора в света. За *** отдавна се говори.

167

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен203Продължи, не бъди скромен. Този супер компютър май влизал в стотицата на света. Голямо постижение.Защо си отрязал част от изречението ?Благодаря своей мощности "Лобачевский" войдет в тройку суперкомпьютеров, работающих в университетах России и в сотню крупнейших суперкомпьютеров мира.

166

Анонимен

преди 9 години

Истински мъже, симпатяги и тримата! Меките китки от Америка и ЕС могат само да им завиждат!

165

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПС. #201Имах предвид друг коментар под същия номер,но явно коментарът вече е изчезнал.

164

Анонимен

преди 9 години

Лика прилика са тия тримата. Вождове, диктатори. Остава само Северна Корея да се присъедини.

163

Анонимен

преди 9 години

По-долу един неграмотен "евразиец" пише със сарказъм за новооткриващи се заводи за лампови компютри в ЕАИС. Получи инфо - излез от пещерата:В Нижнем Новгороде был запущен один из самых мощных суперкомпьютеров в мире - "Лобачевский". Первые результаты его работы в тестовом режиме уже готовятся к внедрению в области медицины.

162

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНомер "201",гнусните евреи към които реферираш си ги има и в Русия,в не по - малко количество,още повече по - малко власт ! Съвременният свят като цяло е устроен с еврейски идеали,или по - точно "анти-идеали".Когато и последните морални ценности на хората бъдат заличени,победата ще е пълна.В свят който ултиматум са парите,е меко казано НАИВНО да имаш доверие на каквото и ще да е правителство,независимо на Запад или Русия.Още повече когато знаем кой управлява световните финански !

161

Анонимен

преди 9 години

Хахаха, че те тия може и да си кръстят съюза "Между-Вселенски Супер-Хипер Велик Съюз", ама пак ще си е същата смешка :)Може би единственото по-смешно от този съюз са българските русофилски ***, които се възбуждат само от приказки за казармата и за руската мощ :)

160

До 179

преди 9 години

До до ИванЗначи ако си някъде в ресторант със семейството си и дойде еднам утра, с още двама, по 130кг. и те заплашат и искат да станете и да ви вземат масата, ти ще застанеш на тяхна страна, защото са по-подготвени в боя?!!Това ли искаш да ни убедиш???

159

Анонимен

преди 9 години

До АнонименNAI GOLEMIQ TEROSRIST E USA PROMITI MOZACI PROSTI ,A 4ERNATA *** OBAMA DAGO ***

158

Анонимен

преди 9 години

Путин е велик ум от школата на КГБ, катализира светкавичния разпад на Русия. Типичното за всички ченгета е мисленето тип "Никой друг освен мен няма да унищожи държавата ми". Не мога да си обясня как оценяваш шансовете си срещу 10 пъти по-голямо население и около 30 пъти по-голяма икономика, освен ако не мислиш като терорист. Путин е световен терорист и ще бъде третиран като такъв. Хубавото в случая е, че смешните му демонстрации ще дадат следващия тласък в развитието на САЩ и ЕС.

157

Анонимен

преди 9 години

Бънди, кога за последно си бил в Русия?Щото аз в Америка съм бил и мога да споделя впечатления от първа ръка. Европа също съм пообиколил, хич да не е.Хайде, кажи как е в Русия, да обменим впечатления. Какво ти хареса, обиколи ли провинцията (това в Русия е важно!), как са хората?Мой близък познат работеше в международна компания в Москва, разправял ми е това-онова, да видим дали и ти ще кажеш същото?