66

bobo

преди 10 години

БОЖЕ КОЛКО МЪКА ИМА В ТЕЗИ ОЧИ В ДУШИ НА ***!!! *** ОСТАВКА !!!! ВЕЧЕ СТЕ В МИНАЛОТО,ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НЕКАЗВАМ В ИСТОРИЯТАЗАЩОТО ТАМ НЯМА МЯСТО ЗА *** КАТО ВАС !!! МОМАТА СТАНИШЕВ ДА НЕ ПЛАЧЕЧЕ МИ КЪСА СЪРЦЕТО !!!

65

Анонимен

преди 10 години

До Василев Цената на тока от фото-волтаците си я определяме ние, и дефакто 90% от инвестициите там са на родни мафиоти, чужди инвестиции там няма, защото нашенците чрез хора в министерства и НЕК не допускат външни които "не кихат"

64

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 65 ГЕРБ може да са от 7 години (2007ма), но Свещената Тиква е във властта от 2001 ва година. Малките тиквички край нея са и от по-отдавна. Кмета на Бургас е в политиката от 1997ма - тогава беше солта*ак на Данчо Ментата в Бургас, в последствие стана лидер на СДС в областта и... призова СДСарите да подкрепят за кмет на Царево човек на БСП, с който гепаха една земя. Миро Мършата - от кога е в политиката? Цуцо Цъфтанов е в политиката от както и Боко - винаги му е бил солт*шак..

63

Ехаа!

преди 10 години

На снимката, най-големите темерути на България!Хвани единия, та удари другия!НАВ(Г)ЛЕЦИ!

62

Някой да не е разбра

преди 10 години

На изборите народът гласува против Станишев.

61

Georgi

преди 10 години

A krizata v Balgaria koga shte opravite? Samo sobstvenite im zadnici gi interesuvat i se biqt koi da krade 4 godini.

60

Анонимен

преди 10 години

управляващите групи БСП и ДПС вече са готови за ремонт на Изборния кодекс. Така ще се вдигне преференцията за евровота до 7% и ще се бетонират водачите на листи. Това показа проучване на Преса в парламента.Сега прагът е 5% за вота за ЕП и няма чадър над първия в листите. За национален парламент има изискване поне 7% от гласувалите за дадена партия да са поискали друг кандидат, за да отиде той на второ място - след водача на листата.

59

Анонимен

преди 10 години

ГЛАВНИТЕ ДЕЙСТВАЩИ ЛИЦА ОТ БАНДАТА НА ОУШЪН !

58

Безимен

преди 10 години

До ВасилевКазваш мутрата, но аз така и не вярвам той да управлява нещо. Поставено лице е, затова наричам партията ГЕРБ, а не водача им Борисов. Виждам го, сам ти казах - бях на протестите против ГЕРБ. Но резултатите се виждат. В една държава трябва да влизат чужди пари, иначе икономиката й не върви. По времето на ГЕРБ влизаха. За съжаление се и изнасяха, но и сега се изнасят. Ама не влизат.

57

Правда

преди 10 години

Каквото и да пишем, БСП няма да си тръгне доброволно. Не преди да обслужи интересите на ГАЗПРОМ и не подсигури тлъсти консултантски проекти за фирмите за Белене. БСП няма да си тръгне докато не открадне максимално, за да може да си купува гласове и на следващите избори. С писане няма да стане. Ако искате промяна излезте на площада.

56

arhar

преди 10 години

Знае се кой раздава порциите с кебапчета в държавата, знае се и кой обръща кебапчетата ... Така че, повече от ясно се вижда кой е робът и кой е господарят .

55

Анонимен

преди 10 години

За Бойко властта е както за кърлежа кръвта, но след неговото управление държавата остана без кръв.

54

До Василев

преди 10 години

Нима мислиш, че като обиждаш това те прави по умен или по малко платен? Всички знаем кои са олигарсите и на кои са хора.Питай всеки един работник от големите заводи и предприятия (Ковачки е само капка в морето) и ще ти кажат защо гласуват за БСП. Не че ще те трогне това де, ти за 30 лв. си способен да продадеш и майка си, само и само да можеш да крадеш!

53

Анонимен

преди 10 години

ТОВА НА СНИМКАТА СА "ГОЛЕМИТЕ КАПАЦИТЕТИ " НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ НИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЦИРК -НАРЕЧЕН БЪЛГАРИЯ ! ЖАЛКО ЗА НАРОДА.....

52

arhar

преди 10 години

Колкото по - скоро Сергейчо се откаже от властта и подаде оставка от всички постове, които заема , толкова по - добре за него, защото той вече заприлича на една плюшена играчка в здравите ръце на Бойко !Бойко редовно спортува - футбол, фехтовка, канадска борба, бокс, тенис. Бойко редовно играе шах и местейки фигурите в шаха прави здрави китки .Сергейчо, играй шах без цар срещу Бойко, за да не може никога да те матира, защото ти вече загуби Южния паток и на практика остана без цар Путин !

51

Анонимен

преди 10 години

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА - ИЗБОРИ -ГЕРБ И РЕФОРМАТОРИ

50

Анонимен

преди 10 години

ТАКА Е НА ВРЕМЕТО СЕ ГОВОРЕШЕ ЗА НОМЕНКЛАТУРА . СЕГА НЕ СЕ ГОВОРИ ОБАЧЕ Е ФАКТ ЧЕ ВСИЧКИ МИНИСТЕРСКИ КРЕСЛА СА ВИНАГИ ЗАЕТИ ОТ ЕДНИ И СЪЩИ ФАМИЛИИ ВЕЧЕ ГОДИНИ НАРЕД. НОМЕНКЛАТУРАТА СИ ОСТАНА НА ПОСТОВЕТЕ И ДОКАТО В ДРУГИТЕ ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ ПЪРВО БЯХА ИЗХВЪРЛЕНИ ВСИЧКИ ТЕЗИ НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ И СТРАНИТЕ ИМ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА ГИ СТИГНАМЕ А НИЕ СЕ НАДЯВАМЕ КАКТО СЕ ВИКА ВСЕ СЪС СТАРИ КУ.. ВИ НОВИ БАРДАЦИ ДА ПРАВИМ !

49

Румен

преди 10 години

Избирателя на БСП е по зле от партийните си функционери. Лелее излагация.

48

Анонимен

преди 10 години

не мисля че при тази ниска активност има някой по победител освен ДПС. Плашещото е че вариянтатате са дав - или кабинета се запзав, но ДПС стават съвсеем безконтролин или пада, но те правят коалция с герб.....за мен ще е по разумон сега БСп да сменят водаач и моменталон да отидат на нови избори инае ако допуснат още-поголямо извиване на ръцете те ще станат 12 проценат ДПс 25 и нас ледващите избори ДПс ще бъде пърав сила а Герб - 2 иМестан - премиер

47

Говедарин

преди 10 години

Орех, кво гледаш тъй жално? Кат козел в бъз...