17

Рали1

преди 10 години

"Приватизацията в енергетиката у нас е едно огромно престъпление и от нейните идеолози трябва да бъде потърсена съдебна отговорност.Според нас цялата приватизация в енергетиката по същество е незаконна,защото в действащата енергийна стратегия,приета през 2002 г.,има изискване с оглед значението на електроенергетиката за националната икономика да бъде своевременно разработена отделна стратегия за приватизация на енергетиката,която да се предложи за одобряване от НС."2010г.Б.Митев-НСФЕ.

16

Човек

преди 10 години

Залудо работи,залудо не стой,само че от вашата работа пробихте бюджета и натрупахте безумни заеми на гърба народен.Това не е работа,а обиране г-н министър,пладнешки обир на народната пара.Направете услуга на хората и на себе си - дайте ОСТАВКА

15

Да на Южен поток

преди 10 години

Европейският съюз играе за Украйна, а Украйна е рязко против Южен поток, защото ще им спре глезотиите. Защо Северен поток не влиза в забраните на Евросъюза, а само срещу Йжен поток. Ако трябва, вън от Евросъюза, но трябва да си защитим националните приоритети. И без туй даваме 860 милиона евро, а получаваме по-малко от половината, а и тях чрез нарочни глоби вземат. Анонимници, поне пишете аргументирано, а не плещене на обиди и псувни.

14

и аз като Дан

преди 10 години

Предлагам варианти!1. Вместо помощи на ромите да им се дадат региони с добра паша и стада и да минат на самоиздръжка като бедните баби по селата2. Всеки заловен в криминално деяние от сорта кражба от глад - да отива да отработва трудова повинност в тези места,с изключение на УбийстватаПолзата : децата им ще растат на чист въздух и еко храна и селищата ще се освободят от набезите на наистина гладуващите роми

13

Анонимен

преди 10 години

Искам да съм новият финансов министър сле ремонта на кабинета. Имам 3 заема: "лесни пари" "еспрессо" "желание" и 2 ипотечни заема. Нито един от тян не обслужвам и не мога да плащам нито главници, нито даже лихви. Жилището вече ми е описано от съдия-изпълнител. Смятам ,че съм много по-голям експерт във финансовата област от Петър Чобанов !Аз има 5 заема ,той е загробил държавата само с 4 !

12

кк

преди 10 години

Като чета т. нар. "коментари", ще кажа само едно: Приятели, не падайте на нивото на политиците!!!! Тяхната цел е ясна - кокала... А ние искаме България да отлепи от дъното и да тръгне в правилната посока, ако не за нас, поне за децата ни. Така че целите са ни различни, а изпадаме в тяхната риторика. Затова действаме по първа сигнална система и на изборите. Уж не искаме, а им вършим услуга. Народа е казал нещо за новия бардак и старите труженички. Идват извънредни избори. Да помислим!!!!

11

Чемадан вакзал Маскв

преди 10 години

Консорциум между контролираната от Кремъл компания \"Стройтрансгаз\" и пет български фирми, гравитиращи около властта, ще получат поръчката за 3.5 млрд. евро за изграждането на \"Южен поток\" у нас. \"Новината\", която българското правителство старателно прикриваше два месеца и която Medipool съобщи през март, беше официално обявена от проектната компания \"Южен поток България\".Това стана на 27 май, два дни след евроизборите и предстоящата смяна на Европейската комисия, която в настоящия си състав отказа да даде на \"Южен поток\" приоритетен статут и замрази преговорите с Русия по про

10

boot

преди 10 години

От "Южна рекичка" ще блажи лично Домус ага и компанията от ДАНС....не врякайте ,вече не е интересно.Домусчиев разтоварва този месец тръбите на частното си Бургаско пристанище,на кого какво не му е ясно още,а дръпнатите пари ще се перат през 'Crazy Forest' ?

9

Dan

преди 10 години

Аз не съм бил никога министър на каквото и да е , но имам план за... изберете си произволно министерство и вижте какъв план имам ,... четири приоритета-либерализация на /сътветният сектор/пазар, стабилизиране на ключовите дружества в /съответният сектор/ и връщане на баланса в системата,спиране на разпродажбата на /сътветният сектор/ и диверсификация на /саответният сектор/. Как ще стане-е сега вие пък всичко искате да знаете нали ме питахте ето ви отговора!А междувременно продавам златни акции!

8

777

преди 10 години

*** на логопед

7

121

преди 10 години

Браво на Стойнев!!! Такива министри са ни нужни, а не като боковите калинки и мижитурки!!!!

6

Анонимен

преди 10 години

Работете си , но НИЕ няма да ви платим !

5

Анонимен

преди 10 години

Ето това е велик политик и патриот. Стойнев когато ти дойде времето ще те посочим и ти ще получиш невиждана по размери награда.Скоро,скоро... колелото се завърта.Нека Бог да те благослови,защото макар и са заекваш ти си смел мъж.

4

Анонимен

преди 10 години

Трябва да вземем пример от трезвите западни европейци и да сложим край на този ЕС!Европа няма бъдеще в тази масонска пирамида на общ монатерен контрол и кредитен деспотизъм!България трябва завинаги да приключи с комунистите от ГЕРБ и БСП, защото иначе турците и ромите ще ни залеят като Фидосова седалка в Народното Събрание!!!Не ми се мисли Буда като се е засилил да вкарва Турция в ЕС, какво ще бъде, пък ревете от турците...

3

Анонимен

преди 10 години

прибират комисионните и уреждат формалностите да се изнесат в най-скоро време при братя галеви

2

Анонимен

преди 10 години

Тоя го слушах - по зле е и от сидера - пълен профан.

1

Винету

преди 10 години

Работете, работете, ще ви трябва тренинг като влезете зад решетките.