244

МЛЪКВАЙ ЪИКВОЧ

преди 10 години

ВЕЧЕ ИМА ДАННИ ЗА КУПЕНИ ОТ ГЕРБ ЦЕЛИ ИЗБИРАТЕЛНИ КОМИСИИ В ПЛОВДИВ,СОФИЯ,ВАРНА БУРГАС,А ДПС МАСОВО СА КУПУВАЛИ В КЪРДЖАЛИ,СМОЛЯН,РАЗГРАД, ТЪРГОВИЩЕ. НОВИЯТ ЗАКОН ВЪВЕДЕ ИЗВЕСТЕН РЕД,НО В КОНТРОЛИРАНИТЕ ОТ ГЕРБ И ДПС ПРОКУРАТУРАТА ТРЯБВА ДА СЕ СЕЗИРА И ДА СИ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА ДА КОНТРОЛИРА РЕДА И ЗАКОННОСТТА В СТРАНАТА.НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НАХАЛНИК В ДЪРЖАВАТА ГОВОРИ ЗА НАХАЛСТВО, ЗАЩОТО ТОЛКОВА МУ Е ПИПЕТО.КЪДЕ СА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДА ГОВОРЯТ ЗА ТОВА,А НЕ ДА ПРЕТОПЛЯТ СТАРА МАНДЖА ОТ БОБОВ ДОЛ.

243

Анонимен

преди 10 години

Мечтите на МУТРАГЕНЬО! Явно си позабравил февруари 2013,но този път ще ядеш дървото!!!1

242

Анонимен

преди 10 години

Тази тема се изчерпа. Пишете нова и да отиваме да се плюем там :)

241

Канар

преди 10 години

Кефите се на примата с комунистически наклонности, но да не забравите да се кефите и когато се върне на власт и се повтори всичко, като преди- а именно упадък на икономиката, безработица намалени заплати и засилени монополи и растящи цени! Хора, като вас, които му се кефите на мутрата си заслужавате да живеете, като крепостни селяни. Да не сте посмяли после да се оплачете от нещо в България, защото явно България в момента е образ на простия електорат, който гласува за тези, които го тъпчат!

240

Има разни....

преди 10 години

До Анонимен......тълкувания! Например най-видното е, че РБ и герберите са най-големите *** и затова са основно с фалшиви дипломи. Освен това са най-големите лъжци и затова дават неверни сведения при анкетите. И така ГЕРБ и РБ изглеждат образовани , точно както комунистите на Станишев, защото и те самите са комунисти, затриха България. Никога вече ГЕРБ, РБ, БСП и всички останали комунистически партии!

239

хахахах

преди 10 години

Баааатееее Боооойкоооо, ТИИИИИИ си МЪЖ!!! Браво на Бате Бойко!!! Само така, трябва да мачкаме комунистите, докато не ни бият само в възрастовата граница - над 85 години, хахахаха!!!

238

Анонимен

преди 10 години

Видя се - най-интелигентните българи гласуваха за Реформаторския блок и за ГЕРБ. Останалия талаш си го разделиха всички останали

237

Анонимен

преди 10 години

червените и атакистките *** газ пикаят.... Руски газ :)Тъпата Моника само дето е кихала пари :Д

236

ohhhh

преди 10 години

Вече не искам по форумите да виджам никой да пише против Бойко и ГЕРБ, защото за ГЕРБ гласуваха, млади, градски, образовани хора. Това означава че ако някой е срещу Бойко и ГЕРБ тогава той/тя по автоматизам е ***, необразован, комунист, червен *** или пак *** като тези от атака. Аре мърш! :))))))

235

до 293

преди 10 години

Причините да се държи като *** са няколко,но най-важните според мен са :1.Може да си е простак2.Може ПРите виждайки как народа се кефи на просташкото държание,да съветват ББ да се държи така.3.Посташкото се приема за мъжкарскоНе виждам как иначе ще има токова одобрение.

234

С

преди 10 години

Когато говорим за култура, трябва да си припомним великата мисъл на Горки: "Културата е това, което остава у човека, когато той забрави всичко, което е чел." Какво може да остане в Бойко Борисов, когато той не е чел нищо, по негово собствено признание. Не знам как, може би от дереджето си, може би в отчаянието си, хората се увличат и гласуват за такива хора. "Светът, привикнал хомот да влачи, тиранство и зло и днес тачи... тежка желязна ръка целува, лъжливи уста слуша с вяра...." Ех, Ботев!!!!

233

Анонимен

преди 10 години

То толкова университи се навъдиха и толкова преподаватели в тях.Такива преподаватели та страх да те хване.А какви кадри излизат от там,малиииииииииииииииии страх.Това,че един идот е университетски преподавател не го прави умен.

232

Анонимен

преди 10 години

добре бе,че победи,победи,ама защо трябва да се държи като *** тая Тиква.пак ли по цял ден само него ще гледаме.

231

до 282

преди 10 години

Като пишеш за червени *** забравяш да изтъкнеш,че ГЕРБ не са по различни от червени *** а ББ най-червения ***."И ще остане в историята не с безспорните успехи, а с това че освободи България от кражбите, лъжите, мародерствата, престъпността и мутрите, създадени от БСП. "Това сочи или,че не познаваш миналото на ББ а си го гледал само по ТВ-то кат премиер режеш лентички.Просто е смешно да пишеш от какво щени освободи.

230

АНТИМУТРА

преди 10 години

Борисов е напълно ненормален и си го знае :D

229

Анонимен

преди 10 години

Дянков е велик демократ и в момента се подвезава в РФ. Като *** е. САЩ, БГ, РФ Така и не разбрах, защо този родолюбец не остана да живее в БГ? Нали беше голям патриот В момента когато Борисов разбере, че повече няма какво да вземе от БГ балъци и той ще се изнесе от БГ.Но какво от това Да му мислят тези които ще останат да живеят в...

228

Анонимен

преди 10 години

До АнонименМисля, че говориш за ГЕРБ които изгонихме миналата година поради тези причини?

227

Анонимен

преди 10 години

Който плати повече, той спечели !

226

Анонимен

преди 10 години

А БАБА КУНА КАКВО Е СМЕТНАЛА?

225

Анонимен

преди 10 години

Пожарникарите, ***, са инженери. При това крайно профилирани и специализирани. Имат сериозни ПРАКТИЧЕСКИ познания по химия, архитектура, механика, електротехника и ред други дисциплини. Боко е университетски преподавател. На *** им се струва че е ***, защото е твърде рационален за тяхното разбиране за живота. Но тъпите са те. Хуманитарните специалности и инженерните специаности водят до различен начин на мислене и поведение.